چرا یه دفعه قیمت کالاهای اپل زد بالا؟ غیر از افزایش قیمت ارز، دلیل دیگه ای داره؟
چرا یه دفعه قیمت کالاهای اپل زد بالا؟ غیر از افزایش قیمت ارز، دلیل دیگه ای داره؟
سلام دوستان
من یه مک بوک پرو 13 اینچ mb991/lla دارم که حدود 2 سال پیش یک میلیون و هفتصد خریدم. الان در فکر این هستم که اگر برام بصرفه! بفروشمش و به خاطر پاره ای مسائل , یه مدل جدیدتر ترجیحا با.. cpu corei مثل mc700 یا اصلا یه برند دیگه بخرم. فرض کنید خیلی تر تمیز نگه داشتمش و به طور نسبی کم ازش کار کشیدم. 90 درصد اوقات هم موقع کار به برق وصل بوده .فکر میکنید بالای یک میلیون تومن میشه فروخت؟ اگه زیر این قیمت باشه که کلا مسئله منتفی است.
با تشکر
اگه خوب بتونی بفروشی یه تومن می تونی ردش کنی ولی فک نمی کنم کسی با این قیمت بخرتش، حدود 900 مد نظرت باشه.
سودجویی فروشندگان![]()
سلام
خدا قوت
با یک نیم میلیون اگه بخوای لب تاب اپل بخری چه مدلی مناسبه ؟
یه mc700 می تونی بخری. 13 اینچ مدل ابتدای سال 2011، البته یه 50، 100 تومنی بالای یک و پونصد هست
ممنون
میشه باهاش کارای مهندسی کرد و برنامه های پی ال سی و .. روش ریخت ؟
پردازشگرش کافیه ؟
سرعت این کامپیوتر خوبه، برای کارای روزمره یه انتخاب خوبه مخصوصن با توجه به وزنش که حدود 2 کیلو هست.
روی چیزی کم نباد بیاره ولی اگه به فکر بازی هستین به دنبال 13 اینچ اپل نباشین، گرافیکش با اینکه تا 384 مگ رو ساپورت می کنه ولی چندان بالا نیست.
برای کارای مهندسی هم می تونین کنار مک، ویندوز نصب کنین و باهاش کار کنین. اگه اشتباه نکنم، برنامه های پی ال سی مربوط به مهندسی برق باید باشه، نمی دونم چقدر به سی پی یو احتیاج داره ولی فک نمی کنم مشکلی بخورین، همه چیش خوبه.
سلام بر دوستان
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم برای کارهای گرافیکی و بین دو مدل mc721 و mc723 موندم چون که 723 گرافیک خیلی حوبی داره ولی تو شهر ما 3.100.000 میفروشن حالا می خوام بدونم گرافیک 721 چطوری چون که اطلاعی از گرافیک اینتل ندارم.و 6490 جواب کار با برنامه ای مثل مکس یا افتر رو میده.
Last edited by alinam; 23-11-2011 at 14:59.
با سلام ...دوستان من بین لپ تاپ اسوس مدل n55sn و سامسونگ rf511 -os4 موندم کدومش از همه لحاط بهتره ؟؟؟ برای کار گرافیکی و اینترنت و بازی و مولتی مدیا میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)