در واقع 2تا فرم یه فرمه یعنی یه جایزه هست باید اولی پر کنید و بعد دومی تا به قید قرعه بهتون جایزه بدن.
در واقع 2تا فرم یه فرمه یعنی یه جایزه هست باید اولی پر کنید و بعد دومی تا به قید قرعه بهتون جایزه بدن.
حتما اینا جایزه میدن
احتمالا دیتا بیس کاربرا از بین رفته دارن ایجوری دوباره اطلاعات جمع میکنن....
جایزه، حجم، قرعه کشی همه اینا کشکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــه![]()
سلام...میخوام ای دی اس ال بگیرم...چه پیشنهادی میدین؟کدوم سرور بهتره؟سرعت؟کیفیت؟و سرزیس دهی
عزیزم دلت خوشه اینا فقط به فکر جیب خودشونند
وقتی میبینند هر کاری میکنند و ما میگیم لبیک چرا به خواسته های ما تن در بدند؟
تقصر از ماست که بازم شاژ میکنیم از قدیم گفتند: از ماست که بر ماست
اگه اصفهان مشهد تبریز هستی سرعتت 200 به بالا خواهد بود با صبا اگه نه باید از همشهریات بپرسی
ببخشید دوستان الان سرعت دانلود شبانه شما چقدره؟
من شب سرعت دانلودم حداکثر 70 است. اگر چند فایل بگذارم همین 70 تا تقسیم میشه.
واسه من 30-35.شاید تا 40 هم بره بالا ولی عوضش چند لحظه بعد تا 20 میاد پایین.چند روز پیش که افتضاح بود.همش 200 مگ دانلود کردم.![]()
دوستان سرعت دانلود روزانه و شبانه 128 صبا چقدره؟ ساعت شبانش 3 تا 7؟ تهران
قضيه اين فرم هاي توي بخش ريز مصرف كاربران چيه؟ اين اطلاعات رو مي خواين چيكار؟
راستي اين گزينه "بخش محتواهای علمی الکترونیکی" داخل فرم، من رو ياد اينترنت ملي مي اندازه! جريان چيه؟
اين پست رو توي تاپيك همسايه نوشته اند:
"باسلام
کسانی که میخوان از مخابرات Adsl بگیرن "نامحدود نگیرن" و فقط طرح بعثت بگیرن ، قیمت 3 ماهه 37700 تومان است و 15 گیگ ترافیک روزانه دارد و دانلود شبانه اش از ساعت 12 تا 7 صبح است.
سرعت داتلود روز و شب آن برابر و برای سایتهایی مثل مدیا فایر سرعت دانلود تا 370 می رود.
من 4 روزه طرح بعثت گرفتم و هر شب تا 8 گیگ دانلود دارم و چون یوزر نیم و پسورد روزانه و شبانه یکی هست سیستم حساب کاربری نمی تواند حجم مصرفی بین صبح و شب را تفکیک کند به همین دلیل حجم مصرفی شبانه را رو جزء مصرف روزانه در نظر می گیره و مخابرات برای رفع این مشکلشون راهی جز ریست کردن حساب کاربریتون ندارند به همین دلیل من تو این 4 روزه 3 بار حساب کاربریم ریست شده و دوباره همان 15 گیگ رو به من داده اند .
با این حساب هر چه روزانه مصرف کردم به علت ریست شدن چند باره خط هیچی حساب نشده و مثل اینترنت نامحدود با سرعت دانلود 350 دارم ازش استفاده میکنم.
پس اگر میخواهید adsl از مخابرات بگیرید به نظر من طرح بعثت با این شرایط ایده آل است. "واقعا كه خوش به حالشون!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر شب دانلود رايگان از ساعت 12 تا 7 !!!
شبي 8 گيگ !!!
من هم دارم يواش يواش وسوسه ميشم بعد از 4 سال صبانت رو ترك كنم و برم مشترك مخابرات بشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)