میشه لینک جایی که این مطلب مکتوب شده رو بدید
میشه لینک جایی که این مطلب مکتوب شده رو بدید
از چند طریق میشه ... یکی سایت خود صندوق ها هست. اسم صندوق رو سرچ کنید این اطلاعات در سایت همشون هست ...
یک راه بهتر مراجعه به سایت بورس اوراق بهادار ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت رو که باز کردید در بین اون تب های بالا "صندوقهای سرمایهگذاری" رو انتخاب کنید و روی هر صندوقی کلیک کنید اطلاعاتش و تاریخچه قیمتش هست ...
کسی وام ازدوام گرفته چقدر لفتش میدن اخه؟؟!
اونهایی که قیمت صدور با ابطالش تفاوت زیادی داره خطریه کلا. به نظرم بهتره صندوق های با درامد ثابت ثبت نام بشه مگر کسی که پول زیادی داره 10 درصدش رو بزاره اینجاها
کسی صندوق کاردان تجارت ثبت نام کرده؟؟ صندوق سامان خوب سود میداد و میده ولی باز نمیکنه.
تجارت رو نمیدونم ایا باز میکنه حساب صندوق؟،
دوستان يكي از دوستان من سپرده صندوق آرمان بانك شهر داشته كه الان يك سالش تموم شده.٢٥آبان سال گذشته باز كرده و تاريخش ديگه يك سال شده و تمومه
الان بايد فردا بره بانك تكليفشو روشن كنه
ميتونه تمديد كنه؟الان سودش ٢٠ هست،تمديد كنه همين ميشه؟
و سوال ديگه اينكه،قيمت خريد هرسهم اون موقع كمتر از الآن بوده اما الان بيشتر شده.به چه صورت ميشه الان اگه بخواد باطل كنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام،قصد فروش یک زمین رو دارم،،،،میشه کمکم کنید که پول رو به چه صورتی دریافت کنم تا مطمئن باشم به حساب معرفی شده واریز شده؟
چک بین بانکی یا چک تضمینی کدوم بهتره؟
اگه توضیحات مختصری بدین ممنون میشم.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
سلام
خوشحالیتون به خاطر فروش زمینه این روزا؟؟! خب به سلامتی
نظر من اینه که یا پول رو به حسابتون واریز کنن از داخل بانک خودشون حالا هر مقداری باشه به حساب شما واریز میکنن و به شما هم اس ام اس میاد و یا خودتون میرید بانک میپرسین رسیده یا نه پولتون.
من کلا چک رو توصیه نمیکنم همع جورش خطریه واقعا. پول رو بریز بیا محضر رسمی قول نامه به اسمت بشه.
تا جایی که میدونم صندوق با درامد ثابته و در نتیجه از نظر ابطال و خرید مشکلی نیس یعنی پول اینور اونور نمیشه مقدارش مثلا شما 100 تومن واسه صندوق گذاشتی الان بخوای برگردونن باید 100 تومن بدن نه کم نه بیش.
فقط تا جایی که میدونم این روزشماره نه سالانه.
به نظر خود من روزشمار 18 حتی بهتر از سالانه 20 هست چون هر وقت خواستی بدون جریمه ابطال میزنی و پولا رو میگیری ظرف 1 روز.
صندوق خودش میگه 20 درصده ولی من اساسنامه اش رو خوندم که 18 شده دو ماه پیش پیدا کنم میزارم اینجا بخونین.
درود
امضا که واسه خیلی وقت پیشه....هر چند که از فروش زمین هم خوشحالم،البته خیلی زود میخوام ی زمین دیگه بخرم.
در مورد انتقال وجه هم مطمئنا در درجه اول انتقال کارت به کارت مد نظر هست اما میخوام اگه امکانش نبود،راه بهتر بعدی رو هم داشته باشم.
سپاسگزارم.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
البته طرف اگر مریض باشه بین بانکی میده به شما بعد حسابش رو خالی میکنه ولی تضمینی تا حدی بهتر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)