با توجه به اينكه گفتن اين بخشنامه به مناسبت عيد فطر هستش احتمال اينكه زود ابلاغ و عملي بشه خيلي خيلي زياده.
با توجه به اينكه گفتن اين بخشنامه به مناسبت عيد فطر هستش احتمال اينكه زود ابلاغ و عملي بشه خيلي خيلي زياده.
بچه ها الان کسی که میخواد بره خدمت باید چیکار کنه ؟ به دفتر پلیس +10 مراجعه کنه یا از اداره پست دفترچه بگیره ؟
با سلام.
آقا اگه مرخصی شهرستان داشه باشیم و مثلا 4-5 ساعت دیر تر برسیم پادگان. دزبان برگه مرخصی رو میگیره. چه اتفاقی میوفته؟؟؟؟ کسی این اتفاق واسش افتاده بوده؟؟؟(چند ساعت دیر برسه و دژبان برگه مرخصی رو بگیره و بعد بزاره بره داخل! بعدش چه اتفاقی میوفته واسه طرف؟؟؟؟)
یحتمل اضاف میخورید یا اینکه بازداشت میشین میزارنتون نگهبان تنبیهی ، دیگه از این بالاتر نیست فک کنم
نخیرم. اگر دیر برین هیچ اتفاقی نمییفته جز اینکه ممکنه اسمتون بره تو لیست ورودی های تاخیری!
من همیشه برگه مرخصیم واسه 5 صبح فردا هست ولی 8 صبح حضور میزنم.
همش بستگی به این داره که با دژبان رفیق بشی یا نه. اگه تازه اومده باشی یکم ممکنه اذیت کنن. ولی اگر با هم رفیق باشین میتونین مثل من برگه مرخصی بگیرین مثلا تا فردا صبح. دوباره امروز بعد از ظهر برین پادگان و برگردین بیرون ( ورود و خروج هم نزنن واستون)
من امروز با یه برگه مرخصی ساعتی 3 بار رفتم بیرون!! ( البته تا ساعت مرخصیم خیلی مونده بود!)
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
یه چیزی که توی پادگان ها خیلی خیلی مهمه نظافت هست. سعی کنین همیشه لباسهاتون تمیز باشه و همیشه ادکلن و عطر بزنین چون بدجوری توی چشم فرمانده میرین !
دوستان من تکمیلی دارم برای ۸/۱ از سپاه پذیرش گرفتم یعنی مدارکم رو دادم سپاه فجر در شیراز بهم گفت منتظر باش تا برگ سفید بیاد الان لازمه پیگیری کنم ببینم پذیرش شدم یا نه؟
اگه اموزشی باشی که خبری نیست.اگه یگان باشی دژبان تاخیرت رو میده بالا.اونوقت یگانت تصمیم میگره باهات چکار کنه.یا لغو مرخصیت میکنه.یا اضاف میزنه.اگه تو یگان با فرمانده رفیق باشی هیچ کاری باهات نمیکنه.
چه مدارکی دادی ؟
منم میخوام پذیرش بگیرم
اول آبان اعزامم
من آموزشی مالک اشتر ناجا بودم ، معمولا مرخصی هامون رو میزدن تا ساعت 20 جمعه ، ولی اگه تا 5 صبح فرداش میرسیدیم ، هیچ مشکلی پیش نمیومد
ولی اگه کسی توی آمار صبح شنبه نبود یا 24 ساعت تاخیر داشت ، اغلب نگهبانی تنبیهی می خورد
البته توی آموزشی میگفتن هر روز غیبت توی اموزشی ، 2 روز اضافه توی یگان داره ، ولی صحتش رو نمیدونم
در مورد یگان خدمتی ، نمیدونم چطوری برخورد میکنن
Last edited by Mahdi.p30; 09-09-2011 at 15:49.
نگران نباش انشالله به زودی زود ابلاغ میشه
و شما هم به امید خدا با من ترخیص میشید!!!
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
مشکلی نیست..نهایتش اینه که لغو مرخصی میشی و دیگه نمیتونی هر روز بری خونه و مرخصی شهری
مثلا تا 3 روز لغو مرخصی میشی و دوباره روز از نو و روزی از نو!!
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)