تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 755 اولاول ... 366416456462463464465466467468469470476516566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

Hp 1132 یا samsung 4300 با سلام دوستان یه سه کاره میخوام بخرم این دو توی قیمت خوب بودن میخام از متخصصین بپرسم توی کارایی کدوم بهتره؟ شنیدم سامسونگ بعد یکی دو بار شارژ چیپسش خراب میشه درسته؟
    هر دوشون پرینترهای خوبی هستند.

اما پیشنهاد من روی 1132 می باشد.
    به دلیل ارزان بودن مواد مصرفی و قطعات کارتریج و به وفور بودن قطعات این دستگاه.

4300 هم مشکل خاصی ندارد.
    برای ریستر باید 1 بار ریست کنید و بارهای بعدی کلیرکانت که اموزشش رو هم اماده کردم.

در صفحه اول این تاپیک کاملا توضیح دادم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و در ترفندستان هم اموزش صحیح و علمیشو به نمایش گذاشتم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------

آقای گرجی عزیز ممنون بابت راهنمایی قبلی. اون قبلی درامش ظاهرا خرابه مرسی.

این از چیش می تونه باشه؟
    از اتصالات درام است.
    درام را تعویض کنید.

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام
    اساتید ( مخصوصا گرجی عزیز )، بنده دنبال پرینتری هستم که بتونم باهاش فاکتور بزنم مثلا خروجی هلو یا نرم افزارهای دیگه حسابداری رو بهش بدم و اونم در یک اندازه استاندارد که مناسب فاکتور باشه بهم تحویل بده. الان سوالی که از دوستان دارم اینکه برای اینکار پرینتر خاصی باید باشه یا بقیه هم اینکار و میکنن ( منظور نوع حرارتی یا لیزری و ...) . ممنون میشم بهترین پرینتر رو از نظر قیمت، کیفیت ساخت و هزینه پایین مواد مصرفی لطف کنین .
    ممنونم .

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سلام
    اساتید ( مخصوصا گرجی عزیز )، بنده دنبال پرینتری هستم که بتونم باهاش فاکتور بزنم مثلا خروجی هلو یا نرم افزارهای دیگه حسابداری رو بهش بدم و اونم در یک اندازه استاندارد که مناسب فاکتور باشه بهم تحویل بده. الان سوالی که از دوستان دارم اینکه برای اینکار پرینتر خاصی باید باشه یا بقیه هم اینکار و میکنن ( منظور نوع حرارتی یا لیزری و ...) . ممنون میشم بهترین پرینتر رو از نظر قیمت، کیفیت ساخت و هزینه پایین مواد مصرفی لطف کنین .
    ممنونم .
    سلام دوست عزیز.
    کاربردتو که مشخص شد.
    مناسب شما پرینت لیزری نیز میباشد.

فقط سوال من این است.
    کارتان در چه حد میباشد؟

به صورت میانگین در ماه چند برگ پرینت دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اقای گرحی امروز خیلی مزاحم شدم!

اینو کامل شارژ کردم و فوم و بیلد و ...رو هم تمیز کرده بودم ولی این جوری می زنه.
    از چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinskandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض مشکل پرینت رنگ مشکی با تنظیم اولیه کاغذ روی plain paper

با سلام

من یک دستگاه چندکاره(پرینتر-اسکنر-کپی) دارم. مدل اون Canon MP520 هست. پرینتر رنگی و جوهرافشان

زمانی که با این پرینتر چیزی رو پرینت می گیرم یا کپی می کنم (چه رنگی و چه سیاه و سفید)، اگر در تنظیمات اولیه نوع کاغذ رو plain paper قرار بدم، رنگ مشکی رو نمیزنه، اما اگه در تنظیمات نوع کاغذ رو چیز دیگه ای بزارم (مثلا کاغذ عکس) رنگ مشکی رو پرینت می کنه.(با وجود وارد کردن کاغذ ساده البته در دستگاه). نمیشه هم گفت که رنگ مشکی رو با سایر رنگ ها می سازه چون داره از مقدار کارتریج مشکی کم میشه.

نکته 1: در nozzle check رنگ مشکی نمی آد (البته با مسائل بالا بدیهیه چون تنظیمات اولیه برای nozzle check روی کاغذ ساده قرار گرفته).

نکته 2: نمیشه گفت مشکل از درایور نرم افزاری نصب شده است چون این پرینتر بدون اتصال به کامپیوتر هم می تونه کپی بگیره که باز هم مسائل بالا برقراره.

حالا با این توضیحات می خوام ببینم باید چه کار کنم؟ مشکل چیه و چه جوری حل می شه؟ ممنون
    Last edited by hosseinskandari; 01-11-2011 at 20:01.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

اقای گرحی امروز خیلی مزاحم شدم!

اینو کامل شارژ کردم و فوم و بیلد و ...رو هم تمیز کرده بودم ولی این جوری می زنه.
    از چیه؟
    این طور که مشخصه تازه کار شارژ رو شروع کردی.

بزار بهد توصیه هایی بکنم.

من چندسال است که شارژ میکنم و تو مدت بعد از 1 سال شارژ هام 1 دونه برگشتی نداشتم.

اول اینکه درام رو دست نمیزنی
    دوم اینکه نک بلید رو همیشه پودر بچه یزن تا درام عمرش بالا بره و همینطور تو کیفیت پرینت تاثیر میزاره.
    فوم رو همیشه با پارچه نرم و لطیف خیلی سریع اما به ارامی تمیزش میکنی طوری که به فوم فشار ساکن وارد نشه.
    و مگنت رو همیشه باد بگیر تا اگر اثری از رطوبت و ... روش مونده بود تمیزش کنی.

در مورد این مشکل شارژ هم نظر اول من روی فوم میباشد.
    و در انتها از مگنت.

7. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من چیپ 4200 سامسونگ رو عوض کردم و شارژش کردم ولی یه مشکلی که بعد از تموم شدن براش پیش اومده بود هنوز حل نشده اونم اینه که اسکنرش کار نمیکنه و ارور میده . عکساشم میذارم ببینید تا حالا باهاش روبرو شدین ؟ تموم درایورارو پاک کردم رجیستری ویندوز هم کلین کردم از نو نصب کردم ولی اینطوری میشه .

عکس آخر وقتی اسکنر رو از داخل my computer اجرا میکنم اینطوری میشه . 1 و 2 هم مربوط به برنامه خود سامسونگه. میدونم که نباید اسکنرش مشکلی داشته باشه آخه فتوکپی کامل کار میکنه .تو رو خدا کمک کنید. ممکنه کابل usb مشکلی داشته باشه ؟

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    کاربردتو که مشخص شد.

فقط سوال من این است.
    کارتان در چه حد میباشد؟

ممنون، عزیز من در ماه فک کنم ۱۰۰۰ - ۱۵۰۰ تا داشته باشم. لطف میکنی بهترین مدلا رو همونطور که گفتم از نظر قیمت و ساخت ولوازم مصرفی بهم پیشنهاد بدی. خیلی ممنونتم .

---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------

سلام دوست عزیز.
    کاربردتو که مشخص شد.

فقط سوال من این است.
    کارتان در چه حد میباشد؟

ممنون، عزیز من در ماه فک کنم ۱۰۰۰ - ۱۵۰۰ تا داشته باشم. لطف میکنی بهترین مدلا رو همونطور که گفتم از نظر قیمت و ساخت ولوازم مصرفی بهم پیشنهاد بدی. خیلی ممنونتم .

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------

خیلی خوب دوست عزیز.
    کار شمارو یه پرینتر ارزان هم راه میندازه.
    اما اگر دستت هست توصیه میکنم مدل قوی تر رو بخری تا در اینده هم خیالت راحت.

پیشنهاد من به یک پرینتر ارزان و کار راه انداز:
    hp laserjet p1102

canon i-sensis 6000b

از این 2 مدل از هر کدوم خوشت اومد بخر.
    مواد مصرفیشون یکیه.

پیشنهاد من به یک پرینتر پرسرعت و به صرفه تر و پرقدرت تر

canon i-sensis lbp6300dn

که علاوه بر این خصوصیات ها پرینت دورو داره و همچنین علاوه بر داشتن usb از ارتباط کابل lan هم بهره میبرد.

---------- Post added at 09:01 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------

خیلی خوب دوست عزیز.
    کار شمارو یه پرینتر ارزان هم راه میندازه.
    اما اگر دستت هست توصیه میکنم مدل قوی تر رو بخری تا در اینده هم خیالت راحت.

پیشنهاد من به یک پرینتر ارزان و کار راه انداز:
    hp laserjet p1102

canon i-sensis 6000b

از این 2 مدل از هر کدوم خوشت اومد بخر.
    مواد مصرفیشون یکیه.

پیشنهاد من به یک پرینتر پرسرعت و به صرفه تر و پرقدرت تر

canon i-sensis lbp6300dn

که علاوه بر این خصوصیات ها پرینت دورو داره و همچنین علاوه بر داشتن usb از ارتباط کابل lan هم بهره میبرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این طور که مشخصه تازه کار شارژ رو شروع کردی.

بزار بهد توصیه هایی بکنم.

من چندسال است که شارژ میکنم و تو مدت بعد از 1 سال شارژ هام 1 دونه برگشتی نداشتم.

اول اینکه درام رو دست نمیزنی
    دوم اینکه نک بلید رو همیشه پودر بچه یزن تا درام عمرش بالا بره و همینطور تو کیفیت پرینت تاثیر میزاره.
    فوم رو همیشه با پارچه نرم و لطیف خیلی سریع اما به ارامی تمیزش میکنی طوری که به فوم فشار ساکن وارد نشه.
    و مگنت رو همیشه باد بگیر تا اگر اثری از رطوبت و ... روش مونده بود تمیزش کنی.

در مورد این مشکل شارژ هم نظر اول من روی فوم میباشد.
    و در انتها از مگنت.
    آقای گرجی جان آره درست گفتی. تازه شروع کردم و این تقریبا شاید دهمیش باشه.

1-حالا فوم به نظرت باید تمیز شه یا تعویض؟
    2-بلید که روی مخزن پودر سوختس رو بعد از باد گرفتن و بستن سر جاش با نوک یه دستمال آغشته به پودر بچه به آرومی بمالم روی نوک پلاستیکی بلید؟
    3-فوم رو می خواد پودر بچه بزنم؟ بعدم من پودر بچه رو کف دستم می ریزم و بعد فوم رو کف دستم رو پودر می لغزونم. درسته؟
    4-اگر از مگنت باشه ابری شده به نظرت؟

5-مگنت رو در کل نیاز هست که هر بار که می خوام شارژ کنم واسه کسی باد بگیرم؟ و همین طور بیلد زیر مگنت؟یا فقط وقتی که حدس می زنم مشکل از مگنت باشه باید بادش گرفت؟
    Last edited by adamebikarr; 02-11-2011 at 09:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •