معمولا در نرم افزار های هک و اینطور چیز ها زیاد هست .میشه لطف کنید بگید از کجا من این برنامه رو بگیرم ؟
ولی اگه ندارید ، میتونید در این قسمت درخواست بدید :
موفق باشید ، O R A C L Eکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
معمولا در نرم افزار های هک و اینطور چیز ها زیاد هست .میشه لطف کنید بگید از کجا من این برنامه رو بگیرم ؟
ولی اگه ندارید ، میتونید در این قسمت درخواست بدید :
موفق باشید ، O R A C L Eکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خواهش میکنم دوست عزیزقابل شما را نداشت.
سلام بهp30worldخوش اومدی
ببین باید برنامه Demontoolsرا ازcdاول نصب کنی بعد بری سراغ cdششم وتو شاخه Imageایمیج بازی را از فشرده بودن دربیاری وداخل درایو مجازی همونDemontoolsبزاری وبعد تو همون cdششم محتویات داخل پوشه کرک را کپی کنی وDirecx9راهم از cdششم نصب کنی
سلام من بازیStrangleholdرا نصب کردم ولی بازی اجرا نیمشه
سیستم هم خوب
cpu:3.5
rap:4gig
grphic:512 8600
سلام دوست عزیز
شما باید در DVDاول پوشه requirements باز کنید و دوبرنامه Microsoft.NET Framework 2.0وVisual C++ Redistributableرانصب کنید.بعد وارد بازی شین درضمنDirectx9را نصب کن.موفق باشی arnold_ab![]()
مرسی دوست عزیزمشکلم حل شد.راستی یه چیز دیگه من بازی shadowranرانصب کردم ولی بازی بالا نیومد نه کرک داشت نه چیز دیگه ایDirectxهم نصب. میشه یه توضیحی بدی![]()
این بازی فقط روی ویندوز ویستا اجرا میشه
این بازی حداقل رو XP هم اجرا میشه!
درسته . من خودم روی سیستم دوستم روی Xp باز کردم .این بازی حداقل رو Xp هم اجرا میشه!
باسلام من نيد فور اسپيد کربن را از اينترنت دانلود کردم و مشکل زير را دارم. يکي به من کمک کنه.
من دوتا فايل دارم به نام setup که يکي از اونها زيپ شده است و ديگري فايل نصبي.
اولي را آن زيپ کردم و دومي را هم در پوشه اي که آنزيپ کردم کپي کردم ولي وقتي که دومي را اجرا مي کنم صفحه اول نصب مي آيد که نمي دانم زبانش چيه وقتي گزينه اي را که بايد گزينه next باشد را ميزنم يک پيام مياد و بازي اجرا نميشه يعني ارور ميده و از بازي خارج ميشه.
چيکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)