اقا نظرتون در مورده n61 jv چطوره ؟؟؟ بیشتر واسه بازی میخوام این بهتره یا n61jq یا HP DV6-2300 یاLenovo y560 منم بیشتر واسه بازی میخوام زیبایی نوت بوک هم واسم مهمه ولی از کارت گرافیکاش سر در نمیارم یکی یک نظره درست لطفا بده![]()
اقا نظرتون در مورده n61 jv چطوره ؟؟؟ بیشتر واسه بازی میخوام این بهتره یا n61jq یا HP DV6-2300 یاLenovo y560 منم بیشتر واسه بازی میخوام زیبایی نوت بوک هم واسم مهمه ولی از کارت گرافیکاش سر در نمیارم یکی یک نظره درست لطفا بده![]()
DV6-2142
خوبه من میخوام از خارج کشور بیار 740 دلار کانادا ارزش داره
منظور ايشون مدلهاي F 121FX/B و يا F 123FX/B ميباشد .![]()
کانفیگ این 2میتونی بگی ؟
دوستان من بلاخره بعد از کلی کلنجار رفتن و گشتن نتونتستم مدل F 125 رو گیر بیارم و نظر رفت روی2 تا مدل :
F12 HFX
F12 FFX
که فرقشون اینه که حافظه گرافیکی HFX یک گیگ و ماله FFX هم 512 هست ! و البته FFX بلوری هم داره ! قیمتاشونم هرجا پرسیدم اینجوری بودن :
F12 HFX : 14350000
F12 FFX : 15350000
حالا میخوام نظر دوستان رو بدونم که آیا می ارزه که 100 تومن بیشتر واسه حافظه بیشتر گرافیک داد و بلوری رو هم نداشت ؟!! میشه بجای اون کاستومایز هارد یا رم اضافه کرد !!
یه سوال دیگه هم اینکه چرا حافظه مدل گرافیک رو اینجوری مینویسن :
Geforce G 330-512-2295 MB
geforce G 330-1024-2295 MB
منظورم اینه:،کانفیگ این 2میتونی بگی ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
خب به ترتیب از چپ به راست:یه سوال دیگه هم اینکه چرا حافظه مدل گرافیک رو اینجوری مینویسن :
Geforce G 330-512-2295 MB
geforce G 330-1024-2295 MB
نام کارت گرافیک- حافظه اختصاصی-حافظه شیر شده با رم.
شما این سایت رو 1 ساعتی نگاه کن همه ی مشکلاتت حله:بیشتر واسه بازی میخوام زیبایی نوت بوک هم واسم مهمه ولی از کارت گرافیکاش سر در نمیارم یکی یک نظره درست لطفا بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی نیست منو کمک کنه ؟!!دوستان من بلاخره بعد از کلی کلنجار رفتن و گشتن نتونتستم مدل F 125 رو گیر بیارم و نظر رفت روی2 تا مدل :
F12 HFX
F12 FFX
که فرقشون اینه که حافظه گرافیکی HFX یک گیگ و ماله FFX هم 512 هست ! و البته FFX بلوری هم داره ! قیمتاشونم هرجا پرسیدم اینجوری بودن :
F12 HFX : 14350000
F12 FFX : 15350000
حالا میخوام نظر دوستان رو بدونم که آیا می ارزه که 100 تومن بیشتر واسه حافظه بیشتر گرافیک داد و بلوری رو هم نداشت ؟!! چقدر کارکرد کارت افزایش پیدا میکنه ؟! میشه بجای اون کاستومایز هارد یا رم اضافه کرد !!هنگیدم در انتخاب !
جوابتون رو که گرفتید.
تو همون لینک بنچمارک های کارت گرافیکی تفاوت واضح هست .
تفاوت کارت گرافیک ها به میزان حافظشون نیست . بلکه قدرت GPU هست
مسلما مدل HFX خرید عاقلانه تری می تونه باشه.
لینک مربوط به کارت های گرافیکی رو نگاه کنید و قدرت هر دو کارت گرافیک در اجرای بازی ها رو بررسی کنید !
واقعا اینگاری هنگ کردین اساسی!
اینی که نوشتین رو ترجمه کنید :
مدل HFX بر اساس قیمتی که گذاشتید که ارزان تر هست ! یا قیمت رو اشتباه نوشتین و یا .................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هارد و رم هم قابلیت ارتقا رو دارند اما هزینه ی خیلی زیادی رو می طلبه .
رم 4 گیگ حدود 120 تومان ..... رم 2 گیگ شما رو هم حدود 20 تومان می خرند ! یعنی اگر خواستین رم رو از 4 گیگ به 6 گیگ ارتقا دهید حدود 100 تومان باید هزینه کنید.
سلام بچه ها من تا 1.500 میخوام پول بدم برای بازی کدوم یکی ازینها بهتره ؟؟؟؟ n61 jv بهتره یا n61jq یا HP DV6-2300 یاLenovo y560 من بیشتر واسه بازی میخوام زیبایی نوت بوک هم واسم مهمه یکی یک نظره درست لطفا بده![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)