مگه همارا سرویس کلاسیک نداری؟
پس شبا که بیشتر از 60 نمیشه دانلود کرد.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مگه همارا سرویس کلاسیک نداری؟
پس شبا که بیشتر از 60 نمیشه دانلود کرد.
سلام دوستان.
بالاخره ماکس نت گرفتم.فقط 2 تا مشکل دارم که ممنون میشم بگین برای شما هم اینطوری هست یا نه.
اول این که هیچ پورتی رو تو برنامه utorrent نمیتونم فوروارد کنم و دوم این که سرعتش خیلی نوسان داره و مثل همارا ثابت نیست.هی میپره رو صفر بعدش 5 بعدش 32.ولی با IDM بین 25 تا 30 نشون میده.
هیتلر شدن سایت بد جوری اثر کرده.هیچ کس دیگه نمیاد.![]()
مودم رو به صورت بریج تنظیم کن و اگر فایروال یا اینترنت سکیورتی داری disable کن یک پورت بالای 30000 تا 40000 انتخاب کن اگر باز هم دیدی اون چراغ قرمزه و تست کردی دیدی پورت بسته هست یعنی فاتحه.
به بریج بودن یا نبودن مربوط نیست.پورت های زیادی هم امتحان کردم.فایر وال رو هم چک کردم.غیر فعال هم کردم.حل نشد که نشد.
دوستان ماکس نتی هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.![]()
سلامی دوباره!
من قصد خرید سرویس ADSL دارم، هزینه ای که میخوام خرج کنم در حدوده 50 تا 60 تومن هستش. فکر کنم واسه این 128 بدن!
انتظار من از این سرویس و پولی که میخوام بابتش خرج کنم اینه که سرعت قابل قبول نسبت به هزینش داشته باشه.
بیشتر برای دانلود میخوام تا وبگردی!
زیاد قطعی و نوسان سرعت و... نداشته باشه
درضمن نامحدود باشه
و...
حالا شما دوستان بنظرتون چی برام خوبه، کدوم شرکت بهتره...؟؟؟
ما من قاطی داره گاهی سرعتم خیلی زیاد می شه تا 120وبیشتر هم می ره وگاهی هم 30می شه نمی دونم چرا این جوری می شه؟
وضعیت من اصلا این جور نیست . فقط نواسان زیاد داره ( سرعت دانلود بین 116-120 )![]()
یادم رفت بپرسم . کدوم سرویس ؟
نگفتی هر ماه می خوای 50-60 تومن بدی . در ضمن اگه بخوای سرعت دانلودت زیاد باشه نامحدود نمی شه .
اگه دو خط داری و می خوای ماهی 60 تومن هزینه کنی من یه راه حل برات دارم . 128 نامحدود ماکس بگیر ماهی 17 تومن واسه وب گردی . بعد 33 تومن 1 مگ ماکس بگیر شبا باهاش دانلود کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)