آغا من میخوام هیرو بخرم مثل داریوش باگ ولی قیمتش کمتر چیو بخرم![]()
آغا من میخوام هیرو بخرم مثل داریوش باگ ولی قیمتش کمتر چیو بخرم![]()
خب داداش علاقس دیگه کار دل دست خود آدم نیست که کاریش نمی شه کرد![]()
به شخصه دلم خیلی واسه آیتمهایی که bob (شاپ کیپر قبلیه) می فروخت تنگ شده مثل heart of gold
با آیتم دفاعی موافقم ولی طبق چیزی که خودم تجربه کردم لایف استیل(+اتک اسپید) خیلی بیشتر بهم کمک کرده تا hp (با رون پیج crit dmg)
یعنی با لایف استیل زمان خیلی بیشتری می تونم دووم بیارم تا با hydra! (بعد جالبیش اینه که طرف فکر میکنه وقتی low hp هستی میتونه راحت کیل بگیره وایمیسته می جنگه به جای فرار بعد تو دو تا هیت می زنی نصف hp پر میشه)
البته قبلا اول با Executioner's Calling شروع می کردم 18% لایف استیل داشت الان همه لایف استیلا رو نرف کردن
ولی این روش نقطه ضعفش هم cc ! یعنی ندونی کجا باید وایستی کِی باید از تیم فایت دور بشی به کی اول حمله کنی به کی آخر کارت تمومه!!
اما در نهایت نهایت من طبق مچ آیتم می بندم! (بعضی جا ها آیتم دفاعی لازمه بعضی جاها crit dmg و...)
اقا من میخوام یه هیرو مثل داریوش باگ باشه ولی قیمتش کمتر
پستتونو دیدیم چرا اسپم میکنی عزیز من منظورت چیه باگ؟
هیروی باگ یعنی هیروی قوی و شاخ .
ااااااا افرین منم تو مپ 3v3 رو ashe اینو می بندم![]()
اون که op![]()
4800لی سین بد نیست یا یوریک (گرچه راه رفتنش ضایع)450 مستر یی به صورت adش1350تیراندا و تیریستانا و فیدل استیکس بد نیست 3000هفتصد بود چند بود؟
اکالی و کاتارینا،کاتارینا(دوبار نوشتم چون هیروی خیلی راحت و قوییه)
خلاصه هر هیروی دیگه ای هم که باهاش بازی بلد باشی شاخه
Last edited by daniel'; 29-05-2013 at 15:33.
مگه به وین ه؟آقای pro پدر lol ایران میشه فرمایید چند تا win دارن ایشون تو آمریکا؟ غیر از 700 تا win دارن؟؟؟
اخ گفتی داداشبه شخصه دلم خیلی واسه آیتمهایی که bob (شاپ کیپر قبلیه) می فروخت تنگ شده مثل heart of gold![]()
منم دلم واسه Force of nature تنگ شده
fiddle واقعا op دقت کردین من custom میسازم اگه تو تیم خودم fiddle بزارم خودم بازی نکنم بازم ما می بریم 4v5
cho هم همینطور یعنی bot شون هم op
از تریس که اصلا خوشم نمیاد می تونستم 6 طلاقش می کردم بره
اونایی آسونن trynd و yi پیشنهاد میشه شدید! ولی باید بازیتو خوب کنی چون cc ندارن
jax هم خوبه!
تابستون اگه خواستید تیم تشکیل بدیم واسه وبلاگ lore ترجمه کنیم؟ (من تو یوتیوب هم یه کانال نگاه می کردم یه چیزایی میگفت که تو خود ویکی نبود البته الان که نمیتونم برم همه چی رو قطع کردنولی از اونم مطلب می تونیم بگیریم)
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)