ممنون عزیز از توضیحاتت
نه ویندوزش هم 64 بیتی هست
در مورد finger print ش چی ؟ چطوری فعالش کنم ؟ درایورش هم نصبه
ممنون عزیز از توضیحاتت
نه ویندوزش هم 64 بیتی هست
در مورد finger print ش چی ؟ چطوری فعالش کنم ؟ درایورش هم نصبه
برای فینگرپرینت باید برنامه hp simple pass رو هم بریزی.از اونجا امکانات جالبی هم داره مثل باز کردن سایتهای مختلف با اثر انگشت و ... .تو همون فولدر swsetup هست.دنبالش بگرد.احتمالا فولدرش HPSP باشه.درایورش هم تو فولدر drivers -> fingerprint باید باشه
سلام دوستان خوبین ؟
یه مشکل اساسی دمای نوت بوکم خیلی بالاس hp 4540s تصاویر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
temp 6:127 !!!!این خطر ساز نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مقدار دما الکیه؛ اسپیدفن داره زر مفت میزنه...
اصن یه وضی این برنامه من دیدم برخی چیپستا و سنسورا رو قاطی میکنه دمای نجومی میزنه...
دماهایی صحیحن (و سنسورهای شناخته شده ای، واقعی) که میبینید دما متغییره و در یه بازه معقول قرار داره.
وقتی فرقی نکنه سیستم یه ماه خاموش بوده یا روشن و بعد به طور دائم میگه 127 درجه فلان سنوسر که معلوم نیست اصن مال کجاس دما داره، خوب معلومه سرکارید...
انقدر فکر کردن داره و پیچیده ـس؟!
Last edited by Zeitgeist; 14-10-2012 at 19:16.
همونطور که دوستمون گفتن مادربرد شما اصلا این سنسور رو نداره والا برنامه AIDA64 حتما نشونش میداد بقیه برنامه ها به درد نمیخورن
سلام دوستان
من یک چند ماهی هست که اچ پی مدل povilion dv 6120 خریدم از همه لحاظ خوبه مثل مدت زمان دوام شارژ باتری و... ولی ولی ولی ! ای کاش این تاپیک رو قبل خرید می دیدم نمی دونم قبل خرید یه اعتماد خاصی نسبت به hp داشتم اما بعد از مدتی کار به محض اینکه می خوام کار گرافیکی سنگین بکنم شروع می کنه به داغ کردن و بعد از مدتی هم هنگ می کنه و به هیچ وجه نمی شه از هنگ خلاص کرد جز ریست ! در کل درکمال تعجب ! من نمی تونم با این لب تاپ بازی کنم گرچه فقط گاهی اوقات وقت می کنم بازی کنم ولی زهر همونم به دلم مونده ! نمی دونم باید چی کار کنم ؟؟
Last edited by mrtf; 20-10-2012 at 20:59.
جمله اخر رو شوخی کردی دیگه؟با گرافیک 6490 الان بازی هم می خوای بکنی!
تو کارهای سنگین هم هم cpu , هم gpu مسلما داغ می شن.I7 همینجوری عادی 50 درجه رو شاخشه.می تونی تو کارهای سنگین بذاری رو coolest mode.در مورد هنگ نمی دونم.کلا ویندوز و نرم افزارهای تحت ویندوز میونه خوبی با هنگ دارند.(بر عکس لینوکس).بعیده سخت افزاری باشه.چون سری dv6 تقریبا بورد و ... شون یکیه.برند قطعات هم که یکیه.من خودم 6070 دارم یا بقیه که dv6 دارند فکر نمی کنم همچین مشکلی داشته باشند
لپتاپ شما یا خیلی خاک گرفته که اینجوری داغ میکنه (اون هنگش هم مال داغ کردنه) یا چیپ گرافیکت نیم سوز شده والا ما هم بازی میکنم لپتاپ سوت میزنه موقع بازی اصلا میخوره بازیارو!!!
مگه 6490 چشه ! هر چی باشه ترکیب :
1Gb graphic real
4Gb ram
Cori7
دیگه نباید اینطوری باشه خودتون که دیگه بهتر از من این مدل رو می شناسید ؟ بعدم من که نگفتم pes 2012 یا maxpayn3 رو می خوام بازی کنم که ! نهایتا fifa08 یا بالاتر گاهی هم underground چون از ورژن های بالاترش خوشم نیومد تازه اینارم مگه بخوام آنلاین با کسی یک دست بازی کنم !
والا خاک که نمی گیره چون از این لحاظ مواظبم ولی اگر احیانا گرافیک نیم سوز بشه باید چه خاکی بریزیم سرمون ؟
البته نمی دونم این حرف درسته یا نه ولی فکر می کنم قطعات بالا روی لب تاپ این مشکلات رو داره چون روی pc سیستم خنک کننده قوی داره !
Last edited by mrtf; 21-10-2012 at 13:53.
خب اگه 10GB هم رم جدا داشت خیلی فرق نمی کرد.gpu ضعیفه دوست عزیز.این gpu برای بازی نیست.الان دیگه 6770 من هم ناز می کنه تو تنظیمات بالا.6490 که که حد اقل 50 درصد ضعیفتره.البته اون بازیهایی که گفتید خب احتمالا باید اجرا کنه راحت.اگه رو مدیوم هم نمی تونید بازی کنید احتمال مشکل دار بودن gpu هم هست.ولی نه صد در صد.اینکه کلا با لپتاپ نباید زیاد بازی کنید شکی درش نیست.ولی من خودمم زیاد بازی می کنم.تازه با توجه به gpu من دمای بیشتری هم تولید می شه و حتی زیر لپتاپم هم بسته است.ولی بعد از یه سال اتفاقی نیفتاده خدا رو شکر.البته probook ندارم من.مال شما رو نمی شه اینجوری گفت چی باعثش بوده.ممکنه خیلی داغ کرده باشه یا تهویه اش بد بوده یا گرد و خاک رفته یا ... .البته اگه سخت افزاری باشه.به نظرم برای هنگ از اونجایی که ویندوز کلا دوست داره هنگ کنه شما اول یه ویندوز عوض کن و اگه درست نشد ببر نمایندگی یه چک بکننش
درضمن اگه فقط تو بازی یا نرم افزار خاصی هنگ می کنه می تونه از نرم افزار یا بازی هم باشه.چون همه کرکی هستند دیگه.من بتلفیلد بازی می کردم حتما تو یه ربع اول هنگ می کرد.حتی تو تنظیمات پایین.البته نه هنگی که دکمه پاور رو بگیری.اون کرشه.بعد از یه دقیقه با task manager می شد بازی رو بست.بعد که دوباره بازی رو ران می کردم درست می شد.با بقیه بازیها هیچ مشکلی نداشت.حتی الان.امید وارم مشکل سخت افزاری نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)