تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 905 اولاول ... 366416456462463464465466467468469470476516566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    پراید 111 بوی بنزین میاد تو اتاق.
    رفتیم صافی بنزین عوض کردیم درست نشد. امروز طرف رفت زیر ماشین و گفت مشکلی نداره. و اگر بنزین سوپر میزنی از اون هست.
    یعین این بنزین سوپر ها چی داخلش هست که این طور میشه؟!
    يكي از معضلات عمومي پرايد( انواع مدلها) انتشار بوي بنزين در داخل اتاق هست كه معمولا چند عامل باعث اون ميشه:
    1. پر كردن باك بنزين تا گلويي، بخصوص در تابستانها كه بواسطه گرماي هوا ، مقداري از بخارات متصاعد شده از بنزين در اتاق منتشر ميشه.گاهي شدت بخار شدن و انبساط بنزين به حدي ميرسه كه بنزين از درب باك بيرون ميريزه( مخصوصا سر پيچها)

2. خرابي لوله ها و رابطهايي كه در اون بنزين جريان داره و به بخشهاي مختلف موتور و ضمائم ديگه كه مربوط به بنزين ميشه، ميرسه( مثل كنيستر و حبابگير)

3. خراب شدن لوله هاي مرتبط با حبابگير و يا كنيستر كه ممكنه از جاي خودشون در آمده باشن و يا شل شده و يا سري اتصال اونها كه به كانيستر يا حبابگير متصل شده، شكسته شده باشه كه اين معمولا بيشتر رخ ميده.

كانيستر و حبابگير را از نظر سلامت و اتصال درست لوله و سالم بودن لوله هاي متصل به اونها چك كنيد( لوله ها خشك شده، ترك خورده و يا شكسته نباشه)

كانيستر درست در كنار پمپ ترمز داخل موتور قرار داره:

حبابگير در سمت چپ داخل صندوق عقب قرار گرفته و بايد موكت ديواره را كنار زده و پيچ و مهره اون را باز كنيد و با احتياط و به آرامي كه صدمه نخوره، بيرون بكشيد. دقت كنيد كه لوله هاي متصل به اون از داخل گلگير به زير ماشين رفته و به لوله هاي فلزي نصب شده در بدنه وصل شده، اين لوله ها بايد جدا بشه تا امكان درآوردن كامل حبابگير بوجود بياد.

اگر نياز به تعويض بود، بايد به همان شيوه كه باز كرديد ببنديد و دقت كنيد ترتيب لوله هاي متصل به باك را اشتباه نكنيد( قبل از باز كردن علامت و شماره گذاري كنيد)

يكي از لوله هاي حبابگير از داخل بدنه به بيرون فرستاده شده( درست پشت بخش سمت چپ سپر عقب، مابين بدنه و سپر) كه بوسيله اون هواي مورد نياز جهت رفع فشار داخل باك تامين ميشه. اگر اون از جا درآمده باشه هم ممكنه به نوعي بوي بنزين داخل صندوق عقب و در نهايت اتاق بپيچه.

2. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز komail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز همونطور که گفته شده درب مخزن دارای 3 لوله هست
    یکی از رادیاتور یکی به درون مخزن و یکی برای سرریز مخزن به بیرون
    به دلیل جنس مرغوب و گرمای زیاد آب اون درونیه خیلی براش پیش میاد که بیوفته ولی در اینصورت معمولا آب مخزنسر ریز میشه
    جهت دو لوله رو هم نباید اشتباه وصل کنید
    اما دو دلیل اساسی دیگه هم هست
    از همه مهمتر درب رادیاتوره که خیلی عموله که خراب میشه و این اتفاق میوفته
    از وجود و سالم بودن ترموستات هم مطمئن شید
    درب رادیاتور های ژاپنی خوب جواب دادن
    یه نکته هم اینکه از آب رادیاتور خوب و ضد یخ مناسب ایتفاده کنید با توجه به فصل گرما جدی بگیرید
    ضمن تشکر مجدد از life24 و ابوالفضل
    به نظرم میاد این مشکل از وقتی پیش اومده که لوله ی مخزن رو عوض کردم(عکسی که life 24) گذاشت
    این عکسا مربوط به ماشینمه
    به نظر لوله ها سالمن
    ولی هنوز لوله ها آب رو میریزن بیرونه ماشین
    درب رادیات هم به نظر سالمه(خرابیه درب رادیات چه طور باعثه این مشکل میشه؟)اگه در خراب باشه آب باید از سمت در خارج بشه نه شیلنگ، درست میگم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by komail; 11-05-2014 at 12:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز همونطور که گفته شده درب مخزن دارای 3 لوله هست
    یکی از رادیاتور یکی به درون مخزن و یکی برای سرریز مخزن به بیرون
    به دلیل جنس مرغوب و گرمای زیاد آب اون درونیه خیلی براش پیش میاد که بیوفته ولی در اینصورت معمولا آب مخزنسر ریز میشه
    جهت دو لوله رو هم نباید اشتباه وصل کنید
    اما دو دلیل اساسی دیگه هم هست
    از همه مهمتر درب رادیاتوره که خیلی عموله که خراب میشه و این اتفاق میوفته
    از وجود و سالم بودن ترموستات هم مطمئن شید
    درب رادیاتور های ژاپنی خوب جواب دادن
    یه نکته هم اینکه از آب رادیاتور خوب و ضد یخ مناسب ایتفاده کنید با توجه به فصل گرما جدی بگیرید
    سلام.پیرو فرمایش دوستان شیلنگ ورودی از رادیات به درب مخزن رو به کمک یک سیم مفتولی یا بست شیلنگ آب بندی کن.زیر درب مخزن یک واشر لاستیکی داره که روی ان یک سوراخ تعبیه شده بررسی کن که موردی نداشته باشه.اگه درست نشد یک درب رادیات باکیفیت تهیه کن.(بعضی از انها کلا از ابتدا معیوب هستند.)

5. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

چند روزیه متوجه صدای عجیبی حین حرکت ماشینم میشم! ( پراید 131 مدل 90 که 40/000 تا کار کرده )

مثل صدای چرخش یا دوران هست (مثل صدای ووووووو (متناسب با سرعت حرکت)) و مخصوصا وقتی گاز رو رها میکنم و صدای موتور کم میشه (موقع کم شدن سرعت) صدا واضح تر شنیده میشه!

هرچی هست ریتمش با سرعت حرکت هماهنگه. مثل اینکه از یکی از چرخ ها باشه یا قسمتی از ماشین که حرکت چرخشی یا دورانی داره!!!

امروز با مهندس تعمیرکار یه نمایندگی سایپا صحبت میکردم علائم رو که بهش گفتم گفت احتمال زیاد مشکل از گیربکس هست!

گفت اگه از بلبرینگ باشه با افزایش سرعت (شتاب) صدا بیشتر میشه.

دنده دو هم کمی بد جا میره (البته نه همیشه) یعنی تو دو مرحله کامل جا میره!

آیا احتمال داره مشکل از جای دیگه باشه؟!

تا حالا (40 هزار کیلومتر) واسکازین رو تعویض نکردم! چندهزارتا توصیه میکنید تعویض کنم؟

آیا برای تعمیر نمایندگی ببرم یا ببرم تعمیرکار شخصی؟! نمایندگی گفت هزینه اش بین 120 تا 200 متغیره !

ممنون

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

ضمن تشکر مجدد از life24 و ابوالفضل
    به نظرم میاد این مشکل از وقتی پیش اومده که لوله ی مخزن رو عوض کردم(عکسی که life 24) گذاشت
    این عکسا مربوط به ماشینمه
    به نظر لوله ها سالمن
    ولی هنوز لوله ها آب رو میریزن بیرونه ماشین
    درب رادیات هم به نظر سالمه(خرابیه درب رادیات چه طور باعثه این مشکل میشه؟)اگه در خراب باشه آب باید از سمت در خارج بشه نه شیلنگ، درست میگم؟

پیشنهاد میکنم یه دف کامل عمل هواگیری رو انجام بدید انشالله خدا کنه برطرف بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلام

چند روزیه متوجه صدای عجیبی حین حرکت ماشینم میشم! ( پراید 131 مدل 90 که 40/000 تا کار کرده )

مثل صدای چرخش یا دوران هست (مثل صدای ووووووو (متناسب با سرعت حرکت)) و مخصوصا وقتی گاز رو رها میکنم و صدای موتور کم میشه (موقع کم شدن سرعت) صدا واضح تر شنیده میشه!

هرچی هست ریتمش با سرعت حرکت هماهنگه. مثل اینکه از یکی از چرخ ها باشه یا قسمتی از ماشین که حرکت چرخشی یا دورانی داره!!!

امروز با مهندس تعمیرکار یه نمایندگی سایپا صحبت میکردم علائم رو که بهش گفتم گفت احتمال زیاد مشکل از گیربکس هست!

گفت اگه از بلبرینگ باشه با افزایش سرعت (شتاب) صدا بیشتر میشه.

دنده دو هم کمی بد جا میره (البته نه همیشه) یعنی تو دو مرحله کامل جا میره!

آیا احتمال داره مشکل از جای دیگه باشه؟!

تا حالا (40 هزار کیلومتر) واسکازین رو تعویض نکردم! چندهزارتا توصیه میکنید تعویض کنم؟

آیا برای تعمیر نمایندگی ببرم یا ببرم تعمیرکار شخصی؟! نمایندگی گفت هزینه اش بین 120 تا 200 متغیره !

ممنون

سلام دوست عزیز

نمیدونم این پست به نظرم آشناس برای شما بود یا برای یکی از دوستان

گفته بودم که برای بلبرینگ گیربکس هست اونم از بلبرینگ شفت خروجی به شماره (6304 و 6222 ) یا یکیش خرابه یا هر دو

در مورد دنده 2 اگه موقع جا زدن قِرچ صدا میده برای دنده برنجی هست و بد جا رفتن میتونه برای دوشاخ ماهکش باشه که

وقتی گیربکس باز بشه کاملا مشخص میشه

واسکازین گیربکس رو هر چه زودتر برید عوض کنید چون واسکازینی که خود شرکت میریزن خیلی شل هست ( راستی دنده 2 بد جا رفتنش یخورده من احتمال میدم واسه واسکازین هم باشه )

پیشنهاد میکنم ببر همون نمایندگی چون بیرون معلوم نیس ماشینت دست چجور آدمی بیوفته و ممکنه علاوه بر اینکه خوب نشه بدتر هم بشه

9. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز

نمیدونم این پست به نظرم آشناس برای شما بود یا برای یکی از دوستان
    سلام

ممنون حاجی

این پست دوم بود چون اطلاعات تکمیلی اضافه کردم دوباره پرسیدم!

گفته بودم که برای بلبرینگ گیربکس هست اونم از بلبرینگ شفت خروجی به شماره (6304 و 6222 ) یا یکیش خرابه یا هر دو

از هزینه تعمیرش اطلاع دارین؟
    (هزینه قطعات مورد نیاز + اجرت حدودی)

در مورد دنده 2 اگه موقع جا زدن قِرچ صدا میده برای دنده برنجی هست و بد جا رفتن میتونه برای دوشاخ ماهکش باشه که

وقتی گیربکس باز بشه کاملا مشخص میشه
    صدا نداره اگه هم باشه خیلی کمه.

واسکازین گیربکس رو هر چه زودتر برید عوض کنید چون واسکازینی که خود شرکت میریزن خیلی شل هست ( راستی دنده 2 بد جا رفتنش یخورده من احتمال میدم واسه واسکازین هم باشه )
    هزینه تعویض واسکازین چقدر میشه؟!

پیشنهاد میکنم ببر همون نمایندگی چون بیرون معلوم نیس ماشینت دست چجور آدمی بیوفته و ممکنه علاوه بر اینکه خوب نشه بدتر هم بشه
    آخه به خود نمایندگی هم اعتماد چندانی ندارم !

نشانگر بنزین از همون اول مشکل داشت (گویا توی این سری های دیجیتال خیلی ها مشکل دارن) و نمایندگی چند بار بردیم یه بار گفت درست کردم که درست نشده بود و دفعات بعد هم میگفت هنوز قطعه اش برامون نیومده !

ترمز هم مشکل داره بردم پیشش گفت اینا ترمزاش همینطوریه!!!

وقتی میخوام ترمز سریع بگیرم برای توقف ناگهانی ترمز یهو خالی میشه و صدای تــق از جلوی ماشین میاد. گویا بوستر مشکل داره. چه سرعت کم باشه چه زیاد فرقی نداره؛ ترمز ناگهانی عمل نمیکنه ولی ترمز تدریجی مشکل نداره.

11. این کاربر از Max.Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلام

ممنون حاجی

این پست دوم بود چون اطلاعات تکمیلی اضافه کردم دوباره پرسیدم!

از هزینه تعمیرش اطلاع دارین؟
    (هزینه قطعات مورد نیاز + اجرت حدودی)

صدا نداره اگه هم باشه خیلی کمه.

هزینه تعویض واسکازین چقدر میشه؟!

آخه به خود نمایندگی هم اعتماد چندانی ندارم !

نشانگر بنزین از همون اول مشکل داشت (گویا توی این سری های دیجیتال خیلی ها مشکل دارن) و نمایندگی چند بار بردیم یه بار گفت درست کردم که درست نشده بود و دفعات بعد هم میگفت هنوز قطعه اش برامون نیومده !

ترمز هم مشکل داره بردم پیشش گفت اینا ترمزاش همینطوریه!!!

وقتی میخوام ترمز سریع بگیرم برای توقف ناگهانی ترمز یهو خالی میشه و صدای تــق از جلوی ماشین میاد. گویا بوستر مشکل داره. چه سرعت کم باشه چه زیاد فرقی نداره؛ ترمز ناگهانی عمل نمیکنه ولی ترمز تدریجی مشکل نداره.
    هزینه جفت بلبرینگ حدود 25 تا 30 تومن جنس koyo ژاپن هس ، اجرت هم
    که ماشاله هر کی هر چقدر زورش میکشه میگیره
    اجرت تعمیر گیربکس معمولا بین 70 تا 90 تومن هست.

.........

واسکازین بستگی داره چه نوع بریزی !!

از این واسکازین 90 بریز دولیترش 28 تومنه حدودی

.........

خووو اگه آشنا داری که تو کار تعمیر گیربکس تخصص داره ببر پیشش

........

کلا ماشینای ایرانی چیش سالم و درسته که اینا باشه
    Last edited by Abolfazl-Star; 11-05-2014 at 23:47.

13. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    دو هفته ای میشه که واتر پمپ عوض کردم (پراید 131 ) از اون موقع یه صدای اضافه از موتور شنیده میشه از همون قسمت تسمه های موتوره ،به مکانیک نشون دادم گفت مشکلی نداره احتمالا یکی از تسمه ها سایش داره ،خود بخود برطرف میشه ،الان دوهفتس که این صدا رو مخمه ،به نظر شما چجوری میشه محل صدا رو تشخیص داد؟
    اینم بگم که واترپمپو از نمایندگی سایپا خریدم
    Last edited by abbas-t; 12-05-2014 at 08:50.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلام دوستان
    دو هفته ای میشه که واتر پمپ عوض کردم (پراید 131 ) از اون موقع یه صدای اضافه از موتور شنیده میشه از همون قسمت تسمه های موتوره ،به مکانیک نشون دادم گفت مشکلی نداره احتمالا یکی از تسمه ها سایش داره ،خود بخود برطرف میشه ،الان دوهفتس که این صدا رو مخمه ،به نظر شما چجوری میشه محل صدا رو تشخیص داد؟
    اینم بگم که واترپمپو از نمایندگی سایپا خریدم
    سلام
    بهتره اول شما تسمه کولر رو برداری روشن کن ببین صدا دوباره میاد یا نه !!

اگه اومد ایندفعه تسمه دینام رو هم بردار دوباره روشن کن ببین صدا میاد !!

اگه بازم اومد احتمالا برای بلبرینگ تسمه تایم و یا در صورت سالم بودن بلیرینگ
    احتمالا برا واتر پمپه ...

آره دوست عزیز مرحله به مرحله جلو برو ایشاله برطرف میشه

16. 4 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •