تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 466 از 1042 اولاول ... 366416456462463464465466467468469470476516566966 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه Mahyarrrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محدود خوب !! یعنی واقعا نمی دونم مصرفم چقدره ولی معقول باشه دیگه!! یهو وسط ماه تموم نشه!!!
    سرعتش هم معقول!!!
    من هیچ حسی ندارم!! آخه همش با دایل آپ بودم فکر می کنم با 128 هم کلی ذوق کنم!!!

این که پهنای باند نصف می شه فقط ماله زمانیه که هم زمان استفاده کنیم دیگه!!؟

آخر نگفتید چه شرکتی بهتره؟
    اساتید جسارت بنده رو ببخشن
    به نظر شخصی من در مجموع شاتل از همه بهتره
    اما انتخاب بهترین گزینه به نوع استفاده شما از اینترنت مرتبطه، شما می خوای وبگردی کنی یا دانلود بالا یا بازی یا ...
    بد نیست که بگی کدوم منطقه هستی، در اینصورت تجربه دوستان در اون منطقه میتونه به تصمیم گیریت کمک شایانی کنه.

2. این کاربر از Mahyarrrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان اگه کسی اطلاعی راجع به گیتی نت از نظر پشتیبانی و سرعت داره لطفا من رو هم در جریان بگذاره.
    Last edited by Mahyarrrrr; 23-07-2009 at 23:49.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان متوجه شدم شاتل بالاخره منطقه مارو پوشش میده
    یعنی شاتل و فکر کنم صبا نت بود که فقط پوشش میدن.
    حالا در مورد شاتل چنتا سوال داشتم
    آیا این شرکت رو تایید میکنید؟
    چجوری میتونم از سرعت بالاتر از 128 استفاده کنم؟(البته بجز راه داشنگاهی)
    این قیمت ها چجوری محاسبه شد ....10 تا قیمت نوشته مثلا یه نمونه نوشته

نام سرویس: ARTLITE
    سرعت ارسال: 128Kbps
    سرعت دریافت: 128Kbps
    محدودیت حجم: 2.5GB
    قیمت حجم اضافه: هر گیگابایت 30,000 ریال
    نوع IP: معتبر (Valid)
    هزینه راه اندازی: 150,000 ریال
    هزینه آبونمان: 98,000 ریال
    هزینه مودم:
    هزینه آبونمان مخابرات: 30,000 ریال
    هزینه مالیات ماهیانه: %6
    کاربری: خانگی
    توضیحات: هزینه راه اندازی بر روی بیش از یک دستگاه و هزینه IP Static جداگانه محاسبه می گردد.
    سرویس های ART6, ART7, ART8 هزینه تک IP رایگان می باشد.
    حالا این یعنی ماهی چقدر و کلا هزینه اولیه چقدره
    کلا یه راهنمایی کنید ببینم چجوری میتونم بهترین سرویس رو با قیمت مناسب بگیرم من تا ماهی 30_40 تومن هم میتونم بدم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد اینم شبانه رایگان داره؟
    مرسی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4

1- در واقع این روزا چرا نارضایتی ملت از صبانت زیاد شده؟؟ دوستان مطلع میشه بیشتر راجع به فلسفه این نارضایتی توضیح بدن.

2- بعلاوه علت این قطعی های یک ساعت به یک ساعت شبانه از نظر شما چیه؟ اون دلیلی که توی سایتشون نوشته به نظر خیلی منطقی و قابل قبول نیست.
    1- یکی از مهم ترین افراد ناراضی خود من بودم و اگه به ده ها صفحه گذشته مراجعه کنی میبینی که چقدر بد و بیراه گفتم به صبانت... مشکل از اونجاس که افرادی مثل من که جزو کاربرانی هستن که قبل از 4-5 ماه پیش به صبانت پیوستن، اون موقع برای این اومدیم که صبانت همه سرویساش 512 بود... دانلود 512 و آپلود 128... برای تبریز و مشهدم دانلود 1024 و آپلود 512 بود... عشق و حال اساسی بود... اکانت شبانه هم با همین سرعتا بود...

اواخر بهمن 1387 سرعت دانلود همه شد 1024 و سرعت آپلودم 512... دیگه کیف و عشق و حال و عیش و نوشی شده بود که حد نداشت... این وضعیت یه ماه ادامه داشت تا اینکه اواخر اسفند 1387، صبانت تعرفه هاش رو تغییر داد و یکمی قیمت هاش رو پایین آورد ولی چیدمانشون رو عوض کرد و تبدیل شد به 128 و 512 و 1024... از وقتی این اتفاق افتاد (تقریبا همون موقعا) یکی یکی مردم میومدن میگفتن سرعت ما توی اکانت روزانه، اول شروع دانلود حدود 3-4 مگ اول سرعت 1024 هه و بعدش میشه 128... یکمی که گذشت مام که باورمون نمیشد که این موج به تهرانم رسید و برای ما تهرانی هام که تازه یه ماه بود خوش میگذروندیم این بلا آغاز شد...

از اون موقع تا حالا همینطوره و توی سرویس 128، 3-4 مگ اول دانلود (یعنی حدود 30 ثانیه اول دانلود) سرعت 1024 هه و بعدش میشه 128... مگر اینکه دانلود رو نگه داری و دو دقیقه صبر کنی دوباره شروع کنی بازم 30 ثانیه میشه 1024 باز میشه 128...

البته این قضییه فقط توی اکانت روزانه سرویس 128 وجود داره و در اکانت شبانه اینجور نیست و هر مقداری که توی تنظیمات مودمتون (192.168.2.1 یا یه چیزی شبیه این) برای DOWNSTREAM و UPSTREAM نشون بده همونقدر دانلود و آپلود میکنه به صورت نامحدود که برای اکثریت این مقدار برای DOWNSTREAM یا همون دانلود 1024 هستش و برای UPSTREAM یا همون آپلود 512... الان کیف اساسی اکانت شبانه س که از ساعت 3:00 تا 7:45 بامداد میتونید با سرعت 1024 دانلود کنید... البته بدترین چیزی که همینطورم بدتر میشه پینگ بسیار بالای سرویس شبانه صبانت به دلیل ترافیک بسیار زیاد در اون ساعاته به طوریکه پینگ به حدود 2000ms هم میرسه و با اینکه سرعت دانلود زیاده ولی سایتا به سختی باز میشن... بهتره کاربران صبانت در ساعات نامحدود شبانه فقط به فکر دانلود باشن نه وبگردی... البته این مشکل فقط بین ساعات 3:15 تا 6:30 پیش میاد و هر چقدر به آخرش نزدیک بشی پینگ میاد پایین تر که این به دلیل کاهش میزان دانلود در اون آخراس...

اساس تمام نارضایتی ها از سرویس های صبانت همین قضییه در اکانت روزانه سرویس 128 ه... و اگر شما سرویس هایی مثل 512 و 1024 بگیرید دیگه چنین مشکلی نخواهید داشت... البته سرعت آپلود سرویس 128 به صورت ثابت بین 450 تا 512 میچرخه و کم نمیشه...

البته سرعت سرویس 128 در هر منطقه ممکنه متفاوت باشه... بهترین کار اینه که یا از یکی که نزدیکیاتون و از مرکز مخابراتی مشابه صبانت گرفته بپرسید که سرعتش چقدره یا سرویس 1024 بخرید که قیمتشم مناسبه و البته نیاز به نامه هم داره (مثل تمام شرکتا)

کیفیت صبانتم تا جایی که دیدیم خوبه و بسیار بسیار کم پیش میاد که مشکل پیدا کنه...

2- این به خاطر اینه که ترافیک شبکه کاهش پیدا کنه و اتصالات پایدار (از قبیل اتصالات به شبکه های Torrent و یا سرور شدن و هر عملی که به اتصال پایدار نیاز داره) بسته بشن تا ترافیک شبکه خیلی نزنه بالا و نترکه... البته در مورد تورنت مشکلی نیست چون خود کانکشن که در عرض یک ثانیه ریکانکت میشه و کلاینت تورنت (مثل BitTorrent) در کمتر از یک دقیقه دوباره تمام اتصالات رو برمیگردونه... مشکل اصلی سرور شدنه... این کار در کل به خاطر اینه که اتصالات پایدار رو به اصطلاح terminate کنن تا ترافیک شبکه در حد عادی باقی بمونه و بعضی از یوزرها بخش زیادی از ترافیک رو اشغال نکنن...

در کل میتونی شاتل بخری که نگران چنین مشکلاتی نباشی...

هنوزم هیچکدومتون هیچ نظری در مورد اینایی که من پرسیدم ندارید...؟؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Cleeev; 25-07-2009 at 01:46.

6. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

in internet moftie payine khoonamoon ye ketabkhoonast azoonja estefade mikonam chon inja mamoolan ketabkhooneha va Cafeha va... wireless daran vase moshtaria bedoone password

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

alex_pk جان
    پستت طولانی بود نقل قول نردم

آره تایید میشه شدید

شاتل بهترین سرویسه

دو نوع سرویس داره آرت و اکو

هر دو نوع سرویس از ساعت 1 تا 7 صبح رایگان هست

البته تا پایان تابستون آرت پنج شنبه ها کلا رایگان هست

واسه آرت هر گیگ ترافیک اضافی 3000 تومن هست و فک نکنم نیاز باشه چون همش حجم بالاس +10 گیگ در ماه

ولی هزینه آرت بالاس

یه سروی داره اکو

اکو حجمش کمتره

همچنین هزینشم از آرت خیلی کمتره

اکو هم 1 تا 7 رایگانه

اما بدی اکو اینه که حجمش خیلی گرونه

یعنی اگه تو ماه کم بیاره برای یک گیگ باید 9200 بدی

اگه فکر میکنی ماهی سه گیگ برای وب گردیت خوبه و همچنین همه دانلودهات رو شب انجام میدی اکو بگیری خیلی به صرفه تره

به شرط اینکه از اون 3 گیگ توی ماه (روزها) بیشتر مصرف نکنی

یه 512 میگیری ماهی 19 تومن

شبها میتونی کلی دانلود کنی

هزینه ی فعال سازی و .. هم زیرش توضیح داده

واسه اکو تهران 25000 تومن هست

واسه آرت رو نمیدونم تو سایتش هست

برای بالاتر از 128 هم همون راه دانشگاهی هست فک کنم

اصلا کارت دانشجویی رو نشون بدی قبول میکنن (آسیاتک که اینطوریه)

یا یه نامه از دانشگاه بگیر

نامه الکی

فامیلتونم بگیره قبوله

اینم آدرس قسمت آرت برای شاتل
    کد:
    اینم آدرس اکو
    کد:
    موفق باشی

9. 2 کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

اساتید جسارت بنده رو ببخشن
    به نظر شخصی من در مجموع شاتل از همه بهتره
    اما انتخاب بهترین گزینه به نوع استفاده شما از اینترنت مرتبطه، شما می خوای وبگردی کنی یا دانلود بالا یا بازی یا ...
    بد نیست که بگی کدوم منطقه هستی، در اینصورت تجربه دوستان در اون منطقه میتونه به تصمیم گیریت کمک شایانی کن
    اینجور که دوستان می گند من باید مدت ها تو صف شاتل با شم ولی من adsl رو برا تابستون می خوام!!!!!!
    تاحالاش که به خاطر اینکه نمی تونستم دانلود کنم (دایل آپ بود) هعمش وب گردی ود ولی مسلما اگه ای دی اس ال بگیرم جو می گیره و کلی می خوام دانلود کنم ولی بازم فکر نکنم زیاد دانلود کنم!!!

منطقه هم اگه منظورت این باشه من تجریشم!!!

دوستان راهنمایی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[quote=Cleeev;4004174]
    اساس تمام نارضایتی ها از سرویس های صبانت همین قضییه در اکانت روزانه سرویس 128 ه... و اگر شما سرویس هایی مثل 512 و 1024 بگیرید دیگه چنین مشکلی نخواهید داشت... البته سرعت آپلود سرویس 128 به صورت ثابت بین 450 تا 512 میچرخه و کم نمیشه...

البته سرعت سرویس 128 در هر منطقه ممکنه متفاوت باشه... بهترین کار اینه که یا از یکی که نزدیکیاتون و از مرکز مخابراتی مشابه صبانت گرفته بپرسید که سرعتش چقدره یا سرویس 1024 بخرید که قیمتشم مناسبه و البته نیاز به نامه هم داره (مثل تمام شرکتا)

کیفیت صبانتم تا جایی که دیدیم خوبه و بسیار بسیار کم پیش میاد که مشکل پیدا کنه...

در کل میتونی شاتل بخری که نگران چنین مشکلاتی نباشی...
    [/quote]

در واقع مسئله اساسی ما همونطوری که قبلا هم گفتم در مورد شاتل، 8 ماهه توی لیست انتظارشونم، شایدم بیشتر، پورت های شاتل در منطقه مخابراتی ما رو هم محلی های عزیزم ترکوندن!
    از بین سایر گزینه های موجود، تنها شرکتی که در حال حاضر توی پونک(منطقه مخابراتی پیام نور) شبانه رایگان میده، صبانته و سایرین به دو دسته تقسیم میشن: دسته ای میگن که شبانه و روزانه از نظر شرکت اونا فرقی نداره و دسته ای دیگه هم میگن که شبانه نیم بها محسوب میشه یعنی هرچقدر دانلود کنی نصف در نظر گرفته میشه. با این تفاسیر من به سمت صبانت هدایت شدم و تاکنون کسی رو که توی منطقه ما باشه و مشترک صبانت باشه پیدا نکردم.
    پس در واقع علت نارضایتی ها اینه که مشترکین 128، قبلا سرعتی بالاتر داشتن و حالا که بهشون 128 داده شده، شاکی شدن؟ درست فهمیدم؟
    این مسئله که گفتی شب ها به علت بالا بودن پینگ، سایت ها بالا نمیان، مختص صبانته یا برای سایر شرکتها هم به لحاظ منطقی چنین شرایطی پیش میاد؟
    یه نکته دیگه اینکه، شبا سایت ها اصلا بالا نمیاد یا سخت بالا میاد؟ مثل دایل آپ یا بدتر؟
    بنابر آلترناتیوهایی که به عنوان پیشنهاد مطرح کردی، میشه با اشتراک 512 هم از نارضایتی های احتمالی فرار کرد؟
    یه سوال دیگه اینکه، من عمده هدفم از ADSL وبگردیه و قطعا دانلودهای احتمالی رو به شب موکول میکنم.
    صبانت برای اشتراک 512 یا 1024 سه ماهه نهایتا 6G حجم ترنسفر در نظر گرفته، به نظرت این حجم کافیه؟
    مشکل اینه که میگه ما حجم اضافه هم نداریم، اگه این تموم شد، باید صبر کنی تا دوره تموم شه. من تجربه داشتن اینترنت سرعت بالا رو نداشتم، و نمیدونم این حجم کافیه یا کمه، اما احساس می کنم که کم باشه، نظر شما در این مورد چیه؟
    Last edited by Mahyarrrrr; 25-07-2009 at 00:03.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چجوری میتونم از سرعت بالاتر از 128 استفاده کنم؟(البته بجز راه داشنگاهی)
    این قیمت ها چجوری محاسبه شد ....10 تا قیمت نوشته
    ...
    یعنی ماهی چقدر و کلا هزینه اولیه چقدره
    هزینه اولیه=هزینه نصب و راه اندازی+هزینه مودم و اسپلیتر+هزینه اشتراک(طبق قرارداد: یکماهه یا 3 ماهه یا ...)
    هزینه ماهانه=هزینه آبونمان مخابرات+هزینه اشتراک در هر ماه+ 6% مالیات+عوارض
    برای نامه هم این فایل رو دانلود کن، توضیح داده توش:
    کد:
    Last edited by Mahyarrrrr; 24-07-2009 at 13:10.

13. این کاربر از Mahyarrrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

كسي درباره آفشيد اطلاعي نداره!!!!!!؟؟؟؟؟؟/
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •