تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 942 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475515565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

1.'گفتید اگه ثبت نام کرده باشی (از اینترنت) ولی سیم کارت هدیه بهت نرسیده باشه باید چی کار کنیم؟

2.چرا وقتی دلیور رو گوشیم روشنه ولی هنوز دلیور نمیده؟(اینو صد بار پرسیدم)
    دلیور ها برای یه سری قطعه از جمله من !

آقا امروز بررسی تخصصیا گسترش دادیم رفتیم ببینیم نجف آباد چطوره ! در طول جاده ( البته از اتوبان اقارب پرست ) انتن بود ( 4/5) تا به شهر درچه که رشیدیم یه قسمتیش آنتن قطع شد.بعد از شهر گلدشت قدرت بالا رفت ( بالاتر از 90 %) و خود نجف آباد هم بالاتر از 95 % بود .اما به دلم نچسبید. این بار اول بود میرفتم جایی که از نظر ایرانسل کاملا افتتاح شده اما باز همون ایرادیا داشت که اصفهان هم داره. اینکه آنتنش کاذبه ! مثلا من آنتنم فول بود اما به محض استفاده از شبکه آنتن تا حد 60 % هم پایین میمد. در صورتی که نباید این طور باشه ! امیدوار درست بشه ...

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

وحید جان سلام این پست رو دارم با موبایلم می زنم.اون برنامه ای که باهاش کد بی تی اس هارو میدیدی میخوام.سیمبین 9.2 دارم.ممنون.
    ابراهیم جان
    من خودمم یه همچین برنامه ای دارم

اسمش cell track هستش...سیمبین و روی 6600 نصب میشه

فکر نکنم روی گوشیت بتونی نصبش کنی.....
    برنامه هم میتونی تو همین فروم و تو بخش معرفی برنامه های موبایل یه تاپیکی کمال (kolang) ایجاد کرده که یه کلکسیونی از نرم افزار توش هست

به عنوان یه برنامه برای نشون دادن میزان شارژ گوشی به درصد معرفی شده ولی کارایی اصلیش همین نشون دادن کدهای bts هستش....

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

موبایل‌ها مهرماه آنتن نمی‌دهند؟!

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار گفت: اگر نتوانیم تا پایان شهریورماه سایت‌های میکرو را نصب کنیم به طور قطع برای پوشش‌دهی شبکه از مهرماه دچار مشکل خواهیم شد.

وحید صدوقی در نشست خبری که صبح سه شنبه برگزار شد، درباره‌ پروانه‌ اپراتور اول تلفن همراه اظهارداشت: شرکت مخابرات ایران با 33 شرکت وابسته‌ خود از جمله شرکت فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات سیار در مجموع یک پروانه اخذ می‌کند، در حال حاضر شرکت مخابرات با سازمان تنظیم مقررات در حال بررسی این موضوع است و امیدواریم قبل از خصوصی‌سازی این پروانه را دریافت کنیم.

وی درباره‌ آزاد شدن ثبت گوشی‌های تلفن همراه که زیان‌های بسیاری به وارد کنندگان رسمی‌ گوشی و تولیدکنندگان در کشور وارد کرد، ‌گفت:‌ رجیستر کردن تمام گوشی‌های تلفن همراه به شرکت ارتباطات سیار ابلاغ شده و ما در این زمینه پیش قدم نشدیم که رجیستر کردن را برداریم.

صدوقی در پاسخ پرسش خبرنگار دیگری درباره‌ ضعف آنتن‌دهی سیم‌کارت‌های اعتباری و اختلال در مکالمات و ارسال SMS اظهار کرد:‌ شبکه‌ سیم‌کارت‌های اعتباری با سیم‌کارت‌های دایمی ‌یکی است اما با توجه به این که بستر سیم‌کارت‌های اعتباری از طریق شبکه‌ی IN تامین می‌شود، باید به صورت آنلاین شارژ شود.

به گفته‌ وی ممکن است در برخی مواقع سیستم IN دسترسی لازم را نداشته باشد و به دلایل فنی و غیر فنی نتواند سرویس لازم را بدهد.

وی در عین حال با اشاره به این که 90 درصد مشکلات سیم‌کارت‌های اعتباری برطرف شده است،‌ تصریح کرد: تنها در دو مرکز سوئیچ برای آنتن‌دهی مشکل داریم که آن هم برای رفع مشکل در حال بررسی است.

صدوقی درباره‌ کیفیت مکالمات تلفن همراه، تصریح کرد:‌ تمام تلاش خود را برای بهبود کیفیت شبکه انجام می‌دهیم اما متاسفانه هنوز برای نصب سایت‌های میکرو در سطح شهر با مشکل مواجهیم و شهرداری اجازه‌ نصب این سایت‌ها را به ما نمی‌دهد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار با اشاره به این که در 14 نقطه‌ی تهران با مشکل پوشش دهی روبه‌رو هستیم، ‌گفت: راهکاری که برای این موضوع پیدا کردیم، نصب سایت‌های 1800 در تهران بود اما این امر مشکل آنتن دهی در نقاط پر ترافیک را رفع نمی‌کند.

وی خاطر نشان کرد:‌ این تنها مشکل اپراتور اول با شهرداری نیست بلکه سایر اپراتورها نیز این مشکل را دارند و در شهر اصفهان نیز با ممانعت‌ها از سوی شهرداری مواجهیم.

صدوقی درباره‌ انتخاب شماره‌های سیم‌کارت توسط متقاضیان گفت: در آینده نزدیک بستری فراهم خواهیم کرد تا متقاضیان که از طریق اینترنت ثبت‌نام می‌کنند بتوانند شماره‌ خود را انتخاب کنند که امیدواریم در مردادماه این امر تحقق یاب

اینم از وضعیت همراه اول کشور ما...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اینو تو یه پست دیگه میزنم

تو متن بالا به این تیکه‌اش دقت کنید:

صدوقی درباره‌ انتخاب شماره‌های سیم‌کارت توسط متقاضیان گفت: در آینده نزدیک بستری فراهم خواهیم کرد تا متقاضیان که از طریق اینترنت ثبت‌نام می‌کنند بتوانند شماره‌ خود را انتخاب کنند که امیدواریم در مردادماه این امر تحقق یاب

خداییش من یکی که از خنده دارم میترکم.......

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

بچه ها يه چي ميگم تو رو خدا منو نزنيد.
    اينترنت ايرانسل الان قطع هستش يا فقط ام ام اسش قطعه؟
    (يكي بم زنگ زد جوابشو سريع ميخواد واسه همين سرچ نكردم)

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

اینترنت درسته، فقط ام ام اس قطعه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اینترنت درسته، فقط ام ام اس قطعه !
    ممنون از لطفت عزيز.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

[B]موبایل‌ها مهرماه آنتن نمی‌دهند؟!
    [
    وی خاطر نشان کرد:‌ این تنها مشکل اپراتور اول با شهرداری نیست بلکه سایر اپراتورها نیز این مشکل را دارند و در شهر اصفهان نیز با ممانعت‌ها از سوی شهرداری مواجهیم.

اینم از وضعیت همراه اول کشور ما...
    این شهرداری ما هم داره دهن همه را سرویس میکنه ها ! همه اپراتورا دارم میچزن ! هم خنده داره هم لج درار !

شما کتکت مال بعد !

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من دیگه به اینجام رسیده!!بابا به خدا این همه تبلیغ برای ایرانسل فایده ای نداره وقتی که حتی اونجایی که ایرانسل تبلیغشو چسبونده آنتن نمیده!
    آره ...ایرنسل جایی که آنتن بده همه ی اپراتور ها رو درسته قورت میده ولی واقعا دیگه اعصاب منو خورد کرده.
    توی شیراز فلکه ی معلم که جای خوب شهره یه تبلیغ ایرانسل هست به چه بزرگی ولی آنتن دهی تا 1 کیلومتر اطراف اون صفر!
    توی فروشگاه رفاه ایرانسل یه غرفه داره به چه بزرگی!!!زرد زرده همه جا!عکس های ایرانسل در و دیوارو زرد کرده! ولی آنتن دهی صفر!
    از بهمن تا حالا میشه 6 ماه ولی آنتن دهی همون گ*ی که بوده هست...
    بابا به خدا توی 6 ماه شاتل میشه هوا کرد....آنتن نصب کردن با هر چقدر مخالفت شهرداری که سهله.
    وقتی ایرانسل اینهمه تبلیغ کنه ولی آنتن دهیش اینجوری باشه اثر همه ی تبلیغ هاش خنثی میشه...
    بابا ما موبایل خریدیم که باهاش حرف بزنیم و همیشه در دسترس باشیم...این جوری در دسترسیم؟؟؟
    شما اصفهانیها آب پاکی رو ریختن رو دستتون و هنوز رسما فعالش نکردن ولی الان شیراز بعد 6 ماه فعالیت رسمی فقط 20 تا 30 درصد شهر تحت پوششه!
    من ایرانسلو خریدم چون سرعت افزایش پوششش زیاد بود و امیدوار بودم تا 15 فروردین شیرازو کامل کنه ولی....
    ما توی شیراز 3 روز قطعی داشتیم...آقا شاهین میگن 80 درصد برای نصب آنتن بوده...کدوم آنتن؟؟؟؟؟
    هنوز هم همون آشو همون کاسه...
    خیابان قصرالدشت بهترین خیابون شیرازه...تیکه های بالاش قسمت های عالی و گرون شیرازه...خونه تا 2 ملیارد هم پیدا میشه ولی از خیابون قصرالدشت فقط 200 متر تحت پوششه...90 درصد بقیه این خیابون هیچی!
    خیابان عفیف آباد که دیگه پر از مغازه هست و مراکز تجاری بزرگی اونجاست...چمران که پر از رستوران و کافیشاپه و همیشه شلوغ شلوغه و هتل بزرگ چمران اونجاست....آنتن دهی صفر صفره!!
    شما قضاوت کنید....اصفهان بدتره یا شیراز؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها جی پی آر اس شما وصله؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •