سلا م . نمونه سوال اخلاق اسلامی دانلود کردم (از pnub) اما جواب نداره. چی کار کنم ؟ / فردا صبحم امتحانه
سلا م . نمونه سوال اخلاق اسلامی دانلود کردم (از pnub) اما جواب نداره. چی کار کنم ؟ / فردا صبحم امتحانه
سلام
این نتایج امتحانات پیام نور تو سایت گلستان میاد؟بمن گفتن نتایج امتحانات تستی 72ساعت یا همون یکی2روز بعد امتحان تو سایت گلستان زده میشه.الان شونصد ساعت گذشته ولی هیچ خبری نیست
تو کدوم قسمت باید بریم؟
من تو قسمت مشاهده نتایج آزمون دانشجو میرم و بعد اینکه صفحه باز میشه درس مورد نظرم رو انتخاب میکنم و جستجو رو میزنم ولی نتایج امتحان رو نمیاره
تو کارنامه ی ترمی دانشجو هم میرم و جوابی نمیگیرم
لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون
واسه هیچکی رو نزدن ...... من هم روزی شونصد بار چک میکنم
سوال : الان که من ترم اول هستم و مثلا یه درسی رو نرم سر جلسه حذف میشه بدون احتساب معدل .... درسته ؟
خب حالا اگر اون درس پیش نیاز یک درسی واسه ترم بعد باشه ، میتونم همزمان بردارم هر دو رو در ترم 2 ؟ هم نیازی بهشن میگن ؟
بله واقعا اينجوريه...نرفتن سر جلسه امتحان برابر غيبت خوردن و مثل حذف كردن درس ميمونه!واقعا تو پیام نور اینجوریه ؟ تو سراسری که نری صفر رد میشه و معدل با کله میاد پایین
یعنی اگه نریم اون درس حذف میشه و ترم بعد باید برداریم ؟
چرا این رو زودتر نگفتید تا من ادبیات رو نمی رفتم دیگه
یکی یکم توضیح بیشتر بده لطفا
ترم بعد ميتوني اون درس رو برداري .
بله درس براتون حذف ميشه.نمره ي ميانترم تونم بي تاثير ميشه...سلام
الان ریاضی 1 واسه من میان ترم داده اگه نرم امتحان درس حذف میشه یا میان ترم مشکل ایجاد میکنه؟!منظورم اینه که اگه نرم امتحان میان ترم هم هیچه دیگه؟ لطفا زود جواب بدین که فردا امتحان دارم مرسی
مسيري كه ميريد درسته فقط مشكل اينه كه هنوز نمرات رو وارد نكردن!!!تو کدوم قسمت باید بریم؟
من تو قسمت مشاهده نتایج آزمون دانشجو میرم و بعد اینکه صفحه باز میشه درس مورد نظرم رو انتخاب میکنم و جستجو رو میزنم ولی نتایج امتحان رو نمیاره
تو کارنامه ی ترمی دانشجو هم میرم و جوابی نمیگیرم
Last edited by sansi; 03-01-2012 at 21:43.
sansi عزیز این سوالم رو پاسخ بدی ممنون میشم ...... به همراه توضیحات دقیق . مرسی
نرفتن و حذف كردن مثل اين ميمونه كه شما اصلا اون درس رو برنداشتيد.سوال : الان که من ترم اول هستم و مثلا یه درسی رو نرم سر جلسه حذف میشه بدون احتساب معدل .... درسته ؟
خب حالا اگر اون درس پیش نیاز یک درسی واسه ترم بعد باشه ، میتونم همزمان بردارم هر دو رو در ترم 2 ؟ هم نیازی بهشن میگن ؟
شما در صورتي ميتونيد اين كار رو انجام بديد(همنياز كردن) كه درس رو يكبار افتاده باشيد تا ترم بعدش بتونيد با درسي كه پيشنيازش بود همزمان برش داريد.
یعنی هیچ کدوم از دوستان تو آزمون فراگیر شرکت نکرده ؟![]()
من یه سالی شرکت کردم . قبولم نشدم
جواب سوالتون رو دقیق و کارشناسی نمیتونم بدم اما همینطوری بخوام نظر شخصی بدم سخت نیست (اگه واقعا براش وقت بذاری)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)