تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 752 اولاول ... 366416456462463464465466467468469470476516566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا متشکرم از اهمیتی که به حرفام دادین و تبریک گفتین
    حق با شماست...تحقیق کردم اما یک دفعه ای شد
    یعنی هایپر استار میدش 19.5 جدا؟
    بهونه نمیشه اورد رفت پسش داد (شماها دستتون تو کار بوده به هر حال)؟
    یک دفعه ای شد...کاش نمی خریدماا
    به این سایته هم سر زدم زده 39 دلارااا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ba maram; 14-11-2011 at 00:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود
    یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم رهنمایی کنید.

فرق بین Monster Turbine اصل و غیر اصل چیه؟

آدرس یا شماره تلفن از نمایندگی Monster اگه کسی داره بذاره.

آدرس جدید از فروشگاه نایاب که قبلآ تو پایتخت بوده کسی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا متشکرم از اهمیتی که به حرفام دادین و تبریک گفتین
    حق با شماست...تحقیق کردم اما یک دفعه ای شد
    یعنی هایپر استار میدش 19.5 جدا؟
    بهونه نمیشه اورد رفت پسش داد (شماها دستتون تو کار بوده به هر حال)؟
    یک دفعه ای شد...کاش نمی خریدماا
    من متوجه حرفتون نمیشم! یعنی چی دستمون تو کار بوده!!!!
    اگه از صداش خوشت اومده گفتم چیز مقاومیه ناراحت نباش!
    منم خودم وقتی تو هایپر با اون قیمت دیدم خیلی حالم گرفته شد! البته بازار موبایل هم دیدم ولی یه خورده گرون تر از هایپر بود نه 2برابر! پایتخت 2جا دیدم اونم با همون قیمتی که گفتم 40 تا 50 میدادن! دیگه بازار تخیلی ماست! هرکی هر چی عشقش میکشه قیمت میده! صاحاب که نداره!

4. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور بدی نداشتمومنظورم تجربه ای که دارید بود...
    دمت گرم داداشی
    خیلی لطف کردی
    خدا نصیب گرگ بیابون نکندمون

6. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برگشتم با بیش از 50 ساعت از Burn in هدفون جدیدم:
    فرصت نشد که مراحل قبلی رو توضیح بدم اما تا این لحضه که نزدیک به 60 ساعت از این مرحله سپری شده صدای بیس این هدفون بسیار بسیار خوب شده و بسیار با جزییات و مید اون هم کیفیت خوبی داره و دیگه هارشی نیست اما با اون چیزی که باید باشه خیلی فاصله داره و های هم دیگه تند و تیز نیست که گوش درد بگیرم اما باز هم جزیی تیز هست ولی بیشتر توی فرکانسهای بالاتر از 8 کیلو هرتز به گوش میرسه
    Soundstage اون برای من کافی هست ولی چون معمولآ Soundstage توی اویل Burn in به خوبی به حد کمال خودش می رسه بعید میدونم در آخر این مرحله تغییر خیلی زیادی بکنه فعلآ که Soundstage این هدفون خیلی باز هست و به وسعت حدودآ 4 متر از نظر عمق هم حدود 2 متر ولی نکته مهم اینه که چندان متقارن نیست بیس معمولآ بسته تره ولی مید روبرو تمرکز داره و های از خط دید اغلب به سمت بالا و روبرو اوج میگیره که جالبه که اوجش بسیار زیاده و می شه توی تراک Live از 2 متری بالا هم صداهایی شنید یعنی اینکه Soundstage این هدفون در کل تمایل به جلو و بالا داره (منظور از بالا، بالای سر نیست بلکه اول به سمت جلو بعد بالا)

تفکیک این هدفون خیلی خوبه اما فعلآ نمیتونم نظر درستی بدم چون کمی اعوجاج داره صداش و این باعث میشه نظر اشتباه بشه
    بک گراندش سیاه نیست اما فعلآ می شه گفت خاکستری تیره هست چون صداهای دفورمه شده در سراسر Soundstage وجود داره که احتمالآ 100 ساعت دیگه تا حد زیادی برطرف میشه
    سرعت خیلی خوبی داره و میشه گفت فوق العاده سریع هست
    مشکل بد تراکی این هدفون که خیلی به چشم میومد تا حد زیادی برطرف شده اما همچنان باز موردی وجود داره مثلآ توی یک البوم که از هر نظر با مستر مشابه هستند این هدفون یک تراک رو بد کیفیت پخش میکنه یعنی به تراک خیلی حساسه و این رو نمیشه اشکال اساسی دونست چون اغلب هدفونها این مشکل رو دارند اما نه به این حدی که این هدفون داره و علت مشکل سرعت بالای درایور هست و به همین خاطر برای درایور با عکس العمل سریع و گاهی اوقات وابسته به فرکانسهای در حال پخش، غیر قابل پیش بینی میشه و به حالتی مشابه روزنانس (به طور خلاصه پدیده ای تشدید شوند از تکرار) در میاد و این باعث افت شدید کیفیت میشه البته سطح توان صدا هم می تونه تشدید کننده باشه

اگه به همین سرعتی که داره تغییر میکنه ادامه بده فکر میکنم نزدیک به 150 تا 200 ساعت دست کم نیاز داره تا صدای واقعی این هدفون در بیاد

در آخر از نظر فیزیکی:
    نیاز به توضیح خاصی نیست چون تقریبآ همه چی قبلآ گفته شده اما از اولین موردی که بسیار برام جالب و خوشایند بود وزن بسیار سبک و پر مانند اونه نمیدونم چرا احساس میکنم EarBud هست نه توگوشی ولی در عین سبکی ضریب تضعیف صدای محیط خیلی پایینه و اغلب صدای محیط شنیده میشه البته فرصت نکردم یه سری دیگه رو تست کنم ولی چون دفترچه ژاپنی نوشته چیزی متوجه نشدم و کتابچه ای هم که سایت اصلی به زبان لاتین داشت دانلود کردم چیزی دستگیرم نشد. متاسفانه سونی جزوء اون دسته برندهایی هست که فکر میکنه تمام خریدارهای لوازمش نابغه و آخر هوشمندی هستند و نیاز به توضیح ندارند و این برام زیاد جالب نیست
    به هر حال از بین اون همه سری که نگاهی گذرا بهشون کرده بودم تفاوت چندانی با هم نداشتن جزء سایز و نمیدونم چرا این همه سری همراه این هدفون ارائه شد که ممکنه هیچ وقت استفاده نشن به هر حال اون سری هایی هم که به نظر می ومد ضریب حذف صدای محیطش بیشتر باشه چیزی جزء یه فوم لابلای سری سیلیکونی نداشت و بعید میدونم تاثیر چندانی داشته باشه البته خواستم از اونها استفاده کنم اما چون میدونستم خیلی زود باید سرویس شوند ازشون استفاده نکردم اما تمام سری ها از نظر کیفیت یکی هستند
    سری های سیلیکونی همراهش فوق العاده Soft هست و در طولانی مدت هیچ نوع احساس ناراحتی از اونها نخواهید کرد نمیدونم دقیقآ سونی برای این سری چیکار کرده و فرمول دقیق ساختش چی هست اما منی که کانال گوشم به اکثر سری ها حساس هست با این سری نه تنها احساس خاصی ندارم بلکه احساس خوشایندی هم از نصبش دارم مثل این می مونه که به جای یک برگ دستمال کاغذی معمولی با پنبه بسیار بسیار نرم و آغشته به پودر پاک کننده ضد چربی و بسیار خوشبو و دلنشین و خوشایند گوشتون رو پاک کنید.

شما هم موفق باشید.

8. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هدفون SENNHEISER OMX 180 سفارش دادم برم بیارن. (اورجینال) به قیمت 40 تومن.

مشخصات هدفون سنهایزر SENNHEISER OMX 180
    هدفونی ساخته شده به تناسب زندگی شهری و استفاده از سیستم CustomFlex (قلاب انعطاف پذیر برای قرار گیری راحت در زیر گوش)
    مناسب جهت استفاده در حرکت و برای مدت طولانی
    دارای سیستم LiveBass Sennheiser برای تقویت باس قدرتمند
    بهینه شده برای دستگاههای پخش قابل حمل از جمله ای پد و ای فون (توصیه فروشگاههای اپل در سراسر جهان)

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود
    یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم رهنمایی کنید.

فرق بین Monster Turbine اصل و غیر اصل چیه؟

آدرس یا شماره تلفن از نمایندگی Monster اگه کسی داره بذاره.

آدرس جدید از فروشگاه نایاب که قبلآ تو پایتخت بوده کسی داره؟
    درود بر شما
    دوست عزیز میشه بفرمایید کدوم Turbineمنظور شماست؟

متاسفانه نمایندگی مستقیم نداره البته تا جایی که اطلاع دارم

ولی برای تجربه تنها و بهترین مدل هدفون این برند که بریا سبکهای الکترونیک فقط مناسبه Monster Turbine Pro Copper هست اما مدل Gold اون کیفیتش اصلآ خوب نیست با اینکه باید بهتر باشه به هر حال با قیمت حدود 280 دلار یک خرید عالی به حساب نمیاد و کیفیت صداش از Klipsch S4 پایینتره به خوص مید که اصلآ جالب نیست
    و برای تشخیص اصل و تقلبی هم تا جایی که خاطرم هست تفاوتشون اینقدر فاحشه که گاهی اوقات در حد خنده داری مشخص باور کنید راست میگم
    مثلآ فیش L مانند تبدیل به راست شده و یا رنگ بدنه به زردی میزنه که تابلو هست در حالیکه باید مسی رنگ باشه و یا اینکه بدنه اون از نزدیک خیلی پر زرق و برق هست و با لبه های نسبتآ تیز که همیشه با خودتون میگید یه روزی گوشم رو زخم می کنه ولی مدلهای تقلبی زحمت کشیدن همه چی رو صاف کاری کردند که اون هم تابلو هست البته این تجربه خیلی وقت پیش هست و اطلاعی هم ندارم که High Copy تولید شده یا نه که اون هم بعیدمیدونم که تولید شده باشه چون چینی ها به نظرشون هدفونهای Beats بیشتر سودآورترند تا این محصول قدیمی تر برند اصلی Beats

در آخر این هدفون انتخاب خیلی خوبی نیست به خصوص اینکه فعلآ مدل موفق تر و اصلی اون (S4) موجوده

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اول از همه از دوستانی که به پست من پاسخ دادند و وقت گذاشتند سپاسگذارم.
    همه میدونیم که همه فعالیتهای این انجمن برای ارتقا و کمک و همفکری در انتخاب برترین هاست.
    یه پیشنهادی داشتم که گفتم مطرح کنم تا دوستان دیگه هم نظر بدند.

خیلی وقتها یکی میاد یه پست میزنه میگه: من یه هدفن میخوام تا مبلغ 20 هزار تومان

خب بهتر نیست با کمک هم بتونیم یه لیستی تهیه کنیم از هدفن های تا 20 تومن تا 50 تومن تا 100 تومن الی...
    اینطوری اون دوستمون حداقل چند انتخاب پیش رو داره که میتونه بره و تو سایتها رویوو ها رو بخونه و یا در مورد انتخاب هاش
    راحتتر بتونه تصمیم بگیره.

خب بازار دائم در حال تغییر هست و ما هم میتونیم لیستمون رو هر از گاهی تغییر بدیم.
    البته این یه پیشنهاد هست نظر دوستان چیه؟

13. 3 کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من هدفون SENNHEISER OMX 180 سفارش دادم برم بیارن. (اورجینال) به قیمت 40 تومن.

مشخصات هدفون سنهایزر SENNHEISER OMX 180
    هدفونی ساخته شده به تناسب زندگی شهری و استفاده از سیستم CustomFlex (قلاب انعطاف پذیر برای قرار گیری راحت در زیر گوش)
    مناسب جهت استفاده در حرکت و برای مدت طولانی
    دارای سیستم LiveBass Sennheiser برای تقویت باس قدرتمند
    بهینه شده برای دستگاههای پخش قابل حمل از جمله ای پد و ای فون (توصیه فروشگاههای اپل در سراسر جهان)
    بسیار مبارکتون باشه

به تاپیک ما خوش آمدید

لطفآ به جای شیرینی هدفون جدیدتون، ریویو فراموش نشه

میشه بفرمایید از کجا سفارش دادید که این قیمت تموم شده؟

شما هم موفق باشید.

15. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برگشتم با بیش از 50 ساعت از Burn in هدفون جدیدم:
    فرصت نشد که مراحل قبلی رو توضیح بدم اما تا این لحضه که نزدیک به 60 ساعت از این مرحله سپری شده صدای بیس این هدفون بسیار بسیار خوب شده و بسیار با جزییات و مید اون هم کیفیت خوبی داره و دیگه هارشی نیست اما با اون چیزی که باید باشه خیلی فاصله داره و های هم دیگه تند و تیز نیست که گوش درد بگیرم اما باز هم جزیی تیز هست ولی بیشتر توی فرکانسهای بالاتر از 8 کیلو هرتز به گوش میرسه
    Soundstage اون برای من کافی هست ولی چون معمولآ Soundstage توی اویل Burn in به خوبی به حد کمال خودش می رسه بعید میدونم در آخر این مرحله تغییر خیلی زیادی بکنه فعلآ که Soundstage این هدفون خیلی باز هست و به وسعت حدودآ 4 متر از نظر عمق هم حدود 2 متر ولی نکته مهم اینه که چندان متقارن نیست بیس معمولآ بسته تره ولی مید روبرو تمرکز داره و های از خط دید اغلب به سمت بالا و روبرو اوج میگیره که جالبه که اوجش بسیار زیاده و می شه توی تراک Live از 2 متری بالا هم صداهایی شنید یعنی اینکه Soundstage این هدفون در کل تمایل به جلو و بالا داره (منظور از بالا، بالای سر نیست بلکه اول به سمت جلو بعد بالا)

تفکیک این هدفون خیلی خوبه اما فعلآ نمیتونم نظر درستی بدم چون کمی اعوجاج داره صداش و این باعث میشه نظر اشتباه بشه
    بک گراندش سیاه نیست اما فعلآ می شه گفت خاکستری تیره هست چون صداهای دفورمه شده در سراسر Soundstage وجود داره که احتمالآ 100 ساعت دیگه تا حد زیادی برطرف میشه
    سرعت خیلی خوبی داره و میشه گفت فوق العاده سریع هست
    مشکل بد تراکی این هدفون که خیلی به چشم میومد تا حد زیادی برطرف شده اما همچنان باز موردی وجود داره مثلآ توی یک البوم که از هر نظر با مستر مشابه هستند این هدفون یک تراک رو بد کیفیت پخش میکنه یعنی به تراک خیلی حساسه و این رو نمیشه اشکال اساسی دونست چون اغلب هدفونها این مشکل رو دارند اما نه به این حدی که این هدفون داره و علت مشکل سرعت بالای درایور هست و به همین خاطر برای درایور با عکس العمل سریع و گاهی اوقات وابسته به فرکانسهای در حال پخش، غیر قابل پیش بینی میشه و به حالتی مشابه روزنانس (به طور خلاصه پدیده ای تشدید شوند از تکرار) در میاد و این باعث افت شدید کیفیت میشه البته سطح توان صدا هم می تونه تشدید کننده باشه

اگه به همین سرعتی که داره تغییر میکنه ادامه بده فکر میکنم نزدیک به 150 تا 200 ساعت دست کم نیاز داره تا صدای واقعی این هدفون در بیاد

در آخر از نظر فیزیکی:
    نیاز به توضیح خاصی نیست چون تقریبآ همه چی قبلآ گفته شده اما از اولین موردی که بسیار برام جالب و خوشایند بود وزن بسیار سبک و پر مانند اونه نمیدونم چرا احساس میکنم EarBud هست نه توگوشی ولی در عین سبکی ضریب تضعیف صدای محیط خیلی پایینه و اغلب صدای محیط شنیده میشه البته فرصت نکردم یه سری دیگه رو تست کنم ولی چون دفترچه ژاپنی نوشته چیزی متوجه نشدم و کتابچه ای هم که سایت اصلی به زبان لاتین داشت دانلود کردم چیزی دستگیرم نشد. متاسفانه سونی جزوء اون دسته برندهایی هست که فکر میکنه تمام خریدارهای لوازمش نابغه و آخر هوشمندی هستند و نیاز به توضیح ندارند و این برام زیاد جالب نیست
    به هر حال از بین اون همه سری که نگاهی گذرا بهشون کرده بودم تفاوت چندانی با هم نداشتن جزء سایز و نمیدونم چرا این همه سری همراه این هدفون ارائه شد که ممکنه هیچ وقت استفاده نشن به هر حال اون سری هایی هم که به نظر می ومد ضریب حذف صدای محیطش بیشتر باشه چیزی جزء یه فوم لابلای سری سیلیکونی نداشت و بعید میدونم تاثیر چندانی داشته باشه البته خواستم از اونها استفاده کنم اما چون میدونستم خیلی زود باید سرویس شوند ازشون استفاده نکردم اما تمام سری ها از نظر کیفیت یکی هستند
    سری های سیلیکونی همراهش فوق العاده Soft هست و در طولانی مدت هیچ نوع احساس ناراحتی از اونها نخواهید کرد نمیدونم دقیقآ سونی برای این سری چیکار کرده و فرمول دقیق ساختش چی هست اما منی که کانال گوشم به اکثر سری ها حساس هست با این سری نه تنها احساس خاصی ندارم بلکه احساس خوشایندی هم از نصبش دارم مثل این می مونه که به جای یک برگ دستمال کاغذی معمولی با پنبه بسیار بسیار نرم و آغشته به پودر پاک کننده ضد چربی و بسیار خوشبو و دلنشین و خوشایند گوشتون رو پاک کنید.

شما هم موفق باشید.
    میگم استاد اگه قرار باشه یه هدفونی خریده بشه و بعد با اعمال شاقه صدای واقعیشو شنید اصلا چه کاریه؟ خوب کمپانی سازنده خودش تو مراحل ساخت اینو با مکانیسم های توصیه شده ی خودش به همون حد برسونه و بعد برا فروش و رسیدن دست مشتری عرضه کنه! اومدیم یکی مثل شما حسابی حوصله و وقت برای این فرآیند نداشت! و تازه اطلاعاتش هم کامل نبود! اونجوری که حیلی راحت میخوره تو ذوقش که! تازه مثل اوائل شما ممکنه دچار ناامیدی و یاس هم بشه! و تازه فلسفه ی ساخت این هدفونا و اعتبار کمپانی سازنده رو زیر سوال میبره!

17. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •