رایتل توی قم 4 جی نداره.
قابل توجه مسئولین رایتل
مگه کل قم چند متره که حتی همراه اول هم 4 جی نداره ( یکی دو تا دکل به حساب نمیاد و الا توی حرم سیگنال 4 ج همراه اول رو دیدم )
رایتل توی قم 4 جی نداره.
قابل توجه مسئولین رایتل
مگه کل قم چند متره که حتی همراه اول هم 4 جی نداره ( یکی دو تا دکل به حساب نمیاد و الا توی حرم سیگنال 4 ج همراه اول رو دیدم )
امروز پینگ خیلی افتضاحه حدود 500 تا 600
پکت لاست هم 100 درصد
چه خبره چرا اینقدر افتضاح شد![]()
یعنی مزخرف به تمام عیار !!انتن نمیده که اصلا !! یه سانت مودم رو ببرم اونور تر آنتن قطع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم در حالت رومینگ ایرانسل : رومینگ تنهای اول رو هم که به زور وصل میشه !! سرعت دانلود هم در حد حلزون قطع نخاع شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 01-01-2016 at 01:33.
سلام
لینک های دیگر رو تست کردید؟
تو منطقه ما رایتل از اول همین بوده و هست !!
چند روز تو فضای کاملا باز که به دکل دید مستقیم داشت تست کردم سرعت بالای 300 نداد بهم
الان هم مشکل اصلی آنتن هست !! که نداره![]()
کلا رایتل سرعت زیاد بالایی نمیده و یا حداقل من ندیدم ، رایتل فقط ثبات خوبی داره و برای کارهای روزمره بسیار عالیه.
دوستان جدیدن رایتل اینجوری شده.منطقه ما خیلی عالی بود بیشتر بچه محل هام رفتن رایتل خریدن بعد چشم زدیم داغون شد الان همه منو گرفتن میگن پیگیری کن درست کن دیگه کار خودته.حالا من موندم جواب این بچه هارو چی بدم.خود اپراتورم پاسخگو نیست هی میگن زنگ میزنیم ولی خبری نیست.جدیدا هم پیگیری نمیشه مشکلات.پارسال یادمه همین مشکل بود زنگ زدم درست کردن بعد چند ماه.نمیدونم چیکار کنم دیگه کاری از دستم بر نمیاد
مشکل ظاهرا سراسریه با مبین نت هم تست کردم پینگ بسیار نوسان داره از 60 تا 2500 هم پینگ گرفتم
سرورهای داخلی از سرورهای خارجی بدترن
سرعت تک کانکشن در حد 3 کیلوبایته
پکت لاست هم 100 درصده
من با آنتن دهی مشکلی ندارم
مشکل یا از پهنای بانده که به حد قرمز رسیده یا این زیرساخته که دارن یه غلطی میکنن
Last edited by *Forgotten*; 02-01-2016 at 13:24.
Last edited by iDownload & iGame; 03-01-2016 at 17:53.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)