تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 942 اولاول ... 366416456462463464465466467468469470476516566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من دیگه به اینجام رسیده!!بابا به خدا این همه تبلیغ برای ایرانسل فایده ای نداره وقتی که حتی اونجایی که ایرانسل تبلیغشو چسبونده آنتن نمیده!
    آره ...ایرنسل جایی که آنتن بده همه ی اپراتور ها رو درسته قورت میده ولی واقعا دیگه اعصاب منو خورد کرده.
    توی شیراز فلکه ی معلم که جای خوب شهره یه تبلیغ ایرانسل هست به چه بزرگی ولی آنتن دهی تا 1 کیلومتر اطراف اون صفر!
    توی فروشگاه رفاه ایرانسل یه غرفه داره به چه بزرگی!!!زرد زرده همه جا!عکس های ایرانسل در و دیوارو زرد کرده! ولی آنتن دهی صفر!
    از بهمن تا حالا میشه 6 ماه ولی آنتن دهی همون گ*ی که بوده هست...
    بابا به خدا توی 6 ماه شاتل میشه هوا کرد....آنتن نصب کردن با هر چقدر مخالفت شهرداری که سهله.
    وقتی ایرانسل اینهمه تبلیغ کنه ولی آنتن دهیش اینجوری باشه اثر همه ی تبلیغ هاش خنثی میشه...
    بابا ما موبایل خریدیم که باهاش حرف بزنیم و همیشه در دسترس باشیم...این جوری در دسترسیم؟؟؟
    شما اصفهانیها آب پاکی رو ریختن رو دستتون و هنوز رسما فعالش نکردن ولی الان شیراز بعد 6 ماه فعالیت رسمی فقط 20 تا 30 درصد شهر تحت پوششه!
    من ایرانسلو خریدم چون سرعت افزایش پوششش زیاد بود و امیدوار بودم تا 15 فروردین شیرازو کامل کنه ولی....
    ما توی شیراز 3 روز قطعی داشتیم...آقا شاهین میگن 80 درصد برای نصب آنتن بوده...کدوم آنتن؟؟؟؟؟
    هنوز هم همون آشو همون کاسه...
    خیابان قصرالدشت بهترین خیابون شیرازه...تیکه های بالاش قسمت های عالی و گرون شیرازه...خونه تا 2 ملیارد هم پیدا میشه ولی از خیابون قصرالدشت فقط 200 متر تحت پوششه...90 درصد بقیه این خیابون هیچی!
    خیابان عفیف آباد که دیگه پر از مغازه هست و مراکز تجاری بزرگی اونجاست...چمران که پر از رستوران و کافیشاپه و همیشه شلوغ شلوغه و هتل بزرگ چمران اونجاست....آنتن دهی صفر صفره!!
    شما قضاوت کنید....اصفهان بدتره یا شیراز؟
    باهان موافقم . اصفهان قرار بوده بهمن افتتاح شه بعد کردنش فروردین و دیگه حالام اصلا حرفی نمیزنن. راستش من هم اولین بار که نقشه شیرازا دیدم تعجب کردم که این چه وضعه پوششه ! اونوقت پوشش تبریز و مشهدا دیدین !؟ منم همینا میگم آخه ایرانسل نتونسته تو این 7-8 ماه پسه شهرداری بر بیاد؟ میره تو یه شهر یه دونه دکل میذاره میشه شهر تحت پوشش ! آخه برای ایرانسل که هنر نیست بره یه شهر 1 کیلومتر مربعی با 20 تا دونه جمعیت پوشش بده ! نا سلامتی بعد تهران اصفهانه بعدم شیراز ! هرچه قدرم شهرداری نذاره دیگه نباید 7 ماه طول بکشه !
    ایرانسل خیلی توپه ها اما نه اینطوری ! من نمیدونم مثلا یکی بخواد کاری کنه اول موانع و صاف میکنه یا همینطور میره جلو ؟! ولی آخه اینجا کی صدامونا میشنوه ؟؟؟

بچه ها جی پی آر اس شما وصله؟؟
    نه مال ما که اینجا وصله .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس چرا اینجا دو روزه کامل قطع شده؟

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان برادرم چند وقت است نمیتونه اس ام اس بده گوشیش k750 و سیم کارتش ایرانسل دائمی است وقتی که اس ام اس میده رو گوشی مینویسه massage barred در ضمن پول قبضش هم پرداخت کرده و هیچ گونه بدهی نداره تلفن هم میتونه بزنه من که خودم سیم کارت ایرانسل دارم اس ام اس هام کار میکنه ولی مال برادرم نه در ضمن اون سیم کارتشو رو چندین گوشی دیگه گذاشته همین مشکل داشته یعنی اشکال از گوشی نیست لطفا راهنمایی کنید واقعا ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها میدونین مشکل ایرانسل چیه دوست داره همش چیزای جدید بیاره تا مردم رو خر کنه ولی این چیزهایی رو که به مردم داده رو تقویت نمیکنه اگه این کار میکرد رو دست مخابرات میزد

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فقط آنتن دهیش توی شیراز آشغاله....

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابراهیم جان
    من خودمم یه همچین برنامه ای دارم

اسمش cell track هستش...سیمبین و روی 6600 نصب میشه

فکر نکنم روی گوشیت بتونی نصبش کنی.....
    برنامه هم میتونی تو همین فروم و تو بخش معرفی برنامه های موبایل یه تاپیکی کمال (kolang) ایجاد کرده که یه کلکسیونی از نرم افزار توش هست

به عنوان یه برنامه برای نشون دادن میزان شارژ گوشی به درصد معرفی شده ولی کارایی اصلیش همین نشون دادن کدهای bts هستش....
    ممنون از راهنماييت مهدي جان

وحيد جان از توام ممنونم .
    Last edited by Ebrahim202003; 17-07-2007 at 22:31.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون از راهنماييت مهدي جان

وحيد جان از توام ممنونم .
    خواهش میکنم

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جالبه انتقاداتی که دوستان حالا به اون اشاره میکنن را بنده حدود سه چهار ماه قبل ازش حرص میخوردم و میگفتم که ایرانسل تبلیغات وعملش یکی نیست وبه کمیت بیشتر از کیفیت اهمیت میده وباز هم جالبه که داره باز هم همین کارو با 0936 انجام میده و میگه همه از همه جا ثبت نام کنند حتی اگه ایرانسل به شهرهاشون نیامده واقعا که !!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

جالبه انتقاداتی که دوستان حالا به اون اشاره میکنن را بنده حدود سه چهار ماه قبل ازش حرص میخوردم و میگفتم که ایرانسل تبلیغات وعملش یکی نیست وبه کمیت بیشتر از کیفیت اهمیت میده وباز هم جالبه که داره باز هم همین کارو با 0936 انجام میده و میگه همه از همه جا ثبت نام کنند حتی اگه ایرانسل به شهرهاشون نیامده واقعا که !!!!!!
    به خاطر اینکه شما اصلا صبر نداشتی.لا اقل ماها صبور بودیما این همه فرصت دادیم ایرانسل.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی نمیخواد جواب منو بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •