براي وارد شدن به هواپيما بايد از بين اون بشكه ها لايي بكشي
براي وارد شدن به هواپيما بايد از بين اون بشكه ها لايي بكشي
خواهش میکنم دوست خوبم.فقط یه نکته و اون اینکه من 4 شنبه واست آپ میکنم.آخه اینجا دسترسی به سیستمم ندارم.(سیستمم تو شهریه که توش دانشجو هستم.)
---------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش: آقا این رپیدشیر داره بازی در میاره:The server 701.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.
یه جا دیگه آپلود کن.مثلا megaupload
Last edited by Diego; 15-03-2009 at 23:22.
اه یادش بخیر/جی تی ای سان آندرس
من میگم یه نظر سنجی بزارین که جی تی سان آندرس و چندبار تموم کردین.
3بار
5بار
5 تا 10 بار
بالای 10بار
من یه بار تموم کردم . بیشتر حال نمیداد . ولی خب با داستانش خیلی سرگرم بودیم :d خدایی اگه اون داستانو میاوردن با این امکانات IV به نظرم بهترین Gta میشد .
البته داستان IV هم بعد نیست . ولی هیچی SA نمیشه !
ویرایش: آقا این رپیدشیر داره بازی در میاره:The server 701.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.
یه جا دیگه آپلود کن.مثلا megaupload[/quote]
اینم لینکهای جدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو چند جا آپلود کردم تا بازم مشکلی پیش نیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اساتیدی که gta sa رو تموم کردن خواهش می کنم تجرباتشون رو روو کنن تا ما هم استفاده ای ببریم
شما باید ارضاشو بدست بیاری .
با همون لباس سیاه که مرحله قبلش میپوشی برو دم خونش و یه دیدلو (اون بنفشه) رو بگیر دستت .
راه دیگه :
دختررو بکش درم بشکون !
این چیزا مهم نیست مهم اینکه 100% تموم کنی ( تمام کار ها رو بکنی ) که من توی همه ی نسخه های GTA 100% تموم کردم!!!
البته اون زمان هر موقع تموم میکردم یکدفعه ویندوزم ویروسی میشد و روز از نو روزی از نو ( البته اگه درست گفته باشم)
فکر کنم بالای 5 بار تموم کردم!
اونم فقط به خاطر سیستمم آخرین بارم زمانی بود که gta iv اومده بود برای کنسول من برای اینکه اعصابم راحت باشه و حسودی نکنم رفتم یک بار دیگه تمومش کردم![]()
![]()
شرمنده اینجا جاش نیست ولی iv چه امکاناتی در اختیار بازیکن میذاره؟
من خودم بالای هفت هشت بار تمومش کردم.یه مدت بود مرحله هاش همرو از حفظ بودم.100 درصد/آره من 100 درصدشو رفتم.اون اسپری هارو تموم کرده بودم.و همینطور اون مرواریدای داخل آب.وقتی این دوتا تکمیل بشه.بالای سقف خونه هواپیما میاد و زیر پل هم یک تانک و تفنگای گنگشون عوض میشه.تمام دوست دخترارو براش گرفته بودم.هفت هشت تا بود.و اگه درجه ی دوستی با هر دختری به بالاترین حد خودش میرسید براش یک دست لباس عجیب به عنوان هدیه میگرفتن.و آخرشم یک لباس فروشی جدید باز میشد که کت های یک دست و قشنگ داشتش.
این عکس هم واسه اون موقع هاست که زیاد تمومش میکردم.دوربین و میدادم به دوستش تا ازش عکس بگیره منم با ژست های مختلف عکس دارم ازش.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)