سلام دوست من از همون اول که لپ تا رو گرفتین همین مشکل رو دارین یا بعدها دچار این مشکل شدین؟؟؟
سلام دوست من از همون اول که لپ تا رو گرفتین همین مشکل رو دارین یا بعدها دچار این مشکل شدین؟؟؟
سلام به دوستان عزیز و اساتید محترم
من یه لپ تاپ qompaq v3000 دارم که گرافیکش کاملا مرخص شده. یه آشنا داشتم بردم پیشش که گراف رو عوض کنه بعد مدتی گفت این لپتاپ وارداتیه و کدش نمیخونه او ازین حرفها.البته راست میگه از لویات پلازای مالزی خریدمش. از دوستان میخوام که یه جای خوب و معتبر که vga مربوط به این رو داشته باشه و کلا کارش درست باشه بهم معرفی کنید. چون کارم گیره. میخوام یه جای درست ببرمش چون حداقل سه سال رو مهمونمه. در ضمن میخوام گرافیک رو عوض کنم. قصد تعمیر برد گرافیک رو ندارم چون زیاد عمر نمیکنه. راستی گراف nvidia هست.
ممنون
سلام
من یک لپ تاب vaio F115 دارم
هر بار که شارژ 100% میشه تغریبا 2 ساعت کار میکنه
کار سنگین هم باهاش انجام نمیدم ، مثلا همین اینترنت گردی
آیا باطری مشکل داره یا اینقدر ساعت کار کردن عادی هستش؟
من شنیدم تا 4 - 5 ساعت کار می کنن
ممنون
سلام دوستان من این مشکل صفحه ابی به همراه بزرگ شدن بیدلیل پوینتر موس رو با دل۱۵۵۷ دارم تا حالا هم ۴ بار وینهای مختلف عوض کردم آخرین درایورهاشو نصب کردم حتی بایوس رو نیز با همون نرمافزاری که تو سایت دل هست آپدیت کردم هنوز همچنان این مشکلات رو دارم معمولا هم این مشکلها که گفتم بعد از اینکه لپتاپ یه ۶-۷ ساعتی کار میکنه اتفاق میافته گارانتیم بردم سردر نمیارند یکی کمک کنه
کاملا معمولی .
منم همین مشکل رو دارم وفعلاً نتونستم حلش بکنم لپ تاپ من Dell 1558 هستش ولی وقتی پوینتر بزرگ میشه میرم Magnifier رو اجرا میکنم پوینتر به حالت اول بر میگرده ودیگه تا وقتی که سیستم رو ریست نکردم اون در حال اجرا میزارم تا همچنان کارم راه بیوفته
سلام دوستان
یه سوال داشتم : بعضی از لپ تاپ ها توی مشخصات فنی شون نوشته Drive : DVD-RW ،میخواستم بدونم که ایا این لپ تاپ ها blueray هم میشه از طریق usb بهشون وصل کرد ؟ (از همین blueray های external )
آره میشه نصب کرد مشکلی نداره اون با پورت USB وصل میشه به DVD RW خودش هیچ ربطی نداره
اپدیت گرافیک مشکل شمارو حل میکنه . گرافیک رو از سایت دل بگیر و وصل کن .![]()
یه لب تاب ایسوس K40IJ به تاز گی خریدم ، بعد از نصب ویندوز سون (چون روش داس بود) میابر های کی برد کار نمی کنن !!
مشکل از چیه؟ برنامه خاصی می خواد
یا چون ویندوز الان تریال هست (30 روزه ") اینجوریه /؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)