تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 954 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475515565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

از اساتید حرفه ای DotA می خوام راهنماییم کنید . توی این بازی چجوری میشه پول زیادی در اورد من که خودم رو هلاک می کنم شاید 4000 تا بدست بیارم . اگه بتونید یه آموزش پایه و اساسی در مورد کریپ زنی و بستن آیتم برای هیروهای مختلف بدید که خیلی توپه !!

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من الان frozen throne ورژن 1.07 دارم میشه لینک دانلود پچ بدین برا مپ dota allstars ؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Behind u lolz -_-'''''''''''''' تشکر ها از مدیران: 13-

پيش فرض

از اساتید حرفه ای DotA می خوام راهنماییم کنید . توی این بازی چجوری میشه پول زیادی در اورد من که خودم رو هلاک می کنم شاید 4000 تا بدست بیارم . اگه بتونید یه آموزش پایه و اساسی در مورد کریپ زنی و بستن آیتم برای هیروهای مختلف بدید که خیلی توپه !!
    ببن کیل که بگیری بهت پول میده + Creep ها رو هم باید بکشی ببین اگه هیروت بدون ایتم و لول ضعیفه زیاد سعی نکن اول بازی اتک بدی به طرف سعی کن قوی شی

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من با هیروی sniper بازی می کنم . اول بازی 2 تا کله Razori با 2 تا درخت و یه boots of speed می بندم بعد میرم پا چوبیم رو کامل کنم بعدش هم یه monkey بعد هم یه buterfly بعد هم 2 تا monkey خوبه ؟؟ چیزه بهتری هست بگید تا ببندم .

داره خودمونی میشه nawid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من با هیروی sniper بازی می کنم . اول بازی 2 تا کله Razori با 2 تا درخت و یه boots of speed می بندم بعد میرم پا چوبیم رو کامل کنم بعدش هم یه monkey بعد هم یه buterfly بعد هم 2 تا monkey خوبه ؟؟ چیزه بهتری هست بگید تا ببندم .
    این بهترن ترکیبه ولی میتونی اول Arcane Ring هم بچینی که مانا داشته باشی که پووول

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Behind u lolz -_-'''''''''''''' تشکر ها از مدیران: 13-

پيش فرض

اسمت تو بازی چی بود
    Dota نمیدونم چی چی نبودی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من تازه دارم این بازی رو یاد میگیرم.میخواستم ببینم تو اول بازی یه سری آیتم های کلی وجود داره که باید اونارو بگیریم؟و اینکه چه هیروهایی قوی هستند و ارزش وقت گذاشتن رو دارن؟برای هیروهای agility,strengh چه آیتمهایی مناسبند؟میشه یه توضیح کامل در مورد هیروی doom بدین؟در مورد لول هاش طرز لول گرفتنش و آیتم هایی که باید براش ببندیم. با تشکر از همه اعضا.
    Last edited by troy92; 16-09-2008 at 10:38.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسرا جان .آخه دراگون رو کسی نمیتونه بزنه.ببین اینا رو که میگم واسش برو با همون دراگون.
    اول ونگارد.و پاچوبی(پاورترید).بعد ماسک آف مدنس(ماسک آبی رنگ).همین ماسک که اتک میکنی هلست پر میشه.
    بعد از اون یا هایپر استون(سنگ 2100 تو شاپ مخفی).بعد موقع درگیری ها ماسکت رو اکتیو کن(روش کلیک کن و وایسا اتک کردن.اگه 16 باشی غیر ممکنه فرار کنه
    خبرشو بده که بردی با نه
    راستی اول بازی لول 3 با مثبت بده.بعد دراگونت رو بعد.بعد لول 2.آخر کارم لول 1.اینجوری اول بازی کم نمیاری و خیلی زود پا میگیری.با همون 3 آیتم اول میندازیش.آخر بازیم اگه رسید.یه مانکی بار ببند.
    devil جون دمت گرم، ديگه هروقت قرار بود بازي كنيم، ميگفت اين Dragon Knight‌رو نگير! آقا براي شبكه بازي كردن بايد چه كنم؟ تو نت منظورم هست. من سرعت ADSL ام 64 هست

داره خودمونی میشه devilboy1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چاکر آقا کسرا.دیدی دراگون رو اگه صاحبش پشتش باشه و بتونی باهاش راه بیایا هیچ کس حریفش نمیه.لیچ که بادکنکه.آرمور اتک.اتک اسپید.موومنت اسپید. اسلو استان پول خور دیگه از یه هیرو چی میخواین؟؟؟خوشحالم که بردی.اینو نمیدونم ولی کمک دیگه ای خواستی در خدمتیم.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چاکر آقا کسرا.دیدی دراگون رو اگه صاحبش پشتش باشه و بتونی باهاش راه بیایا هیچ کس حریفش نمیه.لیچ که بادکنکه.آرمور اتک.اتک اسپید.موومنت اسپید. اسلو استان پول خور دیگه از یه هیرو چی میخواین؟؟؟خوشحالم که بردی.اینو نمیدونم ولی کمک دیگه ای خواستی در خدمتیم.
    ميشه بگي تو بازي هاي تيمي هم اوضاع از چه قرار هست؟ اونجا بايد چه هيرويي بگيرم، به چه نكاتي توجه كنم! ميخوام يه بار اگه گروهي بازي كردم، زايه نشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •