تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 848 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475515565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    به این که شما تو پارس آنلاین کار می کنی شکی نیست. مثل روز واضح و روشن هست.
    به هدر رفتن ترافیک ؟
    جدی؟ شما از کجا می دونید من مشکل "به هدر رفتن ترافیک" دارم ؟
    وقتی هیچ دستگاهی وصل نبوده و ترافیک مصرف شده چی؟
    وقتی یهو کلی حجم اضافی کم می کنه چی؟
    شما مشکلتون اینه که فکر می کنید فقط خودتون بلدید.
    نخیر. این شکلی هم نیست دیگه.
    برای من یه بار موضوعی شبیه موضوع شما پیش اومده که خیال میکردم پارس حجم خوری کرده ولی بعدا متوجه شدم اشتباه کردم
    من صبح خونه نبودم و کسی هم خونه نبود به غیر از مادرم که مادرم هم اصلا بلد نیست اینترنت چیه ، مودم هم روشن بود و دیدم پارس 500 مگ کم کرده ،بعد اعتراض کردم ولی حواسم نبود قبلش از مادرم بپرسم که صبح کسی خونه نیومده،که بعدا پرسیدم و دیدم دامادمون صبح اومده و از اینترنت استفاده کرده و بیخودی تهمت دزدی زدم حالا شما هم بپرسید شاید اون موقع که خونه نبودید کسی اومده باشه خونه.

2-از نرم افزار هایی مثل bwmeter نت لیمیتر،نتورکس و...خیلی انتظار نداشته باشید دقیق به اندازه خود پارس حساب کنه چون من دیدم گاهی پارس محاسبه اش با این نرم افزار ها یکیه و گاهی یکی نیست.یکی از بچه ها در این انجمن هم میگفت معمولا نرم ازفزار شرکت ها 8 درصد اضافه تر از این نرم افزارها میزنه

اینو هم بگم نتورکس نسبت به نت لیمیتر و bwmeter خیلی کمتر نشون میده واصلا با نت لیمیتر و bwmeter قابل قیاس نیست.

3-اما خود نرم افزار پارس هم ممکنه مشکل داشته باشه که برای من یه بار پیش اومد و شکایت کردم.مشکل اینطوری بود که بازه های زمانی رو 2بار یا 3 بار یا ...حساب میکرد مثلا بازه 9:00 تا 9:10 رو 2بار یا بیشتر حساب میکرد یا گاهی مثلا به جای اینکه از 9:11 به بعد رو حساب کنه می اومد از 9:09 حساب میکرد با اینکه زمان 9:09 قبلا یه بار حساب شده .آخرش شکایت کردم سامانه 195 که حلش کردند.جوابی هم که تو سامانه داده بودند این بود که درسته چندبار حساب میکنه ولی ترافیکی کم نمیکرد و 00 بود ولی خب من دیگه شک کردم به سیستم نرم افزاریشون
    Last edited by محمد7966; 08-06-2017 at 19:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

برای من یه بار موضوعی شبیه موضوع شما پیش اومده که خیال میکردم پارس حجم خوری کرده ولی بعدا متوجه شدم اشتباه کردم
    من صبح خونه نبودم و کسی هم خونه نبود به غیر از مادرم که مادرم هم اصلا بلد نیست اینترنت چیه ، مودم هم روشن بود و دیدم پارس 500 مگ کم کرده ،بعد اعتراض کردم ولی حواسم نبود قبلش از مادرم بپرسم که صبح کسی خونه نیومده،که بعدا پرسیدم و دیدم دامادمون صبح اومده و از اینترنت استفاده کرده و بیخودی تهمت دزدی زدم حالا شما هم بپرسید شاید اون موقع که خونه نبودید کسی اومده باشه خونه.

2-از نرم افزار هایی مثل bwmeter نت لیمیتر،نتورکس و...خیلی انتظار نداشته باشید دقیق به اندازه خود پارس حساب کنه چون من دیدم گاهی پارس محاسبه اش با این نرم افزار ها یکیه و گاهی یکی نیست.یکی از بچه ها در این انجمن هم میگفت معمولا نرم ازفزار شرکت ها 8 درصد اضافه تر از این نرم افزارها میزنه

اینو هم بگم نتورکس نسبت به نت لیمیتر و bwmeter خیلی کمتر نشون میده واصلا با نت لیمیتر و bwmeter قابل قیاس نیست.

3-اما خود نرم افزار پارس هم ممکنه مشکل داشته باشه که برای من یه بار پیش اومد و شکایت کردم.مشکل اینطوری بود که بازه های زمانی رو 2بار یا 3 بار یا ...حساب میکرد مثلا بازه 9:00 تا 9:10 رو 2بار یا بیشتر حساب میکرد یا گاهی مثلا به جای اینکه از 9:11 به بعد رو حساب کنه می اومد از 9:09 حساب میکرد با اینکه زمان 9:09 قبلا یه بار حساب شده .آخرش شکایت کردم سامانه 195 که حلش کردند.جوابی هم که تو سامانه داده بودند این بود که درسته چندبار حساب میکنه ولی ترافیکی کم نمیکرد و 00 بود ولی خب من دیگه شک کردم به سیستم نرم افزاریشون
    سلام
    ممنون از پاسختون
    غیر از خود من تو خونه هیچ کی از ADSL استفاده نمی کنه (از mobile data استفاده میکنن) و هیچ کی رمز router ، مودم و WiFi رو نداره. شبکه hide هست و مک فیلتر روشنه و WPS خاموش.
    استفاده نبوده ولی از ترافیکم مصرف شده.
    از این که بگذریم این کم شدن غیر منطقی حجم وقتی شروع میشه که حجم خود سرویس تموم بشه و شما خودتون حجم بخرید. فرقی هم نداره چقدر می خواد باشه. بیشتر حساب میشه.برای من که این شکل هستش
    بعد شما میگید گاهی محاسبه پارس با این نرم افزار ها یکیه و گاهی نیست
    این گاهی دوم وقتی هست که پارس داره الکی کم میکنه دیگه.
    فلسفه اینترنت حجمی کلا اشتباه هست و تو خارج برای اینترنت موبایل هم طرح نامحدود گذاشتن
    اون وقت ما Data cap های مسخره داریم.اونم رو adsl .تازه با حجم های خیلی کم مثل 5 گیگ
    با برداشتن آپلود رایگان اوضاع بد تر شد و استفاده از cloud سخت تر . این اشتباه تو محاسبه حجم مصرفی هم دیگه خیلی اذیت می کنه

3. این کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

حتا اگه یک ISP تمامی نرم افزار های اکانتینگ و سخت افزار مورد نیازش رو خودش ساخته باشه بازم نمیاد دزدی کنه ؛ چون مشترک هم میتونه تجهیزات مشابه ای روی خط بگذاره و بطور دقیق ترافیک رو مانیتور کنه ؛ و اگه اینجا بادلیل و سند و مدرک به وسیله این تجهیزات مشخص بشه که یک شرکت داره دزدی میکنه خوب محاکم قضایی و سازمان تنظیم مقرارت شکایت میشه و چون مشتری حرف خودش رو ثابت کرده ؛ شرکت محکوم میشه و تمام شیرازه کاری اون از هم خواهد پاشید .
    یک کسب و کار وقتی میتونه درآمد های زیادی از کارهای مختلف داشته باشه ؛ هیچ وقت خودش رو در موضوعات حساس که زیر ذره بین هست ؛ خراب نخواهد کرد.

من میگم ، شما هم گوش نکنین ، به هرحال وظیفه انسانی من میگه : وقتی هم نوع ها و هم زبان های من دچار مشکل هستن، کمکشون کن .
    پول زیادی که شما برای اینترنت پرداخت میکنین علت اون به هیچ عنوان دزدی ترافیک از سمت یک شرکت اینترنتی نیست و شما باید مصرف خودتون رو کنترل کنید.
    من دست یاری رو دراز کردم ؛ راهنمایی های لازم رو کردم ؛ از گردن من رد شده دیگه تا الان .
    خودتون میدونین هرکاری دوست دارید بکنین و ماه ها و سال ها اینترنت خودتون رو هدر بدین و چند برابر مصرف واقعی خودتون اینترنت مصرف کنید و پول پرداخت کنید.
    روز و شب هم بیایین اینجا ؛ فروم های دیگه یا هرجای دیگه ای رو اینترنت به همه شبکه های ISP تهمت بزنین که ترافیک دزدی میکنن .
    نتیجه عملی که انجام میدین مستقیم به خودتون برمیگرده ، چه مثبت چه منفی...
    گفتنی ها رو گفتم چون وظیفه خودم میدونستم .
    چه اونایی که به حرفام توجه نکردن ؛ چه اونایی که راجب حرفام فکر کردن ، برای همتون آرزوی موفقیت دارم
    سلام
    ممنون ولی اول باید بگم که "لوله مخزن قطور تر نشده" و همون همیشگی هست. روی مخزن هم شیر آب نصب شده
    کاملا روی مصرف برنامه ها و سرویس ها دقت دارم. آپدیت های گوگل پلی و ویندوز ۱۰ رو فقط تو تایم رایگان انجام میدم. الگو مصرفم هم مثل قبل هست ولی حجم من خیلی زود تموم میشه. تنها هم خودم هستم که از این نت استفاده میکنم ولی بازم مشکل هست. اونم وقتی که حجم خود سرویس تموم میشه و من حجم اضافه میخرم این مشکل خیلی بیشتر خودش رو نشون میده.
    ممنون که توجه کردید و جواب دادید ولی من کمکی ندیدم.
    شما میگید برو تجهیزات در سطح enterprise بخر تا ببینی حجم مصرفی رو درست نشون میده یا نه که مقدور نیست
    من میگم چیزی که روتر من نشون میده بعضی وقت ها به مقدار قابل توجهی کمتره ولی شما میگید اشتباه میکنید
    خوب من چی بگم.
    اگه پیشنهاد دیگه ای دارید بگید ممنون میشم
    موفق باشید

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

موضوعات کنترل ترافیک بسیار گسترده است ، خیلی مواقع پیچیده تر از حالت استفاده کاربری میشه و میان در سطوح میانی برنامه نویسی و سطح پایین مدارات الکترونیکی برای همین خیلی چیزها یا جا گفتن نداره و یا اینکه بخاطر تاثیر اندکشون خیلی نمیتونه مفید واقع بشه.
    پیشنهاد من خرید یک دستگاه روتربرد میکروتیک برای کنترل ترافیک و راه اندازی سرویس هات اسپات هست .
    هیچ شک نکنید که یکی از این دستگاه ها برای هر خونه ای لازمه ؛ یکی از پیش پا افتاده ترین کاربردها اینه که خیلی از دستگاه ها در حالت بیکار بطور پشت زمینه بوسیله نرم افزار های مختلف بدون اجازه شما ترافیک زیادی مصرف میکنن خوب هات اسپات با زمان تایم اوتی که براش مشخص میکنید اگه بدون استفاده باشین اتوماتیک ارتباط رو قطع میکنه و مانع مصرف بیهوده میشه چون معمولا ما فراموش میکنیم بعد از استفاده کانشکن اینترنتمون رو ببنیدم و یا WIFI رو قطع کنیم ، شاید بدلیل اینکه در روز بارها و بارها به اتصال مجدد و دیدن پیام ها و غیره نیاز داریم اتصالات رو قطع نمیکنیم ، خوب هات اسپات کمک میکنه بطور خودکار اتصالات رو قطع میکنه و بعد از فعال شدن مجددتون اونها رو وصل میکنه.
    یا میتونین مسیر ارتباطی یک برنامه رو برای دانلود بدون اجازه ببندین بدون اینکه مجبور به حذف برنامه باشید.
    شما یک چهارم مصرف میکنین و چهار برابر پول پرداخت میکند تنها به دلیل عدم کنترل داده ها بوسیله روتر .
    یک دستگاه روتر برای یک خونه حداکثر 200 هزارتومن هست و من مطمعن هستم با کاهش بسیار زیاد مصرف شما حداکثر در یک یا دوماه مبلغ هزینه شده شما بوسیله صرفه جویی در اینترنت بازگشت داده خواهد شد.

تجهیزات پیشنهادی من در سطح اینترپرایز نیست چون شما باید بالای 1یک میلیون و دویست برای خرید یک دستگاه تجاری هزینه کنید ؛ دستگاه پیشنهادی من مخصوص کاربران خانگی طراحی و ساخته شده است.

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان سرویس 128kb فرقش با مثلا 2Mb چیه..! آخه همشون قابل ارتقا به 16Mb رو دارن صرفه اقتصادی داره سرعت اسمی بالاتره رو بگیرم؟

سرعت روزانه شبانه تو سرویس های مختلف حدودا چقدره؟ و اینکه تو جزییات گفته شده سرویس شبانه حداقل ترافیکش 3.5 گیگ در ماهه منظورش چیه یعنی محدود میشی بعد 3.5 گیگ؟ تازه دارم مشترک پارس آنلاین میشم چیزی ازش نمیدونم.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان سرویس 128kb فرقش با مثلا 2Mb چیه..! آخه همشون قابل ارتقا به 16Mb رو دارن صرفه اقتصادی داره سرعت اسمی بالاتره رو بگیرم؟

سرعت روزانه شبانه تو سرویس های مختلف حدودا چقدره؟ و اینکه تو جزییات گفته شده سرویس شبانه حداقل ترافیکش 3.5 گیگ در ماهه منظورش چیه یعنی محدود میشی بعد 3.5 گیگ؟ تازه دارم مشترک پارس آنلاین میشم چیزی ازش نمیدونم.
    فرقش اینه که تو ساعات شلوغی اگر پهنا کم بیارن اونی که سرعت 2 مگ داره در اولویت قرار میگیره تا اونی که 128 داره

ولی من 128 دارم تا الان به محدودیت بر نخوردم و سرعت خوبه

من از اسفند 95 تا الان سرویس 6 ماهه رو دارم تا 3 ماه اول سرعت شبانه خوب بود و محدود نکردند ولی از ماه 4 ام محدودیت گذاشتن.نمی دونم برای همه اینطوریه یا فقط برای من؛شاید چون دانلود زیاد دارم محدودم کردن شاید هم نه

من الان 2 ساله مشترک پارسم ولی ظاهرا قدیم ها که شبانه رایگان داشت هم محدود میکرد

اینکه گفته حداقل 3.5 گیگ منظورش شبی کمترین مقداری که میتونید دانلود کنید 3.5 گیگه

تو این چند هفته ای که محدود شدم از ساعت 2 تا 5 سرعت داغونه از 40 کیلو و 20 کیلو نوسان دارم تا 1 مگ و شاید تو این 3 ساعت بتونید 2 گیگ دانلود کنید

اما از ساعت 5 به بعد سرعت خوبه و تا جایی که خطتون بکشه میتونید دانلود کنید
    Last edited by محمد7966; 08-06-2017 at 23:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

فرقش اینه که تو ساعات شلوغی اگر پهنا کم بیارن اونی که سرعت 2 مگ داره در اولویت قرار میگیره تا اونی که 128 داره

من از اسفند 95 تا الان سرویس 6 ماهه رو دارم تا 3 ماه اول سرعت شبانه خوب بود و محدود نکردند ولی از ماه 4 ام محدودیت گذاشتن.نمی دونم برای همه اینطوریه یا فقط برای من؛شاید چون دانلود زیاد دارم محدودم کردن شاید هم نه

من الان 2 ساله مشترک پارسم ولی ظاهرا قدیم ها که شبانه رایگان داشت هم محدود میکرد

اینکه گفته حداقل 3.5 گیگ منظورش شبی کمترین مقداری که میتونید دانلود کنید 3.5 گیگه

تو این چند هفته ای که محدود شدم از ساعت 2 تا 5 سرعت داغونه از 40 کیلو و 20 کیلو نوسان دارم تا 1 مگ و شاید تو این 3 ساعت بتونید 2 گیگ دانلود کنید

ممنون یه سوالم داشتم شنیدم تو پارس آنلاین حجم دزدی زیاد شده و ترافیکت اگه تموم شه باید حداقل حجم 5 گیگابایتی بخری یعنی 1 گیگ اینا نداره درسته این؟ چیزی من تو وبسایتش در مورد قیمت های حجم اضافی پیدا نکردم اگه من با دقت ندیدم ممنون میشم لینکش رو بزارید.

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

5

حرفه شما درسته من قبلی رو 2مگ داشتم الان 128 گرفتم سرعتم 64کیلوبایت دوست عزیز اگه یکباربه پشتیبانی زنگ بزنی بسته یاهرسری سرویس میگیری باید جدا بزنگی خط رو ارتقابدن قبلن زنگ زدم خط رو رو9مگ بستند اولین روز شارژ سرویس 128سرعتم وحشتناک پائین64نکنه محدود کردن کلن کسی سرویس جدید گرفته بازی جدیدنکنه
    Last edited by feranko724; 09-06-2017 at 01:26.

11. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

حرفه شما درسته من قبلی رو 2مگ داشتم الان 128 گرفتم سرعتم 64کیلوبایت دوست عزیز اگه یکباربه پشتیبانی زنگ بزنی بسته یاهرسری سرویس میگیری باید جدا بزنگی خط رو ارتقابدن قبلن زنگ زدم خط رو رو9مگ بستند اولین روز شارژ سرویس 128سرعتم وحشتناک پائین64نکنه محدود کردن کلن کسی سرویس جدید گرفته بازی جدیدنکنه
    این سوال منم هست که پارس کلا محدود میکنه یا فقط اشخاصی که زیاد دانلود میکنن رو محدود میکنه

اینو دوستان قدیمی که با پارس اشتراک داشتن جواب بدن خیلی خوب میشه

قبلنا هم پارس شبانه رایگان داشته و صفحات اولیه همین تایپیک رو هم بخونید می بینید بعضی از دوستان شبانه شون محدود شده

به نظر میاد پارس محدودیت رو برای همه گذاشته و ربطی نداره که کسی زیاد دانلود کنه یا نه!اون موقع که سرویس رو خریدم هم محدودیت نذاشته بود ولی الان هرکی میخاد سرویس بگیره ظاهرا بهش گفته حداقل ترافیک شبانه 3.5 گیگ

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

این سوال منم هست که پارس کلا محدود میکنه یا فقط اشخاصی که زیاد دانلود میکنن رو محدود میکنه

اینو دوستان قدیمی که با پارس اشتراک داشتن جواب بدن خیلی خوب میشه

قبلنا هم پارس شبانه رایگان داشته و صفحات اولیه همین تایپیک رو هم بخونید می بینید بعضی از دوستان شبانه شون محدود شده

به نظر میاد پارس محدودیت رو برای همه گذاشته و ربطی نداره که کسی زیاد دانلود کنه یا نه!اون موقع که سرویس رو خریدم هم محدودیت نذاشته بود ولی الان هرکی میخاد سرویس بگیره ظاهرا بهش گفته حداقل ترافیک شبانه 3.5 گیگ
    بس پارس انلاین هم خراب کرد من تازه اولین روز شارژم بودبا سرعت60کیلوبایت روبروشدم اینطورباشه دیگه فاتحه شبانه خوندس چون تنها همین پارس انلاین بودمحدودیت نداشت وضع اینترنت داره بدترمیشه
    Last edited by feranko724; 09-06-2017 at 01:58.

14. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •