منم cx 300-ii رو خریدم خیلی راضی نیستم از صداش!
فقط یه سوال میتونم وصل کنم به لپتاپ ازش استفاده کنم؟ یعنی برای هدفون مشکلی پیش نمیاد؟ (لپتاپی که همیشه به شارژر وصله رو در نظر بگیرید)
ممنون
![]()
منم cx 300-ii رو خریدم خیلی راضی نیستم از صداش!
فقط یه سوال میتونم وصل کنم به لپتاپ ازش استفاده کنم؟ یعنی برای هدفون مشکلی پیش نمیاد؟ (لپتاپی که همیشه به شارژر وصله رو در نظر بگیرید)
ممنون
![]()
مثل اینکه کسی نداشته...
بگذریم
مبارک باشه . . . چرا صداش چطوره مگه ؟ سبکی که گوش میکنید چی هست ؟
با لپ تاب هم مشکلی نداره ، فقط صدا رو خیلی بیش از حد زیاد نکنید . . .
دوستان یه سایت پیدا کردم مدلهای زیادی رو داره واسه فروش میاره، تازه باز شده، یه هفته فرصت تست میده، یک سال هم گارانتی میکنه (البته گارانتی که تو ایران کشکه)
iranheadphone.com
با سلام
دوستان earphone تا حدود ۳۰۰تومان چی بخرم؟
کمی بالا و پایین مشکلی نداره... چیزی که واسم مهمتره کیفیتشه، نه کم و زیاد بودن پول و کلاس!
کسی از این هدفونای آیایای داره
کیفیتشون خوبه؟
مخصوصا دو مدل
AIAIAI Pipe و AIAIAI Tracks
برای سبک راک و متال مناسبن؟
صداش بدک نیست ولی بیسش خیلی غالبه. سبکی که بیشتر میگوشم پانک هست (و زیر شاخه ها: موج دهه هفتاد، هاردکور،...)، ترش متال، کراس اوور و ...
دستت درد نکنه بابت جواب خیالم راحت شد.![]()
فرق SENNHEISER CX300-II Precision و SENNHEISER CX300-II چیه؟
تو این رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید؟
من دنبال خرید Shure SE215 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم ایرفونهایی زیادی رو تو بازار امتحان کردم از جمله beats و sennheiser و... که به نظرم نسبت به قیمتشون آشغالن خوصوصا توی ایزوله کردن صدای اطراف...
اگه کسیُShure SE215 سراغ داره ممنونن میشم بهم بگه
به نظر شما یه ایرفون با قابلیت Noise Isolating واقعی کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by nexxt; 18-04-2014 at 13:41.
هدفون قبلتون چی بوده و کیفیتش براتون چطور بود؟
همچنین سبک صدای موسیقیتون چیه؟
حقیقتش تازه واردن
ولی توی این رده اگر از داخل ایران بخواین akg q460 و اگر از خارج بتونید تهیه کنید grado sr80 مدلهای مناسبی براتون هستند
ضمن اینکه مدل akg که معرفی کردم رو قبل از خرید تست کنید تا مطمئن بشید صداش رو دوست دارید.(پاساژ پایتخت موجوده)
برادر rave-87 این هدفون رو با متال تست کردن فکر می کنم. میتونید ازشون بپرسید.
اگر مدلی از سنهایزر صداش هم به نظرتون اشغال بود مدلش رو بگین و بگین چرا اینطوری فکر کردید؟
ایرفون x10 از کلیپش هست قیمتش هم حدود 650 هست
هم ایزویشن و هم راحتی خیلی خوبی داره
(پاساژ پایتخت موجود هست)
البته اگر الویتتون ایزوله ی صدا نباشه
این ایرفون توی رده ی قیمتی ایرانش هیچ هم قیمتی نداره(و به قیمت می ارزه)
اگر قیمت پایین تر هم بخواین ایرفون t-jays 4 هست فکر کنم حدود 450 بود که ایزولیشن خوبی داره(البته این مدل رو قبل از خرید تست هم میتونید بکنید)
باز هم قیمت پایینتر میتونید از همین رده ی t-jays خرید کنید
ضمن اینکه shure داخل کشور موجود نیست.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)