تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 859 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475515565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیر ماژول شما مختص باند 42 و 43 هست

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فکر میکنم بشه از مودم به عنوان مودم 4G استفاده کرد و از سیم کارت همراه اول استفاده کرد.
    دوستانی هستند که تابحال این کارو کردن،اما به دلیل بروزرسانی هایی که داشته،نمیشه فریمور اصلی رو نصب کرد روی مودم.
    این مودم فقط فرکانس 3500 و 3400 روی تکنولوژی TDD ساپورت میکنه دوست عزیز

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

فکر میکنم بشه از مودم به عنوان مودم 4G استفاده کرد و از سیم کارت همراه اول استفاده کرد.
    دوستانی هستند که تابحال این کارو کردن،اما به دلیل بروزرسانی هایی که داشته،نمیشه فریمور اصلی رو نصب کرد روی مودم.
    دوست عزیز مودم های TD فقط به فرکانس های 4g ثابت وصل میشن و شما اگر سیم 4g ایرانسل روش بزاری علیرغم اینکه میتونی از بسته های اینترنت همراه استفاده کنی باز هم به شبکه td وصل میشی چون تکنولوژی ساخت مودم اینگونه هست که فقط فرکانس های td رو پشتیبانی میکنه ، اصلا دنبال این نباش که سیم 4g اپراتور دیگه روش بزاری چون عملی نیست .
    اون موردی هم که شما داری میگی قبلا انلاک کردن شاید بر روی مودم جدید TF-I60 بشه در اینده چنین کاری انجام داد چون بازه فرکانسیش بیشتره ولی روی مودم های قبلی TD به هیچ وجه نمیشه از نسل 3 یا چهار استفاده کرد .

5. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

اگه بخوام مودم رو عودت بدم راهی وجود داره ؟ هنوز یک هفته نشده خریدم اگه میشه راهنماییم کنین؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز مودم های TD فقط به فرکانس های 4g ثابت وصل میشن و شما اگر سیم 4g ایرانسل روش بزاری علیرغم اینکه میتونی از بسته های اینترنت همراه استفاده کنی باز هم به شبکه td وصل میشی چون تکنولوژی ساخت مودم اینگونه هست که فقط فرکانس های td رو پشتیبانی میکنه ، اصلا دنبال این نباش که سیم 4g اپراتور دیگه روش بزاری چون عملی نیست .
    اون موردی هم که شما داری میگی قبلا انلاک کردن شاید بر روی مودم جدید TF-I60 بشه در اینده چنین کاری انجام داد چون بازه فرکانسیش بیشتره ولی روی مودم های قبلی TD به هیچ وجه نمیشه از نسل 3 یا چهار استفاده کرد .
    سلام.

خیر،روی همین مودم ZW101 انجام دادند.

به صفحه 70 همین تاپیک اگر برید،پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به یوزر Masoud 206-16v.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام.

خیر،روی همین مودم ZW101 انجام دادند.

به صفحه 70 همین تاپیک اگر برید،پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به یوزر Masoud 206-16v.
    اینا همش بستگی به فرکانس کاری مودم و باند کاری اپراتور بستگی داره توی عکس ها اگر دقت کنید میبینید که فرکانس هایی که مودم داره ازشون استفاده میکنه همون فرکانس های td هست.که اگر غیر از این بود با مودم 3g میشد از lte هم استفاده کرد .هر چیزی را بهر کاری ساختن .شما هم امتحان کنید شاید نتیجه گرفتید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینا همش بستگی به فرکانس کاری مودم و باند کاری اپراتور بستگی داره توی عکس ها اگر دقت کنید میبینید که فرکانس هایی که مودم داره ازشون استفاده میکنه همون فرکانس های td هست.که اگر غیر از این بود با مودم 3g میشد از lte هم استفاده کرد .هر چیزی را بهر کاری ساختن .شما هم امتحان کنید شاید نتیجه گرفتید .
    بله حق با شماست،فرکانس 3500 میخواد،طبق راهنمای خود ایرانسل،هر دیوایسی که این فرکانس رو پشتیبانی بکنه،میتونه متصل بشه.
    الان هم آنلاک کردن و تونستن با خط همراه اول و رایتل از مودم استفاده کنند،خب یعنی این مودم با سایر شرکت ها سازگاری داره.
    منم قصد استفاده به همین منظور رو دارم.

تست هم کردم،اما فریمور آپلود نمیشه، Wrong frimware میزنه و نمیدونم باید چیکار کنم.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله حق با شماست،فرکانس 3500 میخواد،طبق راهنمای خود ایرانسل،هر دیوایسی که این فرکانس رو پشتیبانی بکنه،میتونه متصل بشه.
    الان هم آنلاک کردن و تونستن با خط همراه اول و رایتل از مودم استفاده کنند،خب یعنی این مودم با سایر شرکت ها سازگاری داره.
    منم قصد استفاده به همین منظور رو دارم.

تست هم کردم،اما فریمور آپلود نمیشه، Wrong frimware میزنه و نمیدونم باید چیکار کنم.
    رایتل و همراه اول TDD 3500 ندارن اون وقت به چی میخواید وصل بشید وقتی دکل ندارن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من مدل gp_2101 خریدم فقط چیزی که تو ذوقم خورد نت3 هست واسه بازی آنلاین مشکل میخورم؟

داره خودمونی میشه lordsajad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

سلام دوستان من مدل gp_2101 خریدم فقط چیزی که تو ذوقم خورد نت3 هست واسه بازی آنلاین مشکل میخورم؟
    شما بهتر بود قبل از خرید یه کمکی از دوستانی که از این بسته های TD-LTE ایرانسل دارند میگرفتید!
    بله ایرانسل تماما روی نت تایپ 3 لاک هستش و بی شک تو مچ میکینگ و چت به مشکل بر میخورید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •