بعد از ریختن ویندوز جدید و نصب کاسپر ,با اینترنت دایال آپ کاسپر رو آپدیت کردم و چون سرعت اینترنت در اون ساعت خوب بود بدون قطع شدن و یک ضرب کاسپر کامل آپدیت شد و حجم آپدیت اولیه حدود 20 مگابایت بود.
سوال اینجاست که این تفاوت حجم اولیه آپدیت در چی هست که یکی از دوستان 56 مگ رو اشاره کردند؟؟
علتش می تونه به خاطره فعال کردن قسمت آپدیت دستی باشد که حجم اولیه آپدیت این دوستمون 56 مگ شده(چون من این قسمت رو فعال نکرده بودم) یا مشکل جای دیگه ای هست؟
بله من حجم پوشه پشتیبانم رو گفتم. البته فعال یا غیر فعال بودن نگهداری پوشه پشتیبان نباید تفاوت اینچنینی در حجم آپدیت بگذره. شما از کدوم ورژن استفاده میکنید، چک کنید اگر در قسمت Update عبارت completed نشون داده باشه به معنای آپدیت موفقیت آمیز هست و هیج مشکلی نیست. اما به جای اون نباید عباراتی مثل not all components were updated و... باشه.

ب
ا تشکر از شما و omid-p30 که راهنمایی مفیدی کردید...درسته این تاپیک ویژه کاسپر است اما من چه انتی ویروسی نصب کنم بهتره...؟چه انتی اسپایوری قوی تر از همه هست؟...الان کامپیوتر ها بیشتر اسپایور و ترو جان میگیرند تا ویروس...واسه این اگه بشه با یه تیر دو نشان زد خوبه...nod 32 3 اسپای هم میشناسه
همونطور که خودتون هم گفتید بهتره در این تاپیک فقط مسایل مربوط به کاسپر بررسی بشه.
در تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها نتایج آخرین تست های انجام شده موجود هست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مباحث آنتی اسپایور رو هم در تاپیک خودش مطرح کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید