بازی اومده؟
کی دقیق وارد بازار میشه؟
آیا تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ رو هم داره یا باز باید بریم سراغ پچ و .... ؟
بازی اومده؟
کی دقیق وارد بازار میشه؟
آیا تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ رو هم داره یا باز باید بریم سراغ پچ و .... ؟
نه هنوز نيومده
بازار ايران كه حدودا 15 روز ديگه اما خوره ها از اينترنت دانلودش مي كنن
هم تيم ملي آلمان ليسانس شده و تا جايي كه من ميدونم ليگ آلمان يا حداقل تيم هاي مهم از جمله آلمان باايرن مونيخ هستند
ای بابا این کونامی مسخره کرده؟
چدا تیم ها رو لایسنس نمی کنه؟
چرا همیشه باید زیر دست فیفا باشه؟
آخه چرا؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
نه فکر نکنم...اینجا رو نگاه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلمان که همیشه هست...ولی با چهره های چرت و پرت و نام های عجیب و غریب....خلاصه فقط پرچمش هست
بوندس و بایرن رو هم که ذکر نکرده.....باید باز هم به پچ پناه ببریم
This is thought to be due to the fact that Konami have once again failed to get the rights to the German Bundesliga, and as a result, "other teams B" is usually made into the Bundesliga or another league of one's preference by patch makers
Last edited by pedramakaay; 13-10-2009 at 22:16.
امسال رو فک نکنم
تیم ملی آلمان که توی demo بازی هست
و قیافه ها و لباساشون کاملا درسته
اینم چهره ی ballack در pes 2010 demo
![]()
خوب به نظرم وقتش شده که بحث مقایسه فیفا 10 و PES 2010 در این جا به اتمام برسه. در واقع این دیگه مهم نیست که کدوم بهتره مهم اینه که هواداران PES حالا دل تو دلشون نیست که با این بازی روبرو بشن و مستر لیگ جدیدش رو ببینند. مهم اینه که اونایی که عشق PES هستند به قول معروف حال نمی کنن که ایرادات بازی رو ببینن چون بابتش قراره 2 تومن پول بدن و یه فوتبال نکست جنریشن رو روی رایانه شخصیشون نصب کنن و حالش رو ببرن مسلما من هم جزو این عده هستم چون کنسول ندارم و توی این مدت فیفا 10 رو روی PC بازی کردم و کلی کارهای جانبی مربوطه رو ولی با این PES 2010 کلی کار داریم می خواییم به محض اومدن کیت سرور کار بکنیم روش.در واقع برنامه ها داریم براش.
خوب بهتره نظرات شخصی رو فراموش کنیم دیگه از الان به بعد باید منتظر میانگین نمرات باشیم. و به جای حرف زدن های مفت قضاوت رو بر عهده کاردان ها بذاریم واسه همین بهترین سنگ محک Game Ranking هست که میانگین تک تک Review های تمامی سایت های معتبر گیم رو میانگین می زنه در واقع موثق ترین و بهترین راه و به قول خودمون سنگ محک این سایت هست می تونید به این سایت برید و خودتون ببینید البته اگه خودتون گیمر حرفه ای باشید 100٪ باید این سایت رو دیده باشید اگه جوابتون نه باشه توی زمینی بودن و گیمر بودنتون شک می کنم
نمرات فیفا 10 به این شکل هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: FIFA 10 PS3
محتوای مخفی: FIFA 10 XBOX360
محتوای مخفی: FIFA10 PSP
البته همونطور که می بینید هنوز کسی وقتش رو تلف نکرده که بخواد برای PC نقدی بنویسه برای همین N/A بود الته شاید بزودی شاهد یکی دو تا نقد باشیم که به احتمال زیاد کمتر از 80 درصد خواهد بود.
و اما تنها نمره ای که به PES 2010 داده شده و رنک این بازی تا این لحظه هست این درصد با ادامه پیدا کردن review ها تغییر خواهد کرد و افزایش و کاهش پیدا می کنه هر لحظه در واقع شاید یک ماه دیگه یک ثبات نسبی توی این درصد و رنک شاهد باشیم. من که امیدوار هستم و فکر میکنم یه کم در ادامه شاهد افزایش باشیم ولی خوب یکم بعیده و باید منتظر باشیم و ببینیم چی پیش میاد.
عکس زیر نتیجه تنها Review باری برای PS3 هست
امیدوارم که استفاده کرده باشید.
دوستون دارم موفق باشید
Last edited by Spaniuly; 13-10-2009 at 22:32.
دوستان تيم ملي آلمان و تيم هاي بزرگ آلماني ليسانس شدن و وجود دارن
در مورد اين رنكينگ و اينا بگم كه پي اي اس كه سازنده اش كوناميه نسبت به فيفا كه سازندش الكترونيك آرتز هست از سال قبل تا اين سال پيشرفت زيادي كرده
در حرف بعضي از به اصطلاح گيمرها هم ميتوان اينو ديد كه دارند از فيفا حمايت مي كنن و حسابي دارند مي سوزند كه واقعا امسال پي اي اس استثنايي كار كرده و در سال هاي بعد فيفا بايد بره جلو بوغ بزنه (اين غ رو كشيده بخونيد)
ولي اين بحث تموم بشه همينجا كه اصلا ربطي به تاپيك نداره
هر كي هر بازي كه دوست داره انجام بده در تاپيك فيفا ديده نشده پي اي اس فاني بره بحث راه بندازه پس شماها هم اينكارو نكنيد
شمايي كه حتي همكار انجمن هستيد !
Konami PES For Ever
ضمن تشکر از Krauser ، باید عرض کنم که همین سایت به PES 2009 نسخه PS3 ، نمره 76.28% رو داده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)