البته اگه سیم کارتت همراه اول باشه یه نرم افزار پیغام رسان فارسی ارائه کرده که باهاش میتونی به اندازه 3 تا اس ام اس فارسی تایپ کنی
البته اگه سیم کارتت همراه اول باشه یه نرم افزار پیغام رسان فارسی ارائه کرده که باهاش میتونی به اندازه 3 تا اس ام اس فارسی تایپ کنی
با سلام بچه ها من از هر جا نرم افزاره سیتول رو دانلود می کنم ورزن 10 و11 وقتی دانلود میشه انتی ویروس اوا و نود 32 ویروس می شناسه حتی یک سی دی هک سونی اریکسون هم خریدم سیتول داخل سی دی هم ویروسیه درسته یا نه از من اینطوریه
Last edited by aminkohan; 22-12-2008 at 15:59.
خوب طبیعی هست چون این نرم افزار ها با هک تول نوشته میشن ویروس یاب بهشون گیر میده
كسي از دوستان مي تونه راهنمائي بكنه كه چطوري من صدا را در حين مكالمه ضبط كنم؟ گوشي K810 است و از بخش Record sound در حين مكالمه هم امتحان كردم اما پيام مياد كه امكان ضبط مكالمه نيست!
ممنون مي شم...
از من بپرسی میگم حرف ویروس یابت رو نشنیده نگیر. ولی به نظر نمیرسه استفاده از سیتول مشکل داشته باشه اگه داشت این همه ازش استفاده نمیکردن. این جور مواقع تصمیم با خودته یه دو راهیه. البته خیلی نرم افزارها هستند که ما ازشون استفاده می کنیم با اینکه می دونیم می تونه برای کامپیوترمون مضر باشه مثل استفاده از یاهو مسنجر که می تونه راهی برای ورود مهاجمین به کامپیوتر باشه
وقتی مکالمه می کنی از گزینه More یا همون بیشتر آخرین گزینه یعنی ضبط کردن رو انتخاب میکنی خیلی ساده اس
يه بار هم Nod32 به setol v1.11 من گير داد و پاكش كرد
منم چون به سي دي رايتش كرده بودم دوباره كپي كرم به كامپيوتر
اما اين دفعه گير نميده
اين برنامه البته كه ضرري نداره و كاملا سالمه
ولي انتي ويروس ممكنه به خيلي فايلها گير بده
مثلا همين فايلهايي كه مربوط به هك هستند
و كيجن و كرك و اينجور چيزها
شما بهتره يه بار زيپ كنيد و نگرش داريد تا هيچي نشه
گروهی که این se tool رو میسازه ظاهرا جلو CID53 بدجوری کم آورده هنوز هم ازش خبری نیست آخر ضدحال از آن من شد
من که خیلی وقت دیگه از کارها(هک و ..) رو با این برنامه انجام نمیدم
چون k800 ندارم دیگه
و دیگه زیاد دنبال نمیکنم
اما فکر نکنم نتونن cid 53 رو هک کنند
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نه
گروه ديگه اي هم كه پيدا نشده هنوز
تو بايستي يا با يه گوشي كاركرده CID52 عوض ميكردي(همون كاري كه اولش هم بهت گفتم)
من يكي دو تا cid53 گيرم افتاد فقط تونستم منو و درايو صدا و فونت بريزم
يكيش را هم فلش كردم ولي با فايل main cid53
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)