تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 827 اولاول ... 366416456462463464465466467468469470476516566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض روي ماكاي و جنون دقيقه 48!

بايرن مونيخ در بازي شنبه برابر نورنبرگ به تساوي بدون گل خانگي رضايت داد. بدون ترديد حادثه دقيقه چهل و هشتم بازي مهم‌ترين رخداد اين بازي بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين حادثه تا مدت‌ها در خاطره هواداران فوتبال خواهد ماند. روي ماكاي مهاجم هلندي بايرن در اين دقيقه از بازي مهارت خود را در «گل نزدن» به همگان نشان داد و توپ را در مقابل دروازه‌ بدون دروازه‌بان به بيرون فرستاد!

بيست سال پيش هم فرانك ميل, توپ را از كنار تيرك دروازه به اوت زده بود! توماس هلمر هم دوازده سال پيش اين هنر را به خرج داده بود.

ماكاي گفت: برايم تعريف كرده‌اند كه هلمر هم سال‌ها پيش همين كار را كرده بود.»

ماكاي اكنون ركورددار گل نزدن از نزديك‌ترين فاصله برابر دروازه‌ي بدون دروازه‌بان است!

اولي هوينس درباره‌ي اين صحنه گفت:« اگر ده سال بعد از روي درباره‌ي اين صحنه بپرسيد نمي‌تواند بگويد كه چرا با پاي چپ توپ را شوت نكرد.»

ماكاي هم در تجزيه اين صحنه گفت:« اگر به جاي پاي چپ در آن لحظه با پاي راست توپ را شوت كرده بودم توپ گل شده بود. بايد يك بار ديگر اين صحنه را ببينم تا باورم شود چه كار كرده‌ام!»

انتهاي پيام

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

فحاشي دادکان،به مجري برنامه هاي تلويزيوني ورزش دو

پس از پايان برنامه تلويزيوني اين هفته ورزش دو،محمد داکان،رئيس اسبق فدراسيون فوتبال در تماس تلفني با يوسف نژاد،مجري با تجربه اين برنامه به وي و ديگر عوامل اين برنامه فحاشي کرد.
    سيدمحمد يوسف نژاد،مجري با تجربه برنامه هاي ورزش تلويزيون در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:محمد دادکان،رئيس سابق فدراسيون فوتبال،جمعه شب هنگام پخش برنامه ورزش دو،با اين برنامه تلويزيوني تماس گرفته و حرف هاي نامربوطي را به تمام دست اندرکاران اين برنامه گفت.
    وي ادامه داد:اگر قرار باشد هفته نامه يا روزنامه به نام بانگ با الفاظ دادکان چاپ شود بهتر است که چاپ نشود زيرا با چاپ آن تمام مطبوعات زيرسوال مي روند.
    وي تصريح کرد:دادکان به تمام رسانه ها و مطبوعات توهين کرده و صدا و سيماي جمهوري اسلامي به خصوص جامعه خبري را زيرسوال برده است.براي دکتر محمد دادکان متاسفم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

اردوى‌ تيم‌ملى‌ تعطيل‌ شد!

پس‌ از اتمام‌ تمرين‌ عصر ديروز، امير قلعه‌نوعى‌ اردوى‌ تيم‌ملى‌ را به‌ صورت‌ موقت‌ تعطيل‌ کرد.
    بنا به‌ صلاحديد کادر فني، ملى‌پوشان‌ شب‌ گذشته‌ هتل‌ المپيک‌ را ترک‌ کرده‌ و راهى‌ منازل‌ خود شدند تا پس‌ از استراحتى‌ چند ساعته‌ مجدداً‌ از ظهر امروز خود را به‌ اردو رسانده‌ و تمرينات‌ خود را پيگيرى‌ نمايند.
    البته‌ ملى‌پوشان‌ شهرستانى‌ شامل‌ اين‌ تعطيلى‌ نشده‌ و مى‌بايست‌ در هتل‌ المپيک‌ بمانند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سوريه‌ را بايد جدى‌تر بگيريم‌ ميرزاپور: اعتراضى‌ به‌ نيمکت‌نشينى‌ام‌ ندارم ‌

ابراهيم‌ ميرزاپور معتقد است‌ که‌ بازى‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ مقابل‌ سوريه‌ مهم‌تر از ديدار با کره‌جنوبى‌ است. وى‌ در گفتگويى‌ به‌ همکار ما گفت: کره‌جنوبى‌ به‌ طور حتم‌ از اين‌ گروه‌ صعود مى‌کند و با اين‌ شرايط‌ براى‌ صعود به‌ جام‌ ملت‌هاى‌ آسيا، بايد مقابل‌ سوريه‌ نتيجه‌ لازم‌ را بگيريم. اين‌ درست‌ که‌ بازى‌ مقابل‌ کره‌جنوبى‌ حائز اهميت‌ است، ولى‌ به‌ نظر من‌ ديدار با سوريه‌ در زمين‌ اين‌ تيم‌ بسيار مهم‌تر است‌ و براى‌ صعود بايد حريف‌ خود را از پيش‌ رو برداريم.
    ميرزاپور پيرامون‌ بازى‌ با کره‌جنوبى‌ افزود: دو بار مقابل‌ اين‌ تيم‌ بازى‌ کرده‌ام‌ و معتقدم‌ که‌ کار سختى‌ خواهيم‌ داشت. کره‌جنوبى‌ در زمين‌ خودش‌ بسيار خطرناک‌ است‌ و بايد با هوشيارى‌ زيادى‌ مقابل‌ اين‌ تيم‌ قرار بگيريم. کسب‌ امتياز در سئول‌ باعث‌ مى‌شود تا با روحيه‌اى‌ مضاعف‌ مقابل‌ سوريه‌ حاضر شويم.
    ميرزاپور اضافه‌ کرد: من‌ به‌ نيمکت‌نشينى‌ام‌ در تيم‌ملى‌ هيچ‌ اعتراضى‌ ندارم.
    در انتخاب‌ بازيکنان‌ سرمربى‌ تيم‌ تصميم‌ مى‌گيرد و من‌ تابع‌ تصميم‌ کادر فنى‌ هستم. موفقيت‌ تيم‌ملى‌ از همه‌ چيز مهم‌تر است.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نيکبخت: براى‌ پيروزى‌ به‌ سئول‌ مى‌رويم ‌

«شناخت‌ لازم‌ از تيم‌ملى‌ کره‌جنوبى‌ به‌ دست‌ آمده‌ و با انگيزه‌اى‌ که‌ در نزد بازيکنان‌ وجود دارد، اميد زيادى‌ براى‌ پيروزى‌ مقابل‌ حريف‌ داريم.»
    عليرضا نيکبخت‌واحدى‌ ديروز حرف‌هايش‌ را اينگونه‌ براى‌ خبرورزشى‌ شروع‌ کرد و بعد ادامه‌ داد: طى‌ اين‌ سال‌ها بازى‌هاى‌ متعددى‌ را مقابل‌ کره‌جنوبى‌ برگزار کرده‌ايم‌ و شناخت‌ لازم‌ از سبک‌ بازى‌ اين‌ تيم‌ داريم‌ و با اين‌ شناخت‌ مى‌توانيم‌ تيم‌ برنده‌ ميدان‌ باشيم.
    واحدى‌ افزود: تيم‌ ما حريف‌ دست‌وپابسته‌اى‌ براى‌ هيچ‌ حريفى‌ نيست‌ و همواره‌ براى‌ کسب‌ پيروزى‌ پا به‌ ميدان‌ مى‌گذارد و مردم‌ مطمئن‌ باشند در کره‌ از جان‌ مايه‌ خواهيم‌ گذاشت‌ تا بتوانيم‌ با پيروزى‌ بر حريف‌ نامدار خود دل‌ مردم‌ را شاد کنيم.
    نيکبخت‌ در خصوص‌ ميزان‌ آمادگى‌ خود گفت: تمرينات‌ مرتبى‌ را هم‌ در پرسپوليس‌ و هم‌ در تيم‌ملى‌ دنبال‌ مى‌کنم‌ و در بهترين‌ فرم‌ آمادگى‌ قرار دارم. اميدوارم‌ بتوانم‌ مهره‌ کارآمدى‌ براى‌ تيم‌ملى‌ در ميادين‌ بين‌المللى‌ باشم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مبعلي: ايتاليايى‌ها مصدومم‌ کردند!

ايمان‌ مبعلى‌ به‌ خاطر مصدوميت، حضور در ديدار مقابل‌ کره‌جنوبى‌ را از دست‌ داد.
    او در اين‌ خصوص‌ گفت: همان‌ درد کهنه‌اى‌ که‌ در ناحيه‌ کشکک‌ زانويم‌ و پيش‌ از آغاز تمرينات‌ تيم‌ملى‌ آزارم‌ مى‌داد دوباره‌ به‌ سراغم‌ آمده‌ و به‌ احتمال‌ فراوان‌ بازى‌ با کره‌جنوبى‌ را از دست‌ مى‌دهم.
    مبعلى‌ افزود: پيش‌ از پيوستن‌ به‌ تيم‌ملى‌ با تيم‌ باشگاهى‌ام‌ الشباب‌ امارات‌ به‌ اردوى‌ ايتاليا اعزام‌ شديم‌ و چهار ديدار سنگين‌ مقابل‌ حريفان‌ ايتاليايى‌ برگزار کرديم‌ که‌ فشارهاى‌ ناشى‌ از اين‌ اردو، در تهران‌ بروز کرد تا من‌ دچار مصدوميتى‌ ناخواسته‌ شوم.
    وى‌ تأکيد کرد: کره‌اى‌ها معمولاً‌ سعى‌ مى‌کنند در خانه‌ به‌ هيچ‌ تيمى‌ باج‌ ندهند اما شرايط‌ تيم‌ملى‌ هم‌ نسبت‌ به‌ گذشته‌ تغيير کرده‌ و ايران‌ از ميدان‌ سئول‌ فقط‌ برد مى‌خواهد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

السد 21‌ - المعيذر صفر قطرى‌ها در کتاب‌ رکوردهاى‌ گينس ‌

نام‌ باشگاه‌ السد قطر در کتاب‌ رکوردهاى‌ گينس‌ ثبت‌ خواهد شد!
    در ادامه‌ رقابت‌هاى‌ جام‌حذفى‌ فوتبال‌ باشگاههاى‌ قطر تيم‌ السد موفق‌ شد در ديدارى‌ يک‌طرفه‌ حريف‌ خود تيم‌ معيذر را با نتيجه‌ 21 بر صفر شکست‌ دهد.
    کارلوس‌ تينيريو مهاجم‌ اکوادورى‌ باشگاه‌ السد در اين‌ ديدار به‌ تنهايى‌ 10 گل‌ به‌ ثمر رساند.
    گفتنى‌ است‌ قطرى‌ها با به‌ جا گذاشتن‌ چنين‌ رکوردى‌ به‌ زودى‌ نام‌ خود را در کتاب‌ رکوردهاى‌ گينس‌ ثبت‌ شده‌ خواهند ديد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

در يک‌ بازى‌ 60 دقيقه‌اى‌ استقلال‌ باز هم‌ يک‌ تيم‌ محلى‌ را برد

تيم‌ استقلال‌ در دومين‌ ديدار تدارکاتى‌ خود در ترکيه‌ مقابل‌ تيم‌ محلى‌ دوزجى‌اسپور به‌ پيروزى‌ چهار بر صفر دست‌ يافت. داسيلوا و پيروز قربانى‌ هرکدام‌ دو گل‌ از چهار گل‌ تيم‌ استقلال‌ را به‌ ثمر رساندند.
    ترکيب‌ استقلال: سيدمهدى‌ رحمتى‌ (مهيار حسن‌نژاد) پيروز قرباني، على‌ انصاريان، مرتضى‌ ابراهيمي، سعيد لطفي، اصغر طالب‌نسب‌ (بهشاد ياورزاده)، باقر احمدى‌ (محسن‌ يوسفي) مهدى‌ اميرآبادي، محمد نوازي، مرتضى‌ هاشمى‌زاده‌ (على‌ عليزاده) و داسيلوا
    در حاشيه...
    * تيم‌ دوزجى‌اسپور با تأخير در کمپ‌ «بلو» حاضر شد، به‌ همين‌ علت‌ آبى‌پوشان‌ قصد نداشتند مقابل‌ آنها صف‌آرايى‌ کنند، اما با وساطت‌ مسئولين‌ کمپ‌ پس‌ از دقايقى‌ آنها متقاعد شدند.
    * بنا به‌ توافق‌ مسئولان‌ استقلال‌ و دوزجى‌اسپور ترکيه‌ بازى‌ در دو زمان‌ 30 دقيقه‌اى‌ برگزار شد.
    * على‌ انصاريان‌ ديروز اولين‌ بازى‌ خود را براى‌ استقلال‌ انجام‌ داد، مربيان‌ نيز از عملکرد او رضايت‌ کامل‌ داشتند.
    * فرزاد مجيدى‌ به‌ دليل‌ درگيرى‌ با ميثم‌ بائو اين‌ بازى‌ را از کنار زمين‌ تماشا کرد.
    * بائو و گيلااورى‌ دو بازيکنى‌ که‌ مصدوم‌ بودند، کنار زمين‌ تمرينات‌ اختصاصى‌ را پشت‌سر گذاشتند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نوعي: از دو بازى‌ آينده‌ امتياز مى‌خواهيم‌ بازى‌ با نيروى‌ زمينى‌ کمک‌ زيادى‌ به‌ تيم‌ملى‌ کرد

تيم‌ملى‌ فردا شب‌ راهى‌ کره‌جنوبى‌ مى‌شود. آخرين‌ صحبت‌هاى‌ امير قلعه‌نوعى‌ حاوى‌ نکات‌ جالبى‌ است:
    * ديدار با نيروى‌ زمينى‌ کمک‌ زيادى‌ به‌ ما کرد. ما در اين‌ بازى‌ توانستيم‌ تاکتيک‌هاى‌ مختلف‌ خود را امتحان‌ کنيم‌ و از انجام‌ اين‌ ديدار رضايت‌ دارم.
    * تا حد بسيار زيادى‌ به‌ بازيکنان‌ تيم‌ملى‌ اميد، اميدوار شدم، آنها نيمه‌ دوم‌ نمايش‌ خوبى‌ داشتند.
    * پس‌ از آنکه‌ فيلم‌ بازيهاى‌ کره‌ جنوبى‌ را در جام‌جهانى‌ ديدم‌ با اطلاعات‌ آناليزور تيم، به‌ شناخت‌ بهترى‌ نسبت‌ به‌ سوريه‌ و تايوان‌ رسيدم.
    * آقاجانيان‌ آناليزور خوبى‌ است، در بازى‌ کره‌ جنوبى‌ و چين‌تايپه‌ عليرغم‌ آنکه‌ بازى‌ يک‌ طرفه‌ بود، اما او اطلاعات‌ خوبى‌ براى‌ ما به‌ تهران‌ آورد.
    * اگر بازى‌ در سئول‌ براى‌ ما سخت‌ است‌ براى‌ کره‌جنوبى‌ هم‌ چنين‌ خواهد بود. آنها هم‌ کار آسانى‌ مقابل‌ ما پيش‌ رو ندارند. ما از دو بازى‌ آينده‌ امتياز مى‌خواهيم‌ و به‌ اين‌ مسئله‌ ايمان‌ دارم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نمى‌توانستم‌ خواسته‌ آنها را قبول‌ کنم‌ زارع: آنها غيرفوتبالى‌ هستند!

ستار زارع‌ که‌ در آستانه‌ ديدارهاى‌ جام‌جهانى‌ دچار مصدوميت‌ شد، هر روز فيزيوتراپى‌ و آب‌درمانى‌ مى‌کند تا هرچه‌ سريع‌تر به‌ شرايط‌ ايده‌آل‌ جسمانى‌ نزديک‌ شود. با اين‌ حال‌ او نتوانست‌ با مسئولان‌ برق‌ شيراز به‌ توافق‌ برسد!
    زارع‌ در اين‌ خصوص‌ گفت: بايد امضاى‌ قرارداد من‌ با نظر اعضاى‌ جديد هيأت‌مديره‌ انجام‌ مى‌شد اما آنها در اين‌ خصوص‌ سنگ‌اندازى‌ کردند.
    وى‌ افزود: مى‌خواستم‌ با باشگاه‌ برق‌ قراردادى‌ يک‌ساله‌ به‌ امضا برسانم‌ و به‌ خاطر مصدوميتم‌ نصف‌ مبلغ‌ قراردادم‌ را بگيرم‌ اما آنها به‌ عقد قرارداد دوساله‌ اصرار داشتند و من‌ با اين‌ شرايط‌ نمى‌توانستم‌ خواسته‌ آنها را قبول‌ کنم.
    زارع‌ در خصوص‌ اعضاى‌ جديد هيأت‌مديره‌ باشگاه‌ گفت: متأسفانه‌ آنها غيرفوتبالى‌ هستند و فقط‌ به‌ منافع‌ و مطرح‌ شدن‌ خودشان‌ فکر مى‌کنند. آنها به‌ طور حتم‌ پس‌ از رسيدن‌ به‌ خواسته‌هاى‌ خود از برق‌ شيراز مى‌روند و با جدايى‌ آنها من‌ دوباره‌ به‌ اين‌ تيم‌ برمى‌گردم.
    وى‌ در خصوص‌ استعفاى‌ خليل‌ صالحى‌ گفت: اى‌ کاش‌ فوتبال‌ شيراز مديرانى‌ چون‌ صالحى‌ در رأس‌ کار داشت‌ چون‌ او فرد توانمندى‌ است‌ که‌ کارش‌ را خوب‌ بلد است‌ اما صالحى‌ با افراد غيرورزشى‌ نمى‌تواند کار کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •