این قسمت مال کدوم مرحله است؟
تا حالا این ماموریت رو ندیدم و نرفتم
این قسمت مال کدوم مرحله است؟
تا حالا این ماموریت رو ندیدم و نرفتم
سلام
این مرحله خیلی برام آشناست
چون خودمم خیلی سرش گیر بودم .
لینک رپید شیرش هم کار می کرد .
دیروز اومدم برم یادم رفته بود دفعه قبلی چجوری رفتم نتونستم ولی امروز انشالله ردش می کنم .
این مرحله با علامت دلار سبز تو کازینوی اون یارو کوره ( انقدر بازی نکردم اسمشو یادم رفته ! )
وجود داره که باید بری یه دختره رو که ماشین صورتی داره تعقیب کنی و یه سری عملیّات رو انجام بدی تا بتونی کارت رو از تخت خوابش برداری .
اون عملیّات تا جایی که یادمه اینا بودن :
1- بزنی بکشیش که من ابن کارو نکردم .
2- باهاش دوست بشی و اعمتادشو جلب کنی که من این کارو کردم ولی طول کشید .
در ضمن من یک بار با رمز این بازی را تمام کردم
بعد یکی ( که یادم نیست ) اومد اینجا گفت بدون رمز خیلی بیشتر حال می ده .
منم بدون رمز رفتم اواخرش تو اون مرحله که با سویت باید یه کلاش بگیریم و بالاسا رو بکشیم گیر کردم خیلی زیاد بودن ولی خیلی حال داد .
خدانگهدار
کاز بالایی نکردید ! منم دو بار 100 درصد کردم .
---------
مراحل دزدی از کازینو - Whise (اگه درست نوشته باشم) همون مرد چینی که کور بود و دوست کارل بود و به کارل کلی کمک کرد (مقر اصلیش سن فرایو بود)
بدون رمز ؟
من نگفتم کار شاقّی کردم ( البتّه اگه منظورتون من بودم )
تازه حیف من نمیدوستم بازی نمیتونیم تموم کنیم بعد صد در صد کنیم .
Taxi رو گذاشتم برای آخر امّآ ...
نشد که نشد چی کارش می شه کرد .
خدانگهدار
اگه به دوستان برنمیخوره لطف کنن ذکر خاطرات شیرینشون در بازی gta در تمام ورژن ها رو بیبخیال شن
یکی جواب منو بده ه ه ه ه ه
![]()
اقا واست رد کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
diego جان خیلی حال دادی دادا
اما الان تو مرحله vertical bird گیر کردم.همونجایی که باید با جنگنده 4 تا کشتی رو بزنیم
وقتی نشونه قرمز شد شلیک میکنم اما انگار نه انگار
اگه حالشو داری لطفا واسم ردش کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه هم نه قلقشو بگو خودم ردش میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن سال نو رو بهت تبریک میگم![]()
سلام
قلقشو می گم خودت رد کن :
اوّل که سوار هواپیما نشدی همه ی هواپیما های دشمن رو با آر پی جی نابود کن .
راستی یه اسلحه گاوی هست که به جای آر پی جی میاد رمز هم نداره فقط یه جا گیر میاد خیلی خوبه یعنی عالیه اگه خواستی بگو جاشو بگم ( خودم کشف کردما ) ..... ادامه قلق ...... وقتی همه ی هواپیما ها که فکر کنم 3 یا 4 تا بودن رو نابود کردی سوار هواپیمای خودت شو و کنار اون ساحلی که قایقا هستن پیاده شو .
بعد با آر پی جی یا هر چیز دیگه ای که خواستی قایق ها رو نابود کن و بعد سوار هواپیمات شو .
بعد بهت می گه بری تو فرود گاه متروکه و قدیمی اونجا هواپیما رو پارک کنی و مرحله تـمـام .
خدانگهدار
لطفا مردمو گمراه نکنید . Minigun توی سه جا گیر میاد و کسی هم کشفش نکرده
شما می دونی کجا ؟لطفا مردمو گمراه نکنید . Minigun توی سه جا گیر میاد و کسی هم کشفش نکرده
آخه من زیاد نگشتم اونم شانسی در یک اتّفاق توی مرحله ای که باید با سزار بری و کامیون بدزدی پیدا کردم که قضیّش مفصّله .
اگه می دونی به ما هم بگو حالشو ببریم .
ممنون
خدانگهدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)