سلام
من adsl دارم دیروز رفتم یه مودم وایرلس sky net گرفتم ولی چراغlink روشن نمیشه در ضمن من نمیدونم چه تنظیماتی
روی کامپیوتر انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من adsl دارم دیروز رفتم یه مودم وایرلس sky net گرفتم ولی چراغlink روشن نمیشه در ضمن من نمیدونم چه تنظیماتی
روی کامپیوتر انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید
سلام
روی کامپیوتر انجام بدم
لطفا راهنمایی
با دروود
دوستان ،"اهی تندای پیوند من با مودم ISP(ADSL) ، 1Gbps است،و بیشتر وقت ها 100MGbps،آیا برای شما نیز اینگونه است؟
سلام
روی pc انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید
جمیعاً سلام
این رو هم امتحان کن:سلام.آره ip که الان نوشتم اشتباه بود.ولی قبلا همه این کارها رو انجام داده بودم.نشد.
شاید این ip پیش فرض عوض شده؟ چون can not find display می نویسه؟
میشه فهمید آی پی عوض شده یا نه؟این IP پیش فرضه ، و شما میتونید اون رو عوض کنید. من احتمال میدم شما یه بار ناخواسته عوضش کردین. پیشنهاد میکنم با اعداد مشابه و نزدیک امتحان کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان کسی روشی واسه ریست کردن کامل بصورت سخت افزاری 602 میشناسه؟ ( مثلا نگه داشتن دکمه ریست واسه 5 ثانیه؟ ) چون همچین چیزی تو دفترچه ندیدم!
- سلام ، خوش اومدی . حالا چرا زبونت گرفته ؟، یه بارهم بزنی تو سر دکمه "ارسال جواب" ، پیامت میآد.
- روشن نشدن چراغ link واسه اینه که شما هیچ تنظیمی انجام ندادین و اون زبون بسته هم که username و pass شما رو نمی دونه که به isp وصل شه.
- من با مودم شما آشنا نیستم ولی مطمئنم اگه دفترچه راهنماش رو باز کنی به راحتی میتونی از رو شکل ها و دنبال کردن مراحلش ( که همیشه خیلی ساده بیان میشن ) ارتباط رو برقرار کنی.
- اگه نتونستی ، مدل مودمت رو دقیقا بگو ، واست میبینم ، بهت میگم.
واسه تست کردن سرعت دسترسی به اینترنت بهتره از سایتاستفاده کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 12-10-2009 at 01:09.
اول صحبت رو نميتونم بخونم.
اما در حال حاضر Ethernet همه مودم ها 100Mb/s رو ساپورت ميكنند.
كارت شبكه شما احتمال 99% 1000Mb/s يا همون 1Gb/s رو ساپورت ميكنه.
علت اينكه گاهي شما ميبينيد 1Gb/s هست به خاطر كارت شبكه شما هست.
دروود بر شما
بله،کارت شبکهGigabit Lan هست،اما چرا گاهی؟!!
این را می دانم که مودم ها 1000 را پشتیبانی می کنند،البته من منظورم اترنت مودم به رایانه نبود!!من منظورم تندا(سرعت)کانکشنPPPoe بود!که گاهی روی 1Gbps است و گاهی بر روی 1000!می خواستم بدانم چرا گاهی اینگونه است؟
با سپاس
سلام من یه مشکل فوری دارم ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن. من تازه adsl گرفتم و چون قبلا از مودمم از یه اپراتور دیگه استفاده می کردم الان باید دوباره تنظیمش کنم. بهم یوزر و پسورد هم دادن. الان باید چیکار کنم درست شه؟
دروود بر شما
ببخشید،با من هستید؟اگر این ارسال همسان ارسال پیشین من است ،گزارش دهید سرپرستان ارسال را بزدایند!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)