من واسه 7 میخوام !![]()
من واسه 7 میخوام !![]()
ویندوز 7 من جنیو شده لطفا کمک کنسد
گفتم که! برای بار دوم بود. ممنون. ویندوز را دوباره نصب میکنم ببینم درست میشه یا نه! شاید مشکل از نسخه اش بوده! مشکل دوم را بازترش میکنم. من ویندوز سون را در درایو g نصب میکنم و بعد از نصب، این درایو عنوانش به درایو c تغییر میده. برای همین درایو c اصلی مخفی میشه!! (( فقط در ویندوز سون این مشکل بوجود اومد )) که با برنامه acronis disk suit برش میگردونم. اومدم یه تغییری بدم که درایو g را تغییر نام بدم ولی نشد. چون بوت ویندوز در درایو c هست ویندوز بالا نیومد. نمیدونم درست توضیح دادم یا نه!!! حالا میشه بوت ویندوز را مثلا در درایو g منتقل کرد یا نه؟
میشه وین سونو با رم 512 و کارت گرافیت 128 و cpu 3 اینتل تک هسته ای نصب کرد؟؟
رم 512 خیلی کمه . شما برای اجرای ویندوز 7 حداقل 1 گیگ رم نیاز دارید
با این کارت گرافیک شما از قابلیتهای گرافیکی ویندوز رو نمیتونین استفاده کنین
رم 512 خیلی کمه . شما برای اجرای ویندوز 7 حداقل 1 گیگ رم نیاز دارید
با این کارت گرافیک شما از قابلیتهای گرافیکی ویندوز نمیتونین استفاده کنین
Last edited by mehshad; 13-04-2010 at 01:58.
در ویندوز7 وقتی روی ایکون ویندوز مدیا پلیردر تکسبار کلیک راست میکنیم در قسمت frequent نام فایلهای که اخرین بار مشاهده شده
است را نشان میدهد.چگونه میتوان کاری کرد که این قسمت همیشه خالی باشد؟و نام فایلها را نشان ندهد.ممنون
در ویندوز 7 چگونه تعداد صفحات باز شده اینترنت اکسپلورر را بفهمیم چند تا است؟ در ویندوز اکس پی عدد را کنار ایکون اینترنت در تکسبار نمایش میداد.
چی شد؟؟؟ !
کامپیوترم با ویندوز سون کار میکنه اما خاموش نمیشه.نسخه بتا هم هست. مدل مادربوردمم asus p5p41tleهستش. لطفا رراه حل مشکل رو به من بگید.
کسی نمی خواد مشکل ما رو حل کنه؟
دوستان خیلی مخلصیم
Last edited by mehdi3370517; 13-04-2010 at 16:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)