تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 1805 اولاول ... 3664164564624634644654664674684694704765165669661466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان مشهدی یکی از کاربرا در فروم همسایه در مورد طرح نامحدود مخابرات مشهد یه نکته گفته:

========
    من فقط اطلاع رسانی کردم.گفتم شاید بدردتون بخوره...
    اگر قبلا هم اطلاع رسانی شده بود من خبر ندارم!

2. 7 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یعنی واقعا اینطوریه؟

چون اونجوری که من شنیده بودم شاتل سرعت دانلودش 500 کیلوبایته البته برای سرویس های محدودش که دانلود رایگان شبانه ندارند
    دانلود شبانه داره ولی اگه زیاد دانلود کنی سرعت شبانت روی 30 ثابت میشه.
    الان شاتل داره با سرعت دانلود 1m هم میده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا من به همتون پیش نهاد میکنم از مخابرات در بیان برید از شاتل یا جایی دیگه یا مثلا های وب بگیرید وقتی اینا ببینند داره مشتریاشون روز به روز کم تر میشه خودشون دست به کار می شوند!
    تایید میشه.
    منم اگه فیبر نبودم میرفتم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بعثتی برید به این آدرس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یک اعتراض بنوسید که

ساعت دانلود شبانه بعثت طبق قرار داد از 12 تا 7 هست .چرا بدون اطلاع رسانی ساعتشو تغییر دادید و از حساب کاربران حجم کم کردید.طبق قرارداد عمل کنید و ساعت رایگان را به 12 برگردانید.

دوستان یک دقیقه بیشتر طول نمیکشه .هر چه تعداد بیشتر باشه تحت فشار قرار می گیرن و مجبور میشن برگردونن به روال قبل.

6. این کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی واقعا اینطوریه؟

چون اونجوری که من شنیده بودم شاتل سرعت دانلودش 500 کیلوبایته البته برای سرویس های محدودش که دانلود رایگان شبانه ندارند

به نظرتون چرا پینگ مخابرات تو روز بهتره ؟

خب معلومه چون که مخابرات دیگه سرویس نامحدود نمی ده به خاطره همون پینگش تو روز بهتره

اگه ساعت از 1 رد شد و پینگاش از isp های دیگه بهتر بود حرفتون قبول ولی می دونم که این طور نیست

همین الان هم برام یک مشکلی به وجود اومده که بیشتره سایتهای خارج کشور رو باز نمی کنه!!!

مطمئنم دارن یک کاری می کنن سرعت دانلود که شب ها ریده عملا اینترنت قطعه
    بحث پینگ بعد از ساعت یک شب که بحث جداست . چون عملا اگه کسی فکر وبگردی و بازی بعد از ساعت یک شب داره اصلا نباید بیاد سمت مخابرات .
    البته شرکتهای دیگه هم همین وضع رو دارن . ولی مخابرات دلیلش لااقل اینه که ملت میریزن واسه دانلود و سرعت دانلود شبانه اش هم از بقیه شرکتها بالاتره . طبیعیه که با این حجم کاربر شبانه و اون همه ترافیک پینگ اینقدر افت کنه .

بعد هم چه ربطی به سرویس نامحدود داره . شما مثل اینکه اصلا مخابرات اون زمان رو نداشتی وگرنه عمرا همچین حرفی راجع به پینگ مخابرات بزنی .
    بهترین دوران مخابرات از هر لحاظی همون دورانی بود که هم نامحدود داشت و هم بعثت که بعثتی ها شبا هم با سرعت نجومی دانلود میکردن . در حالی که پینگ اون زمان به شدت خوب بود لااقل نسبت به الان و یا بقیه شرکتها . یعنی هر وقت دلت میخواست میتونستی بازی انلاین انجام بدی بدون هیچ گونه دردسری .
    همه مشکلات دقیقا از خرداد پارسال شروع شد که یه مدت نت به هم ریخت و قطع و وصلی زیاد شد و پینگ نوسان زیاد داشت و .... از همون موقع وقتی دیدن ملت صداشون در نیومد سیاست های کثیف مخابرات شروع شد و بعد از اون موقع کمی سرویس نامحدود به روال سابق برگشت .
    ولی اخرای پاییز پارسال اول اومد نامحدود رو حذف کرد . ملت ریختن بعثت . بعد بعثت رو حذف کرد و طرح جدید واسه خودش گذاشت . ملت ریختن توی اون طرحها که فرق زیادی با بعثت نمیکرد به جز ساعت رایگانش و قیمتش . باز دید ملت هیچی نگفتن تا همین چند وقت پیش که اومد شبانه رو برداشت . بعد دید ملت چیزی گفتن . شبانه رو برگردوند . حالا میخواد از روش دیگه ای بره .

دقیقا این سیاست مخابرات مثل یه درخته . و از ریشه شروع شد و به ترتیب به عمق درخت میرفت . هر بار میدید که صدای مردم در میاد و راهی ندارن backtrack کرد به گره بالاتر و بعد از شاخه کناری راهشو پیش گرفت . تا زمانی که به هدفش برسه که جوون مرگ کردن ماست

8. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دیشب از ساعت 12 به بعد وضعیت من این جوری بود با سرورهای خارجی /

همین عکس خودش مدرک جرمه /
    MMS کردمش به خود ملک جعفریان تا ببینه /

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد
    Last edited by A . M; 04-09-2013 at 14:36.

11. 2 کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دمت گرم واقعا همینکه گفتی

13. این کاربر از tntkgb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سیاست جدید مخابرات که حیف اسم مخابرات روی این شرکت(مخ آقا برات باید بهش گفت نه مخابرات)

با دوتا از اشناهامون تو مخابرات حرف زدم

اولی

افزایش قیمت طرحهایی نظیر طرح بعثت و ... با وجود اینکه سرعت اکثر طرحها روی یک مگابیت بسته شده است .مثال طرح خانواده پیش پرداخت قیمت 1 ماه اعتبار روزانه 47700 ریال .طرح بعثت قیمت 1 ماه اعتبار روزانه 79500 ریال. سرعت دانلود هر دو 1024K-bit. هر د شبانه از یک ساعت مشخص رایگان.

دلیل:فرار کاربران از همچین طرحهایی (بعثت)
    علت فرار:لغو قرار داد طرح های قبلی با مخابرات(سیاست مخابرات)
    دلیل لغو قرار داد : هیچ اعتراضی نباشه و بیان طرح جدید بکشن با قرارداد جدید(بازم 30 یا 3ت مخابرات)
    چرا طرح جدید بکشن؟ هم ارزونه هم هیچ فرقی با قبلیا نداره هم قرارداد جدید بستن دیگه
    مگه قرار داد جدید با قبلیا چ فرقی داره؟ دیگه حالا بعدا متوجه میشید(اینطوری اگه شبانه حذف شد هیچ اعتراضی نمیتونید بکنید)
    خوب این کارا یعنی چی؟ هیچی دیگه اینطوری هم قیمت 4200 تومن شده 4770 تومن هم نامحدودا حذف میشه هم مخابرات راضیه هم کاربر هیچ حق اعتراضی نداره

چرا اوضاع اینترنت به هم خورده؟ آره از وقتی گلدنت پاش به مخابرات باز شده هر روز مخابرات یه فکری به سرش میزنه(گلدنت یه حسابداره دقیق شده واسه مخابرات)
    قیمتها هم با اینکه سرعتها هیچ تغییری نکرده قدیمیا گرون شده جدیدا ارزون واسه چی؟ فک کنم میخوان سرعتها رو واقعی کنن
    اگه میخوان سرعتها رو واقعی کنن خوب چرا اول قیمت رو بردن بالا؟ خوب دیگه 30یا3ت مخابراته اینطوری با یه تیر چن تا نشون میزنه هم تا اون موقع یه پولی به جیب میزنه هم کاربرای قدیمو مجبور میکنه قراردادای قدیمشونو لغو کنن هم کاره خودشو پیش میبره.
    خوب اگه بخواد سرعتها رو واقعی کنه باید به مردم اینترنت نامحدود بده .چه دلیلی داره که سرعت اینترنت حجمی رو بیاره پایین؟ نه دیگه دقت کن شما الان شبانه نامحدود داری تا صبح. آهان!!!

یه سوال دیگه چرا این طرح پیش پرداخت خانواده اگه بخوای سه ماه 3 گیگ شارژ کنی میشه 27 هزار تومن ولی اگه بخوای همون طرح رو ثبت نام کنی یا تمدیدش کنی با همون سه ماه 3 گیگ میشه 14300 تومن؟ اینو دیگه نمیدونم زنگ بزن از 2020 بپرس
    ________
    دوستان من که از این دوتا یه چیزایی که فهمیدم اینه که میخوان ما طرح جدید بکشیم و قرار داد جدید ببندیم بعد مخابرات هر غلطی دلش بخواد بکنه
    .

15. 3 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

وضعیت الان با طرح طلایی 2 مگ :
    ماهانه 21 تومن با 4 گیگ /

-------------------------------------------------------------------------
    وضعیت قدیم ( تقریبا یک سال پیش )
    طرح بعثت ماهانه 12 تومن با 5 گیگ

پینگ که بدتر شده /
    قیمت هم افزایش پیدا کرده /
    سرعت هم کمتر شده /

اصلا فکرش هم منو آزار میده که چرا با گذشت زمان ما به جای پیشرفت باید پسرفت کنیم ؟
    خوب مسلمه به خاطر جیب مخابرات /
    ای که انشا... خرج دوا درمونتون بشه /

17. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •