تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 1364 اولاول ... 366416456462463464465466467468469470476516566966 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض پارازیت!!!

ا
    3- چه زوري مدير شدي؟

بدرود
    bbجان مگه زوری هم میشه مدیر شد؟راهشو نشونمون میدی؟

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Dash Ashki عزيز

سلام.
    خوبی دیانلاجان .

سلام داش اشكي جان ممنونم شما خوبي كه؟

اینم از سوالات من (بعد 4.5 ماه اولین پست من تو این تاپیک )

=-=-=-=-=-=
    1-بزرگترین آرزویی که داری؟

فعلا بزرگترين آرزويي كه دارم اينه كه رشته تحصيليمو عوض كنم و توي رشته اي كه بيشتر از اين بهش علاقه دارم ولي خوب خيلي با فعلي متفاوته ادامه تحصيل بدم توي مقاطع بالاتر از كارشناسي.

2-مهمترین اتفاق زندگیت تا به الان؟

اگه مهم منظورت اوني باشه كه از بقيه بيشتر تعيين كننده بوده برا مسير زندگيم مي تونم همين قبولي توي دانشگاه رو نام ببرم.

3-ادامه تحصیل در ایران یا جای دیگه؟ اگه جای دیگه ،امکان مالی هست که بری!

در اين مورد جاي ديگه رو انتخاب مي كنم. امكان دعوتنامه اي هست ولي مالي فعلا نه!

4-ملاک انتخاب دوست از نظر شما چیه؟آیا قیافه طرف هم مهمه؟

اخلاق برام خيلي خيلي مهمتره تا قيافه.

5-معنی محبت چیه؟آیا با نیکی کردن فرق داره.

به نظرم نيكي رو در حالت عادي مي تونيم نسبت به همه انجام بديم ولي محبت كردن (مهرورزي) رو بيشتر به طور ويژه براي اشخاصي كه از نظر ما مورد توجه ترن يا بيشتر به اونا علاقه داريم انجام ميديم. اونم بدون چشم داشت.

6-با خودت 5 بیت مشاعره کن از کلمه "عشق " شروع به مشاعره کن.

ز عشق نا تمام ما جمال يار مستغني است
    به آب و رنگ و خال و خط چه حاجت روي زيبا را
    از پي آن گل نورسته دل ما يا رب
    خود كجا شد كه نديديم در اين چند گهش
    شاه شمشاد قدان خسرو شيرين دهنان
    كه به مژگان شكند قلب همه صف شكنان

مست بگذشت و نظر بر من مسكين انداخت
    گفت كاي چشم و چراغ همه شيرين سخنان
    نور مهتاب فروغ رخ محبوب من است
    امشب اي يار دلم تنگ و تو هرم تن است

تا مرا عشق تو تعليم سخن گفتن كرد
    خلق را ورد زبان مدحت و تحسين منست

7-میدونی معنی ایران چیه؟

نه معني شو نمي دونم. از ريشه آريايي هست فكر مي كنم.

8-اگه ایرانی نبودی؟ دلت میخواست کجا وطنت باشه؟چرا؟

روسيه، چون خيلي سرده و در ضمن در مورد مردمش شنيدم كه خيلي توي روابط روزمره شون صادق هستن. اونم به دليل تاريخچه اي كه دارن و يه سري مسايل ديگه

9-چرا سایه هر کس منحصر به فرده مثل اثر انگشتش؟

نشنيده بودم اينو تا حالا! منظورت از چه نظر منحصر به فرد هست؟

10-به کدوم یک از گویشهای محلی علاقمندی؟ میتونی صحبت هم بکنی؟

شمالي رو خيلي دوست دارم، به نظرم خيلي جالب هست قواعدش و آهنگ كلماتش هم خيلي قشنگه.
    نه متاسفانه بلد نيستم!

11-مهمترین سرمایه انسان چیه؟

نيروي تفكر اون هست فكر مي كنم + وجدان

12-اگه پولی نداشته باشی یا مبلغش خیلی خیلی کم باشه و بخواهی یک کاری رو شروع کنی به نظرت چه کاری میتونه باشه؟

اگه خيلي كم باشه كه باهاش كاري نميشه شروع كرد پس اندازش مي كنم تا بتونم بهش اضافه كنم بعد كار مورد نظرم رو شروع كنم. و اين كه چه كاري مي تونه باشه فكر كنم چند تا شريك هم رشته اي پيدا كنم يه كار تحقيقاتي راه بندازيم! (البته ميگم سرمايه زيادي ميخواد!)

13-چرا زبان ویندوزت عربیه؟

زبان ويندوز من؟ فارسي هست كه!
    فارسي رو روش نصب كردم!

اگه عمری باقی باشه میام خدمتتون.

خواهش مي كنم داش اشكي جان
    لطف كردي.

تی فیدا

موفق باشي

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

deinella ساعت هنوز 10 رفتی بخوابی!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض پاسخ

bbجان مگه زوری هم میشه مدیر شد؟راهشو نشونمون میدی؟
    سلام ساويز جون
    خوبي
    شرمنده
    اشتباه چاپي بود .
    منظورم چه طوري بود .

حالا مدير محترم انجمن موضوعات علمي .
    بشين تا صبح جواب اينا رو بده
    راستي : الان از اين كه صندلي نشين هستي پشيموني ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض behroooz عزيز

سلام .

سلام دوست عزيز

به تاريخ علاقه داري؟

بله، خيلي وقايع تاريخي زياد مرور مي كنم.

كدوم شخصيت ايراني رو از همه بيشتر دوست داري؟

فردوسي، البته الان اين بيشتر به ذهنم مي رسه.

به يكي از همكار ها پيغام دادم بيا بشين روي صندلي ، گفت از اين غرتي بازي ها خوشم نمياد . به نظرت اين تاپيك غرتي بازيه؟

نمي دونم عقيده ايشون هم محترمه، ولي به نظر من يه راهي برا آشنايي با اعضاي فروم هست.

ممنون
    بهروز

از شما هم ممنون
    شاد باشيد

شنيدي جزايري فرار كرده ؟

بله، خبرش رو همينجا خوندم!

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض amintnt عزيز

سلام دوباره خدمت مریم خانوم.....

سلام دوست عزيز

اتفاقا میخواستم بهت بگم که حدس میزنم اسمت مریم باشه! جدی جدی فکر میکردم اسمت مریم باشه.....من واقعا نمیدونستم مدیرا نمیتونن بن کنن! ممنون که گفتی.....
    1.از چه جور آدمی خوشت میاد؟

تقريبا از هيچ كي بدم نمي آد ولي آدمايي كه سخت كوش و با پشت كار هستن رو خيلي تحسين مي كنم.

2.فکر کنم مدیرا واسه لاگین کردن از یه آدرس دیگه استفاده کنن؟صحیح؟(آخه مافیا اشتباهی یه لینک داده بود که واسه لاگین ادمینا بود).......

نه، همون آدرس انجمن وارد ميشم كه براي همه هست.

3.به نظرت فقط باید با همسنای خودمون ارتباط داشته باشیم؟

نه، هر شخصي بنا به روحياتش با هر گروه سني مي تونه ارتباط داشته باشه. محدوديتي فكر نمي كنم باشه.

4.توی رزیدنت اویل 1 آخرش ضد حال نخوردی؟(آخه من اون موقع که دیدمش حسابی حالم گرفته شد وقتی دیدم که اون بالا توی شهر همه چیز به هم ریخته و درست همینجا فیلم تمام میشه......)

نه من اون موقع تازه فهميدم بازيش (اويل 3- nemesis) از كجا شروع ميشه!
    بنابراين يه بار ديگه با اشتياق بيشتر بازيش رو از اول شروع كردم!

5.از کدوم قسمت رزیدت اویل 2 خوشت اومد؟و همچنین سری اولش؟

تقريبا كل هر دو فيلم برام جالب هست.
    ولي توي اويل 1 صحنه كشته شدن يه سري از تيم كاوشگر اونا توي اون راهرو با ليزر به خصوص كشته شدن فرماندشون به نظرم تميز دراومده بود و صحنه آخر جنگ باقي مونده تيم با اون موجود جهش يافته توي قطار در حال برگشت به خونه اوليه شون هم جالب بود.

توي اويل 2 دو تا صحنه هاي جنگ Milla Jovovich با Nemesis رو خيلي خوب درآورده بودن + اولين صحنه جنگ اين دو تا با هم كه خيلي شبيه بازيش دراومده بود و همون صحنه ها رو تداعي مي كرد.

6.فیلم سون چی؟ خوشت اومد؟ آخرش چه حسی داشتی؟ کتابشو خوندی؟(اگه آره، فارسی یا انگلیش؟)

فيلم سون واقعا يكي از درگير كننده ترين فيلمايي بود كه ديدم!
    فكر كنم سه يا چهار ماه بعد از اون هم مشغول تجزيه تحليل فيلم بودم! و در مورد حسي كه داشتم شديدا روي كارهام و احساساتم دقيق شده بودم كه جزو هفت گناه كبيره هست يا نه!
    ولي كتابش رو نه نخوندم.

7.توی دبیرستان درست چطور بود؟ با هدف درس میخوندی؟ خیلی درس میخوندی؟ واسه کنکور چی؟ ازکی به فکر کنکور افتادی؟

بله، دقيقا بر عكس راهنمايي دبيرستان از همون اولين روزاي ترم اول سال اول خيلي جدي بودم توي درسام و از همون موقع ها برا كنكور برنامه مي ريختم.

8.گفتی که رشته ی تجربی بودی...... زیستت چطور بود؟ ریاضی؟ فیزیک؟ بین این سه تا کدومو ترجیح میدی؟ بین ریاضی و فیزیک کدوم؟

زيستم خوب نسبت به بقيه خيلي بهتر بود و قدرت درك و تجزيه ش رو بيشتر داشتم پس از بين اين سه تا زيست.
    بعد از بين رياضي و فيزيك هم باز رياضي رو بيشتر علاقه دارم و برام جالبه.

9.مقالات علمی هم ترجمه میکنی درسته؟

بله، اصلا بخش عمده ي همين كاري كه الان داريم انجام ميديم ترجمه مقالات و منابع جديد هستش.

10.به نظرت توی فروم ممکنه کسی از شما خوشش نیاد؟ اگه آره به نظرت دلیلش چی میتونه باشه؟(دوست دارم رو این سوال فکر کنی....)

بله، ممكنه، شايد رفتارم در ذهن اون شخص چيز نامطلوبي رو براي اون تداعي كنه يا براش نا مانوس باشه.

11.فیلم ذهن زیبا رو از تی وی دیدی؟

نه دي وي دي بودش. ولي بعدش كه تلويزيون نشون داد بازم ديدم!

12.از چه سبکی خوشت میاد؟منظورم بین فیلماست.......

تقريبا بيشتر سبك ها، هر كدوم حرفي برا گفتن دارن. ترس آور، هيجاني و رومانتيك و خانوادگي و خلاصه بخوام نام ببرم ميشه همشون!

13.در نظر داری که واسه ادامه تحصیل بری خارج از کشور؟به نظرت میتونی بری؟

خيلي دور از ذهن نيست... اميدوارم شرايطش جور بشه. در غير اين صورت برا رشته اي كه مد نظرمه همنيجا هم امكانات خوبي هست.

14.اگه واقعا یه نفرو از صمیم قلب دوست داشته باشی(فرقی نمیکنه دختر یا پسر، مثل یه دوست) و بدونی یه روز از دستش میدی چه حالی میشی(اگه نمیتونی خودتو تو یه همچین موقعیتی تصور کنی نیازی نیست جواب بدی.....)

اگه بدونم صد در صد بعدا ديگه در كنار هم نيستيم سعي مي كنم لحظه هايي كه با هم هستيم غني و به ياد موندني و كلا خوب باشه. بعدش هم براش آرزوي موفقيت مي كنم در ادامه زندگيش.

15.فیلم وکیل مدافع شیطانو دیدی؟ این یه دیالوگ از همین فیلمه.... نظرمو جلب کرده بود.....دوست دارم نظرتو راجع بهش بدونم:
    "اون به انسان غریزه میده.....اون این هدیه ی فوق العاده رو به تو میده بعد چی کار میکنه؟....... درست مثل یک فیلم طنز..... اون قوانین رو بر خلاف غرایز تنظیم میکنه..... نگاه کن، اما دست نزن..... دست بزن ولی مزه نکن....مزه مزه کن ولی نخور......"
    البته یه خوردشو حذف کردم.....

نه فيلمش رو نديدم. ولي در مورد اين ديالوگ به نظرم اينطوري نيست. يعني هر چيزي قاعده و قانوني داره و بر اساس اون قوانين مي توني هر فعاليتي داشته باشي.

16.دوست زیاد داری؟

نه، ولي اونهايي كه هستن همگي قديمي و همينطور خيلي صميمي هستيم با هم.
    البته منظورم دنياي واقعيه وگرنه اينجا كه كلي دوست خوب پيدا كردم!

17.وقتی یکی داره باهات فیس تو فیس صحبت میکنه فرقی میکنه طرف زل بزنه به چشمات یا اینکه زمینو نگاه کنه؟به نظرت زشت نیست وقتی داری به یکی صحبت میکنی سرشو بندازه پایین؟

نمي دونم واقعا. شايد براي يه نفر مهم نباشه اين مساله و براي شخص ديگه مهم باشه.
    ولي در مورد خودم اگه منظورتون هست حتما بايد به چشمهاي شخص نگاه كنم و اونم همينطور تا بتونم منظورم رو كامل توضيح بدم.

18.تو برخورد اول گرم میگیری؟

نه، اتفاقا بر عكس در ظاهر آدم جدي به نظر ميام. كلا تو برخورد اول خيلي نمي تونم ارتباط برقرار كنم.

19.کنجکاوی؟اگه دیگران در مورد تو کنجکاو باشن چی؟

نه، در مورد آدماي دور و برم اصلا كنجكاو نيستم.
    نمي دونم بستگي داره چه رفتاري داشته باشن تا من چه واكنشي نشون بدم چون فقط اگه حس كنجكاوي داشته باشن كه من متوجه نميشم!

20.یه آواتار داشتی اون اولا که عکس یه خانوم بود؟ اون کی بود؟

كدوم؟ آواتار من خيلي عوض كردم.
    ولي اگه اوني كه قبل از اين بود رو ميگيد اونم شخصيت دختر يكي ديگه از سري انيميشن هاي فاينال فانتزي بود

21.واقعا اگه بتونی تصورش کنی میتونی انجامش بدی؟

صد در صد و اصلا قبل از انجام كاري اونو تصور مي كنم.

ممنون که سوالای قبلی رو جواب دادی....
    از وقتی هم که میذاری یک دنیا ممنون....

منم ازتون ممنونم
    و از سوالاتي كه پرسيدين.
    آرزوي موفقيت دارم براتون

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

از شخصیت هاب فیلم7ازکدوم یکی بیشتر خوشت اومد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض magmagf عزيز

سلام دیانلای عزیز

سلام فرانك جان

خوبی خانمی ؟

ممنون گلم خوبم به لطفت، شما خوبي؟

1- نظرت راجع به واحدهای تربیت بدنی دوران لیسانس چی بود ؟

برا من كه خيلي مفيد بود بعد از اونا بود كه من تصميم گرفتم ادامش رو آزاد برم باشگاه و اينا!

2- بدترین و بهترین نمره های دانشجوییت چند بود ؟ از چه درسهایی ؟

بدترين: سال اول ترم يك فيزيك بود==» 11.5
    بهترين 20 بود توي ترم هاي بعدي درساي تخصصيمون مثل گياهان كاربردي، اكولوژي، فيزيولوژي و اينا.

3- معدلت لیسانست چند شد ؟

16.35

4- قصد ادامه تحصیل داری ؟

چرا، اميدوارم بتونم. برنامش رو كه دارم.

5- اگه کسی بیاد تو اتاقت چی بیشتر از همه توجهشا جلب می کنه ؟

يه ميز بزرگ شلوغ پلوغ كنار ميز pc پر كتاب به زبانهاي زنده و مرده دنيا! (شوخي كردم فقط انگليسي و فارسي ) و همينطور دفم كه هميشه يه گوشه ولو هست بدون كاور !

6- کوچیک بودی دوست داشتی چه کاره بشی ؟

دوست داشتم طراحي و نقاشي حرفه ام باشه ! كه نشد متاسفانه!

7- از رشته ات راضی هستی ؟ بازار کارش چه طوره ؟

از لحاظ محتوا و زيبايي و كلا علاقه خيلي قشنگه و كلا رشته ي دوست داشتني هست علاوه بر اين كه يه مقدار هم پيچيده هست.
    ولي از لحاظ بازار كار چون متاسفانه بودجه آنچناني بهش اختصاص نمي دن خيلي محدود هست. (انستيتو پاستور، موسسه رازي و يكي دو جاي ديگه محل كار اصلي رشته ها و گرايش هاي زيست هستن+ دانشگاه هاي محل تحصيل هر فردي اگه بتونه اونجا شاغل بشه).

8- عجیب ترین کادویی که تا حالا گرفتی ؟

كادوي عجيب تا حالا نگرفتم!

9- دوست داری واسه تولدت چی کادو بگیری ؟

فرق نمي كنه ولي دوست دارم كادوش چند قسمتي باشه!

10- اگه دست خودت باشه ترجیح می دی بچه ات پسر باشه یا دختر ؟

واقعا برام فرقي نمي كنه چون هر جنس مسئوليتهاي خودشو داره و از اين لحاظ هيچ كدوم آسونتر از اون يكي نيست!

مرسی عزیزم

منم ممنون گلم

آرزوي موفقيت و سربلندي

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض mir@ عزيز

با عرض سلام به محضر شریف خواهر Dianella

سلام دوست عزيز

چند سوال در زمینه مسائل تحصیلی و تخصصی

خواهش مي كنم.

1) زیست شناسی گیاهی چندمین انتخابتون بود موقع انتخاب رشته؟

سيزدهمين.

2) اگر اولی نبود، اولی چه بود؟! آیا بعد از ورود به دانشگاه به رشته تون علاقمند شدید؟

اولي ژنتيك بود.

3) قصد ادامه تحصیل ندارید؟ در کنکور ارشد ثبت نام کردید؟

چرا دارم، ولي امسال نه، چون مي خوام تغيير رشته بدم امسال رو به خودم استراحت دادم تا يه وقفه اي باشه همينطور يه تصميم گيري بهتر داشته باشم.

4) هیچ امکان سنجی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور انجام دادید؟

ميگم كه به نوعي امكانش هست به نوعي هم نيست. ولي در كل زياد مصر نيستم چون رشته مورد نظرم رو اينجا هم به خوبي ارائه ميدن.

5) فارغ از اینکه گرایش خودتون چیه، از کدامیک از گرایش های زیست شناسی ( گیاهی، جانوری، سلولی مولکولی و میکرو بیولوژی) بیشتر خوشتون میاد؟

ژنتيك رو فراموش كردي
    د اول ژنتيك، بعد گياهي و بعدش هم سلولي مولكولي و در آخر ميكروبيولوژي، جانوري و عمومي.

6) به نظرتون کدامیک از گرایش های بالا آینده علمی روشن تری نسبت به بقیه داره؟ برآیند شنیده های من حاکی از اینه که سلولی مولکولی پیشرفت سریع تری داره.

بله درسته الان ژنتيك و سلولي مولكولي خيلي در حال پيشرفت هست البته توي ايران. ولي در كشورهاي پيشرفته گياهي و زيرشاخه هاي اون هم خيلي الان مهم شده به خاطر نياز رو به افزايش به غذا و گونه هاي مقاوم به آفت و ساير مسايل.

7) در افواه عامه این اعتقاد رایجه که داروهای گیاهی اگر موثر و مفید نباشند، هیچ ضرری ندارند. داروی گیاهی می شناسید که این اعتقاد رو نقض کنه؟

نه، كاملا اينطوري نيست. مثلا گياه انگشتانه Digitalis كه ماده ديجيتالين از اون به دست مياد براي باز كردن عروق غلظت هاي بالاش سمي هست و حتي كشنده. به خاطر همين استفاده از اون بايد با نظارت باشه.
    ولي در مورد داروهاي گياهي معمولي كه الان رايج هست و بدون مشورت هم استفاده ميشه بله گفته شما درست هست تقريبا.

8) به نظرتون با تحقیق بیشتر در مورد خواص گیاهان، میشه کلاً از داروهای شیمیایی بی نیاز شد؟

نه به هيچ وجه، اصلا مبحث داروهاي شيميايي يعني اونايي كه از بنياد شيميايي هستن و حتي منشا گياهي هم ندارن از داروهاي گياهي يا با ساختار مواد موثره داروهاي گياهي كاملا دو تا چيز جدا و متفاوت هستن.
    چون اولي مسيرهاي متابوليك بدن رو در حالت سلامت و سپس بيماري بررسي مي كنه و مشكلي رو كه در يه مسير متابوليكي در حالت بيماري رخ داده رو كشف مي كنه و دارويي شيميايي مي سازه كه اين نقص رو تصحيح كنن.
    ولي دومي مياد ساختار مواد موثره طبيعي گياهي رو بررسي مي كنه و اونا رو با مسيرهاي متابوليكي بدن تطبيق ميده و ازشون استفاده مي كنه يا حتي با دستكاري ژنتيكي گياهان توليد كننده اين مواد باعث ميشه گياهان مواد قوي تري توليد كنن. پس در مجموع به هر دوي اينا احتياج هست.

9) حتماً اطلاع دارید که دختران درصد بیشتری از ورودیهای دانشگاه رو به خودشون اختصاص می دهند. طرحی که سازمان سنجش رو ملزم کنه که سهمیه رو به صورت مساوی (50-50) بین دختران و پسران تقسیم کنه رو چگونه ارزیابی می کنید؟ به نظرتون ورود این چنینی دختران به دانشگاه آینده جامعه رو با چالش های جدی مواجه نمی کنه؟

ببينيد به نظر من مشكل اصلا اين نيست كه دختران بيشتر ميرن دانشگاه!
    بلكه مشكل اينه كه با توجه به تضمين خيلي ضعيف كار بعد از اتمام تحصيلات آقايون كمتر انگيزه براي شركت در كنكور دارن كه كاملا هم حق دارن. بنابر اين اگه واقعا جامعه بخواد متعادل باشه بايد براي هر گروهي به تناسب نيازهاش و نقشي كه اجتماع بر عهدش ميذاره امكانات فراهم بشه.

10) سطح تحصیلات همسر آینده تون چقدر برای شما مهمه؟ هیچ حداقلی براش تعیین کردید؟

تحصيلات هم مهمه از اون جهت كه هر كس بايد حرفه اي داشته باشه. ولي يه ادراك و حس دروني وجود داره كه با تحصيلات زياد يا كم نميشه و جوهره فردي هست. اون براي من مهم تره. و البته به راحتي هم قابل تشخيص نيست.
    به اين موضوع حداقل تحصيلات زياد فكر نكردم تا حالا.

11) وقتی در نوشته های دوستان با غلط های املایی روبرو میشید چه احساسی بهتون دست میده؟

ياد بعضي دوستام توي دبستان و راهنمايي مي افتم كه توي درس ديكته خيلي خوب نبودن يا به خاطر اين كه خيلي حوصله نداشتن كلمات رو به هر فرمي به كار مي بردن!

12) به کدامیک از جانوران مقابل می تونید دست بزنید؟! سوسک - موش - مارمولک - قورباغه - ملخ - گوریل

قورباغه و ملخ و موش و اينا كه زياد تشريح كرديم! ولي سوسك رو اصلا نمي تونم حتي نگاش كنم! و با گوريل هم تا حالا برخورد نداشتم!

با سپاس از حسن توجهتون

پاینده و پیروز باشید

ارادتمند

منم از شما ممنونم
    آرزوي موفقيت و سلامتي دارم براتون.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض rsh عزيز

بازم سلام امیدوارم خوب باشی

سلام دوست عزيز

1=تا حال به شاهزاده رویاهات فکر کردی

فعلا راستش نه زياد وقتشو پيدا نكردم!

2=اگر فقط دوتا خواستگار داشتی یکی خوشگل و پولدار و خوشتیب ولی بدجنس نامرد و دیگری زشت و بدترکیب ولی مهربان و خوش قلب واقا انگاه کدومو انتخاب میکردی

به نظرم نشه راحت تشخيص داد توي همون برخورد اول كه كدومشون چه شخصيتي دارن ولي در كل پول و ثروت به اندازه اخلاق و سرشت طرف برام اونقدرا مهم نيست.

3=مهارتت در استفاده از لنگه کفش به عنوان یک سلاح سرد چگونه است

فكر كنم تنها كاربردش همون كشتن سوسك باشه كه اونم برادرم زحمتشو ميكشه و من مهارتي ندارم در اين مورد!

4=دوست داشتی پسر بودی

نه، دوست داشتم براي همه به تناسب نيازهاشون امكانات وجود داشت.

5=علم بهتره یا ثروت

ثروتي كه براي علم استفاده بشه و دوباره علم و ثروت بيشتر توليد كنه.

6=اخرین باری که بدجنسی کردی کیه بود

دو شب پيش مي دونستم داداشم گوشيش روشنه ساعت 3 نصفه شب براش sms‌ فرستادم
    البته بدجنسي نبود نمي خواستم اذيتش كنم! خودش صداي گوشيش رو رو بلند ميذاره!

با تشکر فعلا و ممنون

منم ممنونم
    موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •