نه همیشه الان برنامه های jar داریم که تاچه اکثرا برنامه های قدیمی jar تاچ ساپورت نمیکنه و کار کردن با ان فقط با کیبرد ی که ظاهر میشه کارکردالبته میتونید کیبرد کوچکتر و یا حذف کنید(بستگی به برنامه)
نه همیشه الان برنامه های jar داریم که تاچه اکثرا برنامه های قدیمی jar تاچ ساپورت نمیکنه و کار کردن با ان فقط با کیبرد ی که ظاهر میشه کارکردالبته میتونید کیبرد کوچکتر و یا حذف کنید(بستگی به برنامه)
سلام. می خواستم نظرتونو راجع به فیلم برداری vivaz بدونم. خوبه یا بد؟
چه گوشی ، با همین قیمت ویواز ، فیلم برداریش از ویواز بهتره؟
فیلمبرداری ویواز واقعا خوبه. مخصوصا فوکوس لمسی ش فوق العاده س . جزییات رو هم تقریبا خوب نشون میده. اگه فیلمهای گرفته شده رو توی ال ای دی تماشا کنید نتیجه رضایت بخشه . فکر کنم تو این رنج قیمتی گوشی با این امکانات وجود نداشته باشه (با توجه به دوربین 8 مگاپیکسلی) تنها مشکلش سیمبین بودنشه و ضعیف بودن اسپیکر
برین به این ادرس
Location> Positioning>Positioning Methodes
بعد تیک Network Base رو بزنید از این به بعد گوشی برای تعیین موقعییت یه لحظه به اینترنت میره و یه مبلق خیلی خیلی کم میدازه ولی در عوض زیر 20-30 ثانیه کانکت میشه
من بدونه این حالت کمه کم 15 دقیقه میکشید تا کانکت بشه که خیلی مواقع بیخیال می شدم از اینکه به خوام از GPS استفاده کنم
کسی نرم افزار تبدیل سیمبیان به اندروید رو نصب کرده ؟ جواب میده ؟ یعنی نرم افزار اندروید بعدش میتونیم نصب کنیم؟
درایور گوشی ویواز رو از کجا پیدا کنم ؟ رم رو عوض کردم واسه همین نیستش
عزیزم احتمالا منظورتون SPB Shell هست که تنها ظاهر گوشی رو شبیه اندروید می کنه!
هیچ گونه تغییر سیستم عاملی در کار نیست!!
کسی از قیمت Vivaz و Vivaz Pro اطلاع داره؟
ویواز 240 تا 250 تومنه تو این گرونی!!
اين مشكل پلير حل نشده هنوز ؟ ...... يعني يه راهي وجود نداره كه بشه يه فيلم رو بدون مشكل ديد ؟ البته بدون كانورت ....... بابا اين چه مسخره بازييه ..... يكي بره اين سيمبيان رو جم كنه
سلام. یه سؤال کوچولو و مهم دارم.
وقتی می خوای بری تو گوشی (گوشی خاموش نباشه) یه رمز میاد که صاحب گوشی اون رو گذاشته. تا هر کی نتونه بره تو گوشی.بعد رمز رو وارد می کنه و میره تو گوشی. می خواستم بدونم که امکان چنین کاری در گوشی ویواز وجود داره؟
ممنون میشم. موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)