خیلی ممنون
خیلی ممنون
بچه ها اگه سربازی رو بپیچونم و نرم چی میشه ؟؟
چند ماه اضافه می خورم ؟؟
صفحه 4 بند (هـ)
"تبصره: دانشجويان دوره هاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده مي كنند، به منظور ثبت نام و شركت مجدد در آزمون سراسري لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل خود را به بخش هاي وظيفه عمومي معرفي و به خدمت اعزام شوند . بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از اتمام دوران خدمت نظام وظيفه حق ثبت نام و شركت در آزمون سراسري را خواهند داشت."
این تبصره سال پیش تو دفترچه نبود امسال اضافه کردند
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
تا قبل از قانون جدید هر چقدر غیبت داشتی سه ماه اضافه خدمت می خوردی ولی الان نه اگه سه ماه غیبت کنی سه ماه اضافه خدمت می خوری
شش ماه غیبت کنی شش ماه اضافه خدمت می خوری
بیشتر از شش ماه به دادسرای نظام معرفی میشی و سابقه قضایی برات درست می کنن
-----------------
در مورد داداشت هم آره میری نظام وظیفه اونا تو سیستم چک میکنن ببینن داداشت سربازی هست یا نه اگه بود تاریخ اعزام تو رو میزنن یک ماه بعد پایان سربازیه داداشت
ولی اگه سه تا برادر یا بیشتر باشین این قانون شامل حالت نمیشه
Last edited by behnam_gunner; 04-02-2012 at 02:00. دليل: کوتاه بودن متن
[/COLOR]
اگه قانون هم برقرار باشه شما اصلا امکان کنکور ندارید چون 2 ترم باید خونده باشید، نه 4 ترم![/QUOTE]
خب اگه تا قبل از کنکور از خدمت معاف بشم ..چی؟ با تشکر
Last edited by M7000; 05-02-2012 at 11:56.
دوستان یه سوال دارم . من ترم بعد سقف سنوات تحصیلم توی دانشگاه تموم میشه ولی فارغالتحصیل نمیشم . 3 واحدم میمونه که کاردانی رو بگیرم !
در این صورت اگه سربازی برم . به من چه درجه ای میدن ؟ منم مثه دیپلمه ها محسوب میشم ؟؟؟؟
Last edited by mehr film; 04-02-2012 at 21:59.
مگر چند ترم رقتي؟
ترمي كه تمام شد چنديمن ترم بود؟
سلام
برای گرفتن معافیت کفالت باید صبر کنم دانشگام تمام شه یا نه همین الان میتونم برم اقدام کنم؟
سلام
همین الان میتونی اقدام کنی....فقط هر چه زودتر پیگیری کن چون ظاهراً قراره قوانین کفالت تغییر کنه![]()
حذف بشه لطفا
Last edited by DJ_EBI; 05-02-2012 at 16:37.
احتمالا بهت وقت میدن که اون 3 واحد رو بپاسی.اگر هم ندادند تو همون خدمت تمومش کندوستان یه سوال دارم . من ترم بعد سقف سنوات تحصیلم توی دانشگاه تموم میشه ولی فارغالتحصیل نمیشم . 3 واحدم میمونه که کاردانی رو بگیرم !
در این صورت اگه سربازی برم . به من چه درجه ای میدن ؟ منم مثه دیپلمه ها محسوب میشم ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)