سلام دوستان خواستم ببینم کسی هست که از شاتل اهواز اشتراک داشته باشه و در مورد کیفیت شبانش توضیح بده؟
شنیدم یه ترفندی هست که سرعت دانلود شبانه رو زیاد میکنه ایا واقعیت داره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان خواستم ببینم کسی هست که از شاتل اهواز اشتراک داشته باشه و در مورد کیفیت شبانش توضیح بده؟
شنیدم یه ترفندی هست که سرعت دانلود شبانه رو زیاد میکنه ایا واقعیت داره؟
ما زندگى كرديم با اين ترفند ... كاملا واقعيت داره تو بعضى شهر ها جواب نميده از جمله تهران، صبر كن اينكارهاش پيام خصوصى ميدن بهت !! خوش بحالت ، جاى مارو خالى كن
Sent from my iPhone using Tapatalk
شاتل دزددددددددددددددددددددددد دددده، نگیرین بخدا پشیمون میشین
بیشتر از 8 ساله که از شاتل اینترنت ADSL گرفتم، امروز به امید خدا سرویس رو جمع آوری میکنن و میرم سمت اینترنت مخابرات
تا حالا هم بخاطر این از شاتل استفاده میکردم چون هر ماه وقتی دانلودم بیشتر از 50 گیگ میشد سرعتم افت پیدا میکرد ولی بامبول جدیدی که شاتل در آورده اینه که پهنای باند رو اشغال میکنید، به گفته خودشون چون از اول ماه تا 3 خرداد بنده پهنای باند رو 24 ساعته اشغال کردم (بیست و چهار ساعته دانلود کردم) بخاطر همین تا آخر ماه باید با سرعت زیر 20 کیلو سر کنم. خنده داره واقعا، ولی خدا رو شکر قراره امروز سرویس رو تخلیه کنن
Last edited by Milad4171; 01-06-2014 at 13:47. دليل: فونت بزرگ و رنگ تند
خواهشاً دوستانی که از ترفند و کلک و ...استفاده میکنن وقتی گزارش فتوحاتشون رو اینجا میدن حتما بگن که ار وی.پی.ان استفاده کردن....
ملت میان اینارو میبینن فکر میکنن شاتل چه خبره... بعد که اومدن شاتل، وقتی محدود شدن گناهش گردن شما میفته....
مشکل اصلی اینه که فقط برای عده محدودی vپیn کار می کنه...![]()
دوستان این وی پی ان که میگید اهواز هم کار میکنه؟
میشه یکی بگه این قضیه افزایش سرعت تو شبانه چیه؟؟
سرعتم رو خیلی کم کردن نامردا
اگه محدود باشی این روش جواب نمیده
بعد یه مدت مدیدی که شاتل محترم سر ssl دهان ما رو مورد عنایت خاص قرار داد، خدا رو شکر یکی، دو روزی هست میتونم بدون مشکل تو گوگل سرچ کنم و جیمیلم رو چک کنم و از اینهمه امکانات لذت ببرم!.
ممنونم از شاتل.
کسی اینجا از شاتل اهواز اشتراک نداره؟
هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)