تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 4105 اولاول ... 3664164564624634644654664674684694704765165669661466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با توجه به اينكه گفتن اين بخشنامه به مناسبت عيد فطر هستش احتمال اينكه زود ابلاغ و عملي بشه خيلي خيلي زياده.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها الان کسی که میخواد بره خدمت باید چیکار کنه ؟ به دفتر پلیس +10 مراجعه کنه یا از اداره پست دفترچه بگیره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام.
    آقا اگه مرخصی شهرستان داشه باشیم و مثلا 4-5 ساعت دیر تر برسیم پادگان. دزبان برگه مرخصی رو میگیره. چه اتفاقی میوفته؟؟؟؟ کسی این اتفاق واسش افتاده بوده؟؟؟(چند ساعت دیر برسه و دژبان برگه مرخصی رو بگیره و بعد بزاره بره داخل! بعدش چه اتفاقی میوفته واسه طرف؟؟؟؟)

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یحتمل اضاف میخورید یا اینکه بازداشت میشین میزارنتون نگهبان تنبیهی ، دیگه از این بالاتر نیست فک کنم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نخیرم. اگر دیر برین هیچ اتفاقی نمییفته جز اینکه ممکنه اسمتون بره تو لیست ورودی های تاخیری!
    من همیشه برگه مرخصیم واسه 5 صبح فردا هست ولی 8 صبح حضور میزنم.
    همش بستگی به این داره که با دژبان رفیق بشی یا نه. اگه تازه اومده باشی یکم ممکنه اذیت کنن. ولی اگر با هم رفیق باشین میتونین مثل من برگه مرخصی بگیرین مثلا تا فردا صبح. دوباره امروز بعد از ظهر برین پادگان و برگردین بیرون ( ورود و خروج هم نزنن واستون)
    من امروز با یه برگه مرخصی ساعتی 3 بار رفتم بیرون!! ( البته تا ساعت مرخصیم خیلی مونده بود!)

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

یه چیزی که توی پادگان ها خیلی خیلی مهمه نظافت هست. سعی کنین همیشه لباسهاتون تمیز باشه و همیشه ادکلن و عطر بزنین چون بدجوری توی چشم فرمانده میرین !

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان من تکمیلی دارم برای ۸/۱ از سپاه پذیرش گرفتم یعنی مدارکم رو دادم سپاه فجر در شیراز بهم گفت منتظر باش تا برگ سفید بیاد الان لازمه پیگیری کنم ببینم پذیرش شدم یا نه؟

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام.
    آقا اگه مرخصی شهرستان داشه باشیم و مثلا 4-5 ساعت دیر تر برسیم پادگان. دزبان برگه مرخصی رو میگیره. چه اتفاقی میوفته؟؟؟؟ کسی این اتفاق واسش افتاده بوده؟؟؟(چند ساعت دیر برسه و دژبان برگه مرخصی رو بگیره و بعد بزاره بره داخل! بعدش چه اتفاقی میوفته واسه طرف؟؟؟؟)
    اگه اموزشی باشی که خبری نیست.اگه یگان باشی دژبان تاخیرت رو میده بالا.اونوقت یگانت تصمیم میگره باهات چکار کنه.یا لغو مرخصیت میکنه.یا اضاف میزنه.اگه تو یگان با فرمانده رفیق باشی هیچ کاری باهات نمیکنه.

8. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان من تکمیلی دارم برای ۸/۱ از سپاه پذیرش گرفتم یعنی مدارکم رو دادم سپاه فجر در شیراز بهم گفت منتظر باش تا برگ سفید بیاد الان لازمه پیگیری کنم ببینم پذیرش شدم یا نه؟

چه مدارکی دادی ؟
    منم میخوام پذیرش بگیرم
    اول آبان اعزامم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام.
    من آموزشی مالک اشتر ناجا بودم ، معمولا مرخصی هامون رو میزدن تا ساعت 20 جمعه ، ولی اگه تا 5 صبح فرداش میرسیدیم ، هیچ مشکلی پیش نمیومد
    ولی اگه کسی توی آمار صبح شنبه نبود یا 24 ساعت تاخیر داشت ، اغلب نگهبانی تنبیهی می خورد

البته توی آموزشی میگفتن هر روز غیبت توی اموزشی ، 2 روز اضافه توی یگان داره ، ولی صحتش رو نمیدونم

در مورد یگان خدمتی ، نمیدونم چطوری برخورد میکنن
    Last edited by Mahdi.p30; 09-09-2011 at 15:49.

11. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان.
    این بخشنامه بخشش سنوات کی به یگانها ابلاغ میشه.
    من 1 مهر کارتم هستش (بدون سنوات)یعنی 11 روز دیگه به نظرتون تا هفته بعد به یگانها ابلاغ میکنن این بخشش رو؟؟؟؟تا بریم واسه تسویه حساب؟؟
    راستی یه سوال دیگه:این بخشش شامل حال اعزامیهای 89 هم میشه یا فقط مال اعزامیهای سال 90 هستش؟؟؟
    من سرباز قرارگاه فرماندهی ارتش هستم.
    نگران نباش انشالله به زودی زود ابلاغ میشه
    و شما هم به امید خدا با من ترخیص میشید!!!

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

با سلام.
    مشکلی نیست..نهایتش اینه که لغو مرخصی میشی و دیگه نمیتونی هر روز بری خونه و مرخصی شهری
    مثلا تا 3 روز لغو مرخصی میشی و دوباره روز از نو و روزی از نو!!

13. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •