من دیگه به اینجام رسیده!!بابا به خدا این همه تبلیغ برای ایرانسل فایده ای نداره وقتی که حتی اونجایی که ایرانسل تبلیغشو چسبونده آنتن نمیده!
آره ...ایرنسل جایی که آنتن بده همه ی اپراتور ها رو درسته قورت میده ولی واقعا دیگه اعصاب منو خورد کرده.
توی شیراز فلکه ی معلم که جای خوب شهره یه تبلیغ ایرانسل هست به چه بزرگی ولی آنتن دهی تا 1 کیلومتر اطراف اون صفر!
توی فروشگاه رفاه ایرانسل یه غرفه داره به چه بزرگی!!!زرد زرده همه جا!عکس های ایرانسل در و دیوارو زرد کرده! ولی آنتن دهی صفر!
از بهمن تا حالا میشه 6 ماه ولی آنتن دهی همون گ*ی که بوده هست...
بابا به خدا توی 6 ماه شاتل میشه هوا کرد....آنتن نصب کردن با هر چقدر مخالفت شهرداری که سهله.
وقتی ایرانسل اینهمه تبلیغ کنه ولی آنتن دهیش اینجوری باشه اثر همه ی تبلیغ هاش خنثی میشه...
بابا ما موبایل خریدیم که باهاش حرف بزنیم و همیشه در دسترس باشیم...این جوری در دسترسیم؟؟؟
شما اصفهانیها آب پاکی رو ریختن رو دستتون و هنوز رسما فعالش نکردن ولی الان شیراز بعد 6 ماه فعالیت رسمی فقط 20 تا 30 درصد شهر تحت پوششه!
من ایرانسلو خریدم چون سرعت افزایش پوششش زیاد بود و امیدوار بودم تا 15 فروردین شیرازو کامل کنه ولی....
ما توی شیراز 3 روز قطعی داشتیم...آقا شاهین میگن 80 درصد برای نصب آنتن بوده...کدوم آنتن؟؟؟؟؟
هنوز هم همون آشو همون کاسه...
خیابان قصرالدشت بهترین خیابون شیرازه...تیکه های بالاش قسمت های عالی و گرون شیرازه...خونه تا 2 ملیارد هم پیدا میشه ولی از خیابون قصرالدشت فقط 200 متر تحت پوششه...90 درصد بقیه این خیابون هیچی!
خیابان عفیف آباد که دیگه پر از مغازه هست و مراکز تجاری بزرگی اونجاست...چمران که پر از رستوران و کافیشاپه و همیشه شلوغ شلوغه و هتل بزرگ چمران اونجاست....آنتن دهی صفر صفره!!
شما قضاوت کنید....اصفهان بدتره یا شیراز؟