شاید نرم افزاریه ...سلام
بچه ها دوربین گوشی من دیگه بالا نمیاد...! :| یعنی کاور رو باز میکنم یا دکمه شاتر رو نگه میدارم اصلا" انگار نه انگار!! :(
چشه به نظرتون؟
شاد باشید![]()
دوربین جلو کار میکنه ؟
شاید نرم افزاریه ...سلام
بچه ها دوربین گوشی من دیگه بالا نمیاد...! :| یعنی کاور رو باز میکنم یا دکمه شاتر رو نگه میدارم اصلا" انگار نه انگار!! :(
چشه به نظرتون؟
شاد باشید![]()
دوربین جلو کار میکنه ؟
آره...به نظر خودمم 90٪ نرم افزاریه...ولی حال ریست کردن ندارم!
بچه ها گوشی من پر از شن شده..همه جاش..حتی تو لنز دوربین جلوش هم رفته..تهران کجا بدم قابش رو باز کنن که مطمئن باشه؟
خودم هم میتونم باز کنم ؟
واسه مام باید یه 7 8 بار کاور لنزشون باز و بسته کنیم تا بالا بیاد.....
البته واسه منم به نظر خودم....ترم افزاریه...ولی من ترجیح میدیادم سخت افزاری باشه چون اصلا حسه ریست نیست..: دی
هم نرم افزاریه هم سخت افزاری !
گوشی منم اینطوری شده بود آپ کردم موقع باز بودن کاور با فشار شاتر دوربین
دوربینش فعال میشد
ولی همچنان موقع باز کردن کاور دوربین بالا نمی یومد
و باید با اهرم باز کننده شاترش بازی کنی تا درست بشه
مخصوصا قسمت آخرش رو یه کم باید فشار بدی !
با 20 بار باز و بسته کردن و فشار هم نمیشه...: دی
حالا 5 شنبه میدم یکی از دوستام تعمیرات داره..بازش کنه ببینم چشه! :(
من قبلا مموری 4 گیگ داشتم و مشکلی نداشت الان مموری8 روش گذاشتم . اهنگ هارو زیاد کردم هیچ مشکلی نیست الا یه مشکل بزرگ!
تو پخش کننده موسیقی ترانه ها دیده نمی شه .موقع رفرش گیر میکنه
یه بار فقط700 تا پیدا کرد بعد چند ساعت دوباره نشون نداد.از فایل منجر دیده میشه ها
فکر کنم کل ترانه ها فوقش900تا بشه
چیکار میشه کرد؟
دوستان سلام...... من یه گوشی n82 اصل فنلاند دارم میخوام بفروشمش....... به نظر شما به چه قیمتی بدم خوبه؟ گوشی هم سالم هست رم گوشی هم 2 گیگ هست کارتون و همه مخلفات را هم داره.........
ممنون میشم اگه کمک کنید
دوست بستگی داره بخوای به آشنا بدی یا مغازه دار ...
.
در ضمن نگفتی چقدر کار کرده ...؟ چقدر تمیزه ..؟ خط و خش داره یا نه .... همه اینا روی قیمت اثر میزاره
.
در ضمن باید قیمت آکبند و روز گوشی رو بدونی تا بتونی روی اون قیمت بزاری ..ولی فکر نکنم بالای 200 بتونی بفروشی ..
سلام
قاب نقره ای n82 چند هست؟
بچه ها یک گوشی n82 که قابش داغون و حتما باید عوض بشه و همه چیزش سالمه چند می ارزه؟
Last edited by linuxboy; 13-12-2009 at 09:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)