کسی نمیدونه این مشکل چطور حل میشه؟
کسی نمیدونه این مشکل چطور حل میشه؟
سلام دوستان، گفتم شاید اینجا بهترین جا برای پرسش من باشه
البته پلاسمای من سه بعدی نیست، 50 اینچه فول اچ دی سری U هستش...
وقتی میخوام به adsl وصلش کنم و کابل lan رو بهش وصل کنم همه ای پی و dns رو خودش میگیره اما تنظیمات ------ رو خودم باید وارد کنم، کسی تجربه داره چطور باید اینو تنظیمش کنم؟ چون اداپتور وایرلس رو تی وی نبود مجبورم از کابل استفاده کنم
ممنون
چند دقیقه یا حتی چند ساعت تماشای شبکه های با لوگوی ثابت مشکلی ایجاد نمی کنه.
ممکنه سایه ایجاد بشه که با تعویض کانال معمولاً در 2 - 3 ثانیه برطرف میشه.
این حالت به Image Retention یا باقی ماندن موقت تصویر معروفه.
باقی موندن دائمی تصویر تو مدلهای قدیمی زیاد بود. تو مدلهای های جدید که من ندیدمه.
با تيونر ديجيتال تلويزيون vt30 سرچ ميكنم كانالا رو هم پيدا ميكنه واسه ايران ولي بعد از چند روز گاهي كانالها اسماشون هست ولی روشون میرم نشون نمیده مثل اینکه پاك شده باشه مينويسه كانالهاي جديد پيدا شده ok میزنم از نو سرچ ميكنم از نو پيدا ميكنه واسه شما هم اينطوري یا واسه من مشکل داره این چندمین باره که اینطوری میشه
Last edited by alimusic; 01-03-2012 at 16:00.
پانا همينطوي هم فروشش نسبت به باقي برندها كمتر بود... از اون طرف هم كه در افزايش قيمتها بين برندهاي مختلف پيشتاز بوده... توي هر فروشگاهشون كه ميري همه دارن مگس ميپرونن به نظر من به جاي گذاشتن اين جايزه هاي 100 ميليوني براي بالا بردن فروش آخر سال و جذب مشتري بيان يك كمي براي مصرف كننده ها ارزش قائل بشن و قيمتها را منطقي تر كنند تا همه بتونند از محصولات خوب استفاده ببرند اينا همه برميگرده به سياستهاي غلط بانيان كه نه يك قيمت درستي تعيين ميكنه و نه بعدش يك ساپرت نرم افزاري درستي ميده تازه ريجنهاي ما هم كه در مقايسه با مدلهاي اروپايي و آمريكايي ياحتي خاور ميانه اي ميگن هيچي نداره... اونوقت مصرف كننده ايراني با چه انگيزهاي بياد پانا بخره اونم مدلهاي سال 2011
با سلام خدمت شما . اقا من وقتی کامپیوتر رو به تی وی وصل میکنم به اندازه ی یک ردیف ایکن تصویر از صفحه بیرون میزنه به طوری که دیگه ایکن های ردیف اول رو نمیتونم ببینم . ایا ارهی شد درست بشه وقتی کابل hdmi وصل میکنم اینجوریه تو بقیه حالات تست نکردم
بعدش چه جوری میشه کانال های رادیویی رو حذف کرد چون وقتی سرچ کانال یابی میکنم کانال های رادیویی وسط کانال های دیجیتال تصویری میفته و این عذاب اوره . راهی هست بشه کانال را مرتب کردن یا اصلن کانال های رادیویی رو حذف کنن .؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید . تشکر
مطمئنی رزولوشن کامپیوتر روی 1920x1080 تنظیم شده؟
Menu>Setup>Digital TV...>Chanel list
بعد میشه ادیت کرد.
شما باید از قسمت منو به picture و سپس گزینه 16:9 overscan رو off کنی.
با سلام
من یه دو هفته ای میشه یه vt30 50 گرفتم.و به علت خرید vt30 65 قصد فروش ان رو دارم فاکتور هم موجوده از تهران گرفتم اگه کسی خواست pm بده.
خیلی خیلی ممنون دوستان بابت راهنمایی هر دو مشکل بر طرف شد . برق بزنه به بی سوادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)