خیلی ممنون![]()
خیلی ممنون![]()
با تشکر تو گوگل سرچ کردم ولی چیز با فایده پیدا نکردم ضمن اینکه یاهو هدف من ورژن 7 هست و ماله خودم ورژن 9 اگه میشه لینک بدین که اموزش هم داشته باشه دارم گیج میشم ضمن اینکه فقط 2 روز وقت دارم
Last edited by mbfard; 05-05-2008 at 22:16.
وقتی Yahoo Messenger رو باز می کنین قبل از Sign in کردن گزینه ی
Sign in as invisible to everyone
رو تیک بزنین![]()
برنامه های زیادی هست سایت ها مطالبش هم مفیده.
شما تو گوگل اینو جستجو کن.
دانلود برنامه های فرستادن پسورد طرف
یا این: برنامه های فرستادن پسورد طرف
بعد سایتهایی با راهنمایی هستن. چندین سایت هست اگه تو یکی آموزشش نبود تو یکی دیگه هست.
گاهی برنامه های هک پاسورد رو دانلود داری میکنی باید آنتی ویروس غیر فعال باشه اگه فعال باشه نمیزاره دانلود کنی.
اینم یه برنامه دیگه.
Power-spy
سلام
دوستان من وقتی روی لینکی در یاهو مسنجر هست کلیک میکنم باز نمیشه و مجبورم آدرسو خودم در مرورگرم بنویسم.
چیکار کنم حل بشه؟
در ضمن ytunnel هم استفاده میکنم.
بعضی مواقع هم اینتر کار نمیده.
Last edited by Bil Gits; 06-05-2008 at 18:43.
سلام
شما از منوي مسنجر گزينه preference رو انتخاب كن و بعد از كادر باز شده و قسمت general ببين تيك گزينه Open web link in new browser window گذاشته شده يا نه
سلام
این اتفاق وقتی میفته که شما مرورگر فایر فاکس رو از سیستمت پاک کنی بعد هم از اینترنت اکسپلورر استفاده کنی اینطوری میشه.
مال من این طوری شده بود.
برای درست کردن این کار در Internet Explorer در قسمت Tools بعد Internet options بعد هم Programs بعد Reset Web Settings رو بزنی بعد هم Yes رو بزنی درست میشه اگه این کارو کنی همه ی تنظیمات Internet Explorer به حالت اولیه در میاد.
موفق باشی.
سلام. آقا من یه مشکلی دارم با این مسنجر ، هروقت میام روی لوگین کلیک میکنم ، پنجره ی مسنجر بسته میشه !!! سرچ هم کردم تو اینترنت و پی سی ، اما جوابی پیدا نکردم !!! توی همین پی سی خودمون هم یه نفر یه تایپیک زده بود و مشکلش همین بود ، اما مشکلش حل نشد. ویندوز هم عوض کردم.
عزیزم مال منم یه مدت اینطوری شده بود .
فهمیدم ویروس گرفته .
آنتی ویروس داری ؟
نه شفیق جان ، ندارم. تو با آنتی ویروس حلش کردی؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)