من که تا الان تو تایم شبانه 200 گیگی گرفتم و ماه دیگه هم میرم رو آرت 1![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که تا الان تو تایم شبانه 200 گیگی گرفتم و ماه دیگه هم میرم رو آرت 1![]()
چطوری؟ شما که مدتی پیش محدود شده بودی و شاکی بودی!
این نوشته رو قبلاً پای اون توضیحات ندیده بودم و معلومه بالاخره دارن کم کم یه اطلاعاتی به مشتری بدبخت میدن. منتهی خوب اینکه این حداقل باشه یا حداکثر دیگه معلوم نیست. ولی باز رحمت به یه جایی که اسمش رو نمیبرم (بخاطراینکه باز بهم ایراد نگیرن....) چون رسمی گفته دو برابر حجم اولیه، ولی تااینجا شاتل حرف رسمیش حجمی معادل حدوداً نصف حجم اولیه هست. دیگه اگه حجم اضافه هم بعداً خریدی حساب نمیشه.
پس با این حساب خیلی خوشبحال من که محدود نیستم و هنوز مشکل فنی سرعت و یا قطعی احتمالی دارم. البته امروز تا الان اینترنت خاموش بود و نشده بود چک کنم که آیا درست بوده یا نه.
بعد هم این رو بگم که قبلاً سر تماسهای خودم بهم پشتیبانی میگفت که محدودیت شبانه ربطی به روز و سرعتش نداره. اگه دیدم سرعت روزم خراب هست بهشون بگم تا درستش کنن. دیگه چه برسه به اینکه بخواد قطع هم بشه. به نظر دارن سیاستشون رو عوض میکنن و مجازات شب رو به روز هم میکشونن. یادمه دو سه ماه پیش که تازه اومده بودم شاتل و سر همین محدودیتها بحث بود، کسی نمیگفت که اینترنتش هم قطع میشه. ولی توی همین اواخر اردیبهشت تا الان دیدم که دو سه نفر همچین چیزی رو بعنوان مجازات اسم بردن.
خب اره دیگه تا اخرین روز دورم استفاده کردم و گزاشتم هی پیام بده که ببا پول بده و...منم ندادمدیگه خودشون منو از تولیست خارج کردن و الانم ک یک ماهه ۴ مگ دارم محدود هم نشدم چ تو شب چ تو روز لپ کلاماین که شاتل از تو ما کشیده بیرون
![]()
اين مشكل هر ساله بوجود مياد براي من هم نشده كه سالي بياد و مشكل اينترنت نداشته باشم حتي در بهترين شرايط كه محدود نباشم و سرويس رو تازه تمديد كرده باشم و دانلود هم زياد نكرده باشم مشكل كم شدن سرعت در بعضي مواقع ايجاد ميشه يا مثلاً به مدت ١ يا ٢ ساعت اينترنت قطع ميشه ولي خودبخود بعد از مدتي عادي ميشه.
يا يك هفته پينگ ١٠٠ تا ٢٠٠ تا زياد ميشه و انواع مشكلات جزئي ديگه.
من از اپلو بوی و اکانت مولتی شر استفاده میکنه بنظرت ربطی به سرور داخلی و خارجی داره؟ من یه هفته ای روزی3گیگ دانلود میکنم و محدود نشدم! قبلا خیلی راحت محدودم میکردن
سلام دوستان چنتا سوال داشتم لطفا جواب بدین
سرویس 128 شاتل حدودا چند کیلوبایت سرعت دانلود میده؟
فرمول محدود کردن سرعت چجوری حساب میشه؟یعنی شبی / هفته ای یا ماهی چقدر دانلود کنیم محدود میشیم؟
سرعت دانلود شبانه نسبت به روزانه چقدر تغییر میکنه ؟
مرسی
سلام
من سرویس نامحدود 512 از آسیا تک دارم دانلود که از 400 مگ بیشتر بشه سرعت از 70 به 20 میرسه میخوام بیام شاتل سرویس نامحدود 128 art شنیدم سرعت دانلود 100 است و شنیدم از سرورهای خارجی سرعت کمتر است ............کسی سرویس art نامحدود داره بگه چطوره؟
سرویس های art دانلود زیاد کنی سرعت میاد روی 8 تا 16. اگه دانلودر هستی سمت شاتل نرو.
هم اکنون 334 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 334 مهمان)