تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 848 اولاول ... 366416456462463464465466467468469470476516566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    از من اکیه 500 600 کیلو مثل گذشته

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این سوال منم هست که پارس کلا محدود میکنه یا فقط اشخاصی که زیاد دانلود میکنن رو محدود میکنه

اینو دوستان قدیمی که با پارس اشتراک داشتن جواب بدن خیلی خوب میشه

قبلنا هم پارس شبانه رایگان داشته و صفحات اولیه همین تایپیک رو هم بخونید می بینید بعضی از دوستان شبانه شون محدود شده

به نظر میاد پارس محدودیت رو برای همه گذاشته و ربطی نداره که کسی زیاد دانلود کنه یا نه!اون موقع که سرویس رو خریدم هم محدودیت نذاشته بود ولی الان هرکی میخاد سرویس بگیره ظاهرا بهش گفته حداقل ترافیک شبانه 3.5 گیگ
    تو این دوسال اخیر که شبانه نداشته پارس بدونم چه جوری بوده .
    قرارداد من هم تقریبا مثل شماست اما از ابتدای فروردین بستم ؛ الان تقریبا سرعتم همونه که از اول بود ؛ بخاطر تقسیم های پهنای باند و غیره هر دستگاه یه مقدار کمتر از سرعت اصلی خطم دانلود میگیره اما حداکثر اکانت خودش رو میگیره که برای اکانت های رایگان تعریف شده من 5.7 مگابیت هست.
    سرعت خریداری شده : 8مگابیت / سرعت واقعی خط 9مگابیت / ترافیک رایگان مصرف شده من در این دو ماه : کمی بیشتر از 148.58 گیگابایت
    الان من 4 ساعت گذشته شبانه از 2 تا 6 صبح دانلود برادرام رو چک کردم حدود 4 گیگ دانلود داشتن ؛ البته نمیتونم بگم همه این زمان رو داشتن دانلود میکردن و یا نه همینطوری میانگین یک آنلاینی زدن و دانلود گرفتن ؛ جالبه که اتصال Free2 با تبلت بوده ؛ اگه بگیم دائم دانلود میکردن و به سرعت تقسیم کنیم سرعت میشه 3Mbps اما میدونم که وسط بازی و اینچیز ها دانلود گرفتن و کاهش سرعت نداریم .
    من هفته پیش تو یکی دوساعت 4 تا فیلم دانلود گرفتم خودم مشکلی نبود .

حالا یا افت کرده متوجه نمیشم یا اینکه چون سرعت اسمی و با سرعت واقعیم شبیه همه تغییری احساس نمیکنم یا اینکه واقعا سرعت افت نکرده و شما با مشکل مواجه شدین.
    پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرین و در این مورد ها سوال کنین ؛ نتیجه رو اینجا دوستان اطلاع بدن تا منم متوجه بشم.

البته من فکر میکنم برای من تغییری ایجاد نشده چون در زمانی که سیستم ها دانلود میکنن، من با مانیتور پهنای باند مصرفی دستگاه ها متوجه میشم با حداکثر پهنای باندشون که همون 5.7 مگابیت هست که مشخص کردم دانلود میکنن.

موقع خرید سرویسم این گزینه حداقل ترافیک شبانه 3.5 گیگ نبود ؛ فکر کنم در سرویس های جدید بعد از اینکه در شب این مقدار رو دانلود گرفتن بعدش با محدودیت مواجه میشن ، بازم باید سوال کنین و خود مسئولین پارس آنلاین پاسخ بدن.

دانلود رایگان شب گذشته طی 4 ساعت :

3. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پارس آنلاین اینترنت شبانه رایگان داره؟ وضعیت سرعتش چطوره، محدودیت داره؟

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام
    از من اکیه 500 600 کیلو مثل گذشته
    مثل اینکه سرویس جدید بگیری اعمال میشه برمن نهایت تا 140کیلوبایت میره کسی به تازگی سرویس جدیدگرفته بیاد بگه سرعت شب و روز فرق داره
    Last edited by feranko724; 09-06-2017 at 13:12.

6. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

مثل اینکه سرویس جدید بگیری اعمال میشه برمن نهایت تا 140کیلوبایت میره کسی به تازگی سرویس جدیدگرفته بیاد بگه سرعت شب و روز فرق داره
    سلام
    من که ۶ ماهه داشتم از ۵ تا۸ رایگان هنوز ۱ ماه مونده که تموم بشه و فعلا مشکلی با سرعت نداشتم. شاید این ۲تا ۷ ها سرعتشون کم شده.
    ممکنه هم به خاطر ماه رمضان باشه . همه تا صبح بیدارن که تا قبل اذان سحری بخورن . شما صبر کن ببین بعد ماه رمضان چه شکلی میشه.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام
    من که ۶ ماهه داشتم از ۵ تا۸ رایگان هنوز ۱ ماه مونده که تموم بشه و فعلا مشکلی با سرعت نداشتم. شاید این ۲تا ۷ ها سرعتشون کم شده.
    ممکنه هم به خاطر ماه رمضان باشه . همه تا صبح بیدارن که تا قبل اذان سحری بخورن . شما صبر کن ببین بعد ماه رمضان چه شکلی میشه.
    موفق باشید
    من حدود 2ماه اومدم پارس انلاین زمانی که میخواستم جشنواره بگیرم 5تا8 سرویسش غیرفعال بود بعدشم که کلن ازپنل حذفش کردن نمیشه تند تندم ispعوض کرد من چون جشنواره نمیزارن 1ماه سرویس میگیرم که شاید جشنواره گذاشتن لغوسرویس کنم اونو بگیرم درضمن خودمم اعتمال میدم این ماه بگذره ببینیم فرق میکنه اگه الان بخوام ازاین سرویس های2تا7 شون 6ماه بگیرم خیلی بالا می اوفته جشنواره خبری نیست
    Last edited by feranko724; 09-06-2017 at 14:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من حدود 2ماه اومدم پارس انلاین زمانی که میخواستم جشنواره بگیرم 5تا8 سرویسش غیرفعال بود بعدشم که کلن ازپنل حذفش کردن نمیشه تند تندم ispعوض کرد من چون جشنواره نمیزارن 1ماه سرویس میگیرم که شاید جشنواره گذاشتن لغوسرویس کنم اونو بگیرم درضمن خودمم اعتمال میدم این ماه بگذره ببینیم فرق میکنه اگه الان بخوام ازاین سرویس های2تا7 شون 6ماه بگیرم خیلی بالا می اوفته جشنواره خبری نیست
    سلام
    حجم های سرویس هاشون هم زیاد معقول نیست. حد وسط نداره. ترافیک جدا هم گرون در میاد. از وقتی هم که آپلود پولی شده ترافیک مورد نیاز خیلی بیشتر شده.
    جشنواره بعدی فکر کنم برای تابستان باشه. چند روز قبل تیر احتمالا جشنواره تمدید بزارن. تا اون موقع ۱ ماهه بگیرید که اگه جشنواره داشتن رزرو کنید . اگه هم سرعت شبانه درست نشد که باید دنبال یه ISP دیگه باشیم
    موفق باشید

10. این کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

شما بببنید ماهی چقدر هزینه میکنید برای Adsl ?
    اتفاقا اگر 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید تخفیف بیشتری براتون میفته ،فقط ترافیک رو تو این 6 ماه یا 1 ساله 50 گیگ بخرید تا هر گیگی براتون 1800 بیفته

تازه تو این 6 ماه یا 1 ساله جشنواره ترافیک هم میذاره

الان خود من تو این 4 ماهی که ازش گرفتم 2 تا جشنواره گرفتم که تا الان هم ضرر نکردم نسبت به قبل

راستی عضو باشگاه مشتریان هم بشید تا بتونید هدیه هم بگیرید استفاده کنید

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

شما بببنید ماهی چقدر هزینه میکنید برای Adsl ?
    اتفاقا اگر 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید تخفیف بیشتری براتون میفته ،فقط ترافیک رو تو این 6 ماه یا 1 ساله 50 گیگ بخرید تا هر گیگی براتون 1800 بیفته

تازه تو این 6 ماه یا 1 ساله جشنواره ترافیک هم میذاره

الان خود من تو این 4 ماهی که ازش گرفتم 2 تا جشنواره گرفتم که تا الان هم ضرر نکردم نسبت به قبل

راستی عضو باشگاه مشتریان هم بشید تا بتونید هدیه هم بگیرید استفاده کنید
    من چه موقعی که صبانت داشتم چه الان پارس انلاین دارم ماهی 50تومان راحت خرج نتم هست برهمون منتظرم جشنوارم 1ساله بزارن بگیرم وبعدش فقط حجم بخرم این سری یه اشتباه کردم سرعت128خریدم سرویسو بایدهمون 2مگ یا حداقل1مگ میگرفتم واقعن این الویت بندی که شما میگین درسته با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت خط شما رو همون9مگ ولی چون سرویس128 داری پهنا کم باشه تو شبانه نمیری توالویت فیلن نگرش میدارم این سری 1ساله میگیرم ولی انصافن شما یه نگاه کنین همین سرویس 2تا7 ارزونترین 128بر12ماه با24گیک 165تومان میشه وارزونترین 2مگ 12ماه با24گیک 250تومان میشه این قیمتا براین حجم ها خیلی زیاده انصافن شما که کاربر قدیمیش هستین دقیقن نمیدونین درچه زمانهای جشنواره میزارن
    Last edited by feranko724; 09-06-2017 at 21:06.

14. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من چه موقعی که صبانت داشتم چه الان پارس انلاین دارم ماهی 50تومان راحت خرج نتم هست برهمون منتظرم جشنوارم 1ساله بزارن بگیرم وبعدش فقط حجم بخرم این سری یه اشتباه کردم سرعت128خریدم سرویسو بایدهمون 1مگ یا حداقل512میگرفتم واقعن این الویت بندی که شما میگین درسته با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت خط رو همون9مگ ولی چون سرویس128 داری معلومه اون سرعت اصلی شبانه با2مگ داشتی رو با 128نداری فیلن نگرش میدارم این سری 1ساله میگیرم ولی انصافن شما یه نگاه کنین همین سرویس 2تا7 اگه 2مگ 1سالش بگیرم کلی با1281ساله ازلحاظ قیمت فرق داره 1281ساله ارزونترین165تومان ارزونترین1ساله 2مگ250تومان
    ولی من 3 ماه اول سرعتم خوب بود و بین 800 کیلو تا 1 مگ سرعت دانلودم بود

سرویسم هم 128 بود

شاید چون مشتری هاش زیاد شدند محدود شدیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •