تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 502 اولاول ... 366416456462463464465466467468469470476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

7 ساعت که مسلما نمی ده.شما اگه گرافیک رو روی intel سویچ کنید و فیلم و اینا هم نبینید شاید تا 4.5-5 ساعت نگه داره
    رم رو نمی دونم.واسه من که 4.0 GB می زنه.ویندوز 32bit که نصب نکردی؟
    تو فولدر drivers اگه روی فیال setup.exe هر درایور موس رو نگه داری یه توضیحان مختصری راجع به درایور می نویسه.مثلا power manager یا simple pass یا hp assisstant و... .بعضیها اسم مخفف اوننرم افزاره که اگه اشنا نباشی نمی فهمی احتمالا.مثلا hppm یعنی همون Power manager یا HP WA یعنی wireless assisstant,... .ولی تو فولدر driver باری من می نویسه.مثلا video مربوط به گرافیکه و lan برای شبکه یا Touchpad ,... .
    در مورد باطری هم اگه بازی نمی کنی و لپتاپ زیاد داغ نمی شه مهم نیست باطری باشه.وقتی فول شار÷ه اتوماتیک از برق AC استفاده می کنه و با باطری کاری نداره.خود HP پیشنهاد می کنه اگه بیشتر از دو هفته از باطری استفاده نمی کنید می تونید باطری رو در بیارید.ولی خب اونا تو امریکان و مثل اینجا یهو برق نمی ره و بیاد!البته باطری جلوی نوسان رو نمی گیره و این کار به عهده همون ترانس شار÷ر هست.ولی خب حد اقل ویندوز یهو با چند تا برنامه در حال اجرا شات دان نمی شه..من که باطری رو در نمی ارم.ولی شما اگه خیلی کم استفاده می کنید می تونید در بیارید
    ممنون عزیز از توضیحاتت
    نه ویندوزش هم 64 بیتی هست
    در مورد finger print ش چی ؟ چطوری فعالش کنم ؟ درایورش هم نصبه

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

برای فینگرپرینت باید برنامه hp simple pass رو هم بریزی.از اونجا امکانات جالبی هم داره مثل باز کردن سایتهای مختلف با اثر انگشت و ... .تو همون فولدر swsetup هست.دنبالش بگرد.احتمالا فولدرش HPSP باشه.درایورش هم تو فولدر drivers -> fingerprint باید باشه

3. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان خوبین ؟
    یه مشکل اساسی دمای نوت بوکم خیلی بالاس hp 4540s تصاویر رو ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    temp 6:127 !!!!این خطر ساز نیست؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

اون مقدار دما الکیه؛ اسپیدفن داره زر مفت میزنه...

اصن یه وضی این برنامه من دیدم برخی چیپستا و سنسورا رو قاطی میکنه دمای نجومی میزنه...

دماهایی صحیحن (و سنسورهای شناخته شده ای، واقعی) که میبینید دما متغییره و در یه بازه معقول قرار داره.

وقتی فرقی نکنه سیستم یه ماه خاموش بوده یا روشن و بعد به طور دائم میگه 127 درجه فلان سنوسر که معلوم نیست اصن مال کجاس دما داره، خوب معلومه سرکارید...

انقدر فکر کردن داره و پیچیده ـس؟!
    Last edited by Zeitgeist; 14-10-2012 at 19:16.

6. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوستان خوبین ؟
    یه مشکل اساسی دمای نوت بوکم خیلی بالاس hp 4540s تصاویر رو ببینید

temp 6:127 !!!!این خطر ساز نیست؟
    همونطور که دوستمون گفتن مادربرد شما اصلا این سنسور رو نداره والا برنامه AIDA64 حتما نشونش میداد بقیه برنامه ها به درد نمیخورن

8. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من یک چند ماهی هست که اچ پی مدل povilion dv 6120 خریدم از همه لحاظ خوبه مثل مدت زمان دوام شارژ باتری و... ولی ولی ولی ! ای کاش این تاپیک رو قبل خرید می دیدم نمی دونم قبل خرید یه اعتماد خاصی نسبت به hp داشتم اما بعد از مدتی کار به محض اینکه می خوام کار گرافیکی سنگین بکنم شروع می کنه به داغ کردن و بعد از مدتی هم هنگ می کنه و به هیچ وجه نمی شه از هنگ خلاص کرد جز ریست ! در کل درکمال تعجب ! من نمی تونم با این لب تاپ بازی کنم گرچه فقط گاهی اوقات وقت می کنم بازی کنم ولی زهر همونم به دلم مونده ! نمی دونم باید چی کار کنم ؟؟
    Last edited by mrtf; 20-10-2012 at 20:59.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان

من یک چند ماهی هست که اچ پی مدل povilion dv 6120 خریدم از همه لحاظ خوبه مثل مدت زمان دوام شارژ باتری و... ولی ولی ولی ! ای کاش این تاپیک رو قبل خرید می دیدم نمی دونم قبل خرید یه اعتماد خاصی نسبت به hp داشتم اما بعد از مدتی کار به محض اینکه می خوام کار گرافیکی سنگین بکنم شروع می کنه به داغ کردن و بعد از مدتی هم هنگ می کنه و به هیچ وجه نمی شه از هنگ خلاص کرد جز ریست ! در کل درکمال تعجب ! من نمی تونم با این لب تاپ بازی کنم گرچه فقط گاهی اوقات وقت می کنم بازی کنم ولی زهر همونم به دلم مونده ! نمی دونم باید چی کار کنم ؟؟
    جمله اخر رو شوخی کردی دیگه؟با گرافیک 6490 الان بازی هم می خوای بکنی!
    تو کارهای سنگین هم هم cpu , هم gpu مسلما داغ می شن.I7 همینجوری عادی 50 درجه رو شاخشه.می تونی تو کارهای سنگین بذاری رو coolest mode.در مورد هنگ نمی دونم.کلا ویندوز و نرم افزارهای تحت ویندوز میونه خوبی با هنگ دارند.(بر عکس لینوکس).بعیده سخت افزاری باشه.چون سری dv6 تقریبا بورد و ... شون یکیه.برند قطعات هم که یکیه.من خودم 6070 دارم یا بقیه که dv6 دارند فکر نمی کنم همچین مشکلی داشته باشند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوستان

لپتاپ شما یا خیلی خاک گرفته که اینجوری داغ میکنه (اون هنگش هم مال داغ کردنه) یا چیپ گرافیکت نیم سوز شده والا ما هم بازی میکنم لپتاپ سوت میزنه موقع بازی اصلا میخوره بازیارو!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

جمله اخر رو شوخی کردی دیگه؟با گرافیک 6490 الان بازی هم می خوای بکنی!
    تو کارهای سنگین هم هم cpu , هم gpu مسلما داغ می شن.I7 همینجوری عادی 50 درجه رو شاخشه.می تونی تو کارهای سنگین بذاری رو coolest mode.در مورد هنگ نمی دونم.کلا ویندوز و نرم افزارهای تحت ویندوز میونه خوبی با هنگ دارند.(بر عکس لینوکس).بعیده سخت افزاری باشه.چون سری dv6 تقریبا بورد و ... شون یکیه.برند قطعات هم که یکیه.من خودم 6070 دارم یا بقیه که dv6 دارند فکر نمی کنم همچین مشکلی داشته باشند
    مگه 6490 چشه ! هر چی باشه ترکیب :
    1Gb graphic real
    4Gb ram
    Cori7
    دیگه نباید اینطوری باشه خودتون که دیگه بهتر از من این مدل رو می شناسید ؟ بعدم من که نگفتم pes 2012 یا maxpayn3 رو می خوام بازی کنم که ! نهایتا fifa08 یا بالاتر گاهی هم underground چون از ورژن های بالاترش خوشم نیومد تازه اینارم مگه بخوام آنلاین با کسی یک دست بازی کنم !

لپتاپ شما یا خیلی خاک گرفته که اینجوری داغ میکنه (اون هنگش هم مال داغ کردنه) یا چیپ گرافیکت نیم سوز شده والا ما هم بازی میکنم لپتاپ سوت میزنه موقع بازی اصلا میخوره بازیارو!!!
    والا خاک که نمی گیره چون از این لحاظ مواظبم ولی اگر احیانا گرافیک نیم سوز بشه باید چه خاکی بریزیم سرمون ؟

البته نمی دونم این حرف درسته یا نه ولی فکر می کنم قطعات بالا روی لب تاپ این مشکلات رو داره چون روی pc سیستم خنک کننده قوی داره !
    Last edited by mrtf; 21-10-2012 at 13:53.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

مگه 6490 چشه ! هر چی باشه ترکیب :
    1Gb graphic real
    4Gb ram
    Cori7
    دیگه نباید اینطوری باشه خودتون که دیگه بهتر از من این مدل رو می شناسید ؟ بعدم من که نگفتم pes 2012 یا maxpayn3 رو می خوام بازی کنم که ! نهایتا fifa08 یا بالاتر گاهی هم underground چون از ورژن های بالاترش خوشم نیومد تازه اینارم مگه بخوام آنلاین با کسی یک دست بازی کنم !

والا خاک که نمی گیره چون از این لحاظ مواظبم ولی اگر احیانا گرافیک نیم سوز بشه باید چه خاکی بریزیم سرمون ؟

البته نمی دونم این حرف درسته یا نه ولی فکر می کنم قطعات بالا روی لب تاپ این مشکلات رو داره چون روی pc سیستم خنک کننده قوی داره !

خب اگه 10GB هم رم جدا داشت خیلی فرق نمی کرد.gpu ضعیفه دوست عزیز.این gpu برای بازی نیست.الان دیگه 6770 من هم ناز می کنه تو تنظیمات بالا.6490 که که حد اقل 50 درصد ضعیفتره.البته اون بازیهایی که گفتید خب احتمالا باید اجرا کنه راحت.اگه رو مدیوم هم نمی تونید بازی کنید احتمال مشکل دار بودن gpu هم هست.ولی نه صد در صد.اینکه کلا با لپتاپ نباید زیاد بازی کنید شکی درش نیست.ولی من خودمم زیاد بازی می کنم.تازه با توجه به gpu من دمای بیشتری هم تولید می شه و حتی زیر لپتاپم هم بسته است.ولی بعد از یه سال اتفاقی نیفتاده خدا رو شکر.البته probook ندارم من.مال شما رو نمی شه اینجوری گفت چی باعثش بوده.ممکنه خیلی داغ کرده باشه یا تهویه اش بد بوده یا گرد و خاک رفته یا ... .البته اگه سخت افزاری باشه.به نظرم برای هنگ از اونجایی که ویندوز کلا دوست داره هنگ کنه شما اول یه ویندوز عوض کن و اگه درست نشد ببر نمایندگی یه چک بکننش
    درضمن اگه فقط تو بازی یا نرم افزار خاصی هنگ می کنه می تونه از نرم افزار یا بازی هم باشه.چون همه کرکی هستند دیگه.من بتلفیلد بازی می کردم حتما تو یه ربع اول هنگ می کرد.حتی تو تنظیمات پایین.البته نه هنگی که دکمه پاور رو بگیری.اون کرشه.بعد از یه دقیقه با task manager می شد بازی رو بست.بعد که دوباره بازی رو ران می کردم درست می شد.با بقیه بازیها هیچ مشکلی نداشت.حتی الان.امید وارم مشکل سخت افزاری نباشه

14. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •