بچه ها من خیلی سوالات تو ذهنم هست در مورد اصطلاحات. میخوام برم یه فروم انگلیسی معتبر که انگلیسی زبون ها هم اونجا باشن و بشه باهاشون بحث کنم و سوال بپرسم.
کسی فروم خوب و فعال سراغ داره برای یادگیری انگلیسی؟
بچه ها من خیلی سوالات تو ذهنم هست در مورد اصطلاحات. میخوام برم یه فروم انگلیسی معتبر که انگلیسی زبون ها هم اونجا باشن و بشه باهاشون بحث کنم و سوال بپرسم.
کسی فروم خوب و فعال سراغ داره برای یادگیری انگلیسی؟
فرومهای wordreference.com و englishforums.com رو میدونم خیلی خوب و فعالن ...
usingenglish و englishclub هم بدک نیستن ...
اگه سطح زبانت از دبیرستان بیشتر 504 رو حتما بخون
خوب البته نباید گول اسمش رو خورد... انتشارات Dummies خیلی معروف هستن و کتب خیلی عالی و مرجعی چاپ میکنن... منظور از عنوانش هم اینه که خوب برای هر احمقی قابل فهمه و یادمه به خاطر عنوانش توی ایران به کتابش مجوز چاپ نمیدادن... واسه همین توی فارسی تحت عنوان "X به زبان ساده" چاپ میشدن...
در حال حاضر به نظر بنده بهترين آموزشگاه هست ...
اينم آدرس سايت خودتون سر بزنيد و مطالبشون رو بخونيد تا كامل متوجه بشيد :
در مورد كانون هم همون رو ميدونستم كه تو پست بالايي گفتم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پيشنهاد ميكنم اگه به كيفيت اهميت ميديد حتما بريد سفير ...
یه کتاب تو سطح خوب میخوام ، معرفی کنین.........
میخوام زبانم خیلی قوی شه..........
بجز 504 ؟
دوستان من effortless englisho رو تازه دانلود کردم
از دوستانی که از این مجموعه استفاده کردند و یا میکنند
در مورد نحوه استفاده و همچنین اینکه از کدوم مبحث باید شروع کنم راهنمایی میخواستم ممنون
من خودم همون 7 قانونشو گوش کردم
فکر کنم یه شیوه جدیدیه و من میخوام ادامش بدم
نظرتون در مورد این خودآموز چیه
سلام دوستان.
دنبال كتاب Talk about values مي گردم.كسي كمك نداره بهم كنه؟
در ضمن اگه متن ليستنينگ تافل New Toefl Barron`s IBT(12Th) - 3.Model Test 2-Example AnswersSpeaking 1-6 v رو بهم بدين ممنون مي شم
والا من خودم بعد از 504 کتاب 1100 رو دارم میخونم ولی خیلی از 504 سخت تره.
منم شدیدا بهتون کتاب 1100 رو پیشنهاد میکنم اگه بدونید چقدر از این امتحان های مختلف از کارشناسی ارشد بگیر تا ایلتس و .......همشون مرجعشون برای لغت این کتاب هست این کتاب یه کتاب کلیدی هست
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)