تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 752 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475515565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    از خوندن بعضی پست ها هیچی دستگیرم نمی شه.
    قیمت جهانی فلان هدفن 64 دلار هست اما ایران میدن 140 هزار تومان
    با نصف این پول میشه فلان هدفن رو گرفت اما کیفیت این هدفن 140 تومنی دو برابر اون هدفنه نیست
    تازه متریالشم زیاد خوب نیست عین همین هدفن بیست تومنی هاست

دوستان شما هم حتما از جملات بالا تو پست ها دیدید و مثل من متحیرید که منظور نویسنده واقعا چیه
    آقا جان قیمت جهانی یه بحث هست قیمت جنس تو ایران یه داستان دیگه این که از چندین کشور باید عبور کنه تا به دست من و شما برسه و چقدر پول گمرکی شده و چند دست تو ایران چرخیده تا به دست ما برسه هم یه داستان دیگه
    پس به هیچ وجه قیمت جهانی ملاک قیمت یه محصول در ایران نیست.

بعد هم میدونید که با پول یه بنز 400 میلیون تومانی میشه چند تا پراید خرید. پس اون کسی که این بنز رو میخره مشکل محاسباتی نداره
    بنز سوار , بنز سوار هست و دلش میخواد چهارصد میلیون تومان پول بده یه ماشین بنز بخره
    به نظر من بهتره هیچ هدفنی رو با هیچ هدفن دیگه مقایسه نکنیم

برای هر محصول یه مرور بنویسیم (من تا حالا فقط یه مرور نوشتم که چند صفحه قبل هست)
    صد جاش هم گفتم این فقط نظرات من هست شاید صدا از نظر من شفاف نباشه اما به نظر شما فوق العاده باش
    در ضمن فقط محاسن و معایب یه هدفن رو باید نوشت تا خواننده خودش تصمیم بگیره که آیا این هدفن رو بخره یا نخره

پر حرفی کردم اما اینها درد دلهایی بود که دلم میخواست با شما هم درمیون بزارم
    Last edited by yazdankhah; 13-11-2011 at 02:17.

2. 7 کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام دوستان
    با نصف این پول میشه فلان هدفن رو گرفت اما کیفیت این هدفن 140 تومنی دو برابر اون هدفنه نیست

دوستان شما هم حتما از جملات بالا تو پست ها دیدید و مثل من متحیرید که منظور نویسنده واقعا چیه
    آقا جان قیمت جهانی یه بحث هست قیمت جنس تو ایران یه داستان دیگه این که از چندین کشور باید عبور کنه تا به دست من و شما برسه و چقدر پول گمرکی شده و چند دست تو ایران چرخیده تا به دست ما برسه هم یه داستان دیگه

بعد هم میدونید که با پول یه بنز 400 میلیون تومانی میشه چند تا پراید خرید. پس اون کسی که این بنز رو میخره مشکل محاسباتی نداره
    بنز سوار , بنز سوار هست و دلش میخواد چهارصد میلیون تومان پول بده یه ماشین بنز بخره

برای هر محصول یه مرور بنویسیم (من تا حالا فقط یه مرور نوشتم که چند صفحه قبل هست)
    صد جاش هم گفتم این فقط نظرات من هست شاید صدا از نظر من شفاف نباشه اما به نظر شما فوق العاده باش
    در ضمن فقط محاسن و معایب یه هدفن رو باید نوشت تا خواننده خودش تصمیم بگیره که آیا این هدفن رو بخره یا نخره

من هم با این موضوع موافقم که نباید ایران رو با بقیه جاها مقایسه کرد وصورت مسئله رو مثل فرد مقیم امریکا مطرح کرد و بعد به شرایط ایران دنبال جواب غیر منطقی بگردیم که مشخصا پیدا نخواهیم کرد.
    یه ایرادی که مردم دارند اینه که از شرایط وارد کردن جنس و تعرفه ها و قوانین اطلاعی ندارند.
    اطفاقا خیلی چیزها هست که میتونند زیر قیمت جهانی بدند ولی دوست ندارند کسی کاری باهاشون نداره نمیدند زورشون زیاده و ....
    دوم اینه که مثلا یه محصولی مثل محصولات اپل مثل مردم از فروشگاه اپل میخرند و وارد میکنند که دو برابر قیمت واقعی تموم میشه. نه هدفونی که از مرکز پخش هنگ کنگ و گوانجو و دبی میخرند وارد میکنند.(اون هم قربونشون برم اگه قاچاقی یا زیر میزنی ردش نکنند و... بگذریم. )
    در آخر هم اگه ملاک مقایسه درست باشه و فرد توان و سواد مقایسه داشته باشه چرا مقایسه نشه اگه این اتفاق نیفته پس مردم چطوری خرید کنند همیطوری رو چه حسابی برای یه محصول 300-400 تومن پول بدند.
    Last edited by peaceful1; 13-11-2011 at 08:48.

4. 7 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز میشه بگی کجا دیدی شما؟ اگر دقیق میدونی کجاس خیلی ممنون میشم لطف کنی پخ کنی برام
    نمیدونم شاید جوابتون رو گرفته باشید اما گفتم شاید بقیه هم بدونند بد نباشه
    همونطور که همه میدونند شرکت موشی یکی از شرکت هایی است که برای اپل تجهیزات جانبی میزنه
    شرکت نقش تقریبا اکثر محصولات رو داره وارد میکنه من خودم یک سری کیف و کاور و اینطور چیزها ازش خریدم.
    برای اطلاع از محصولات قیمت ها و سایر چیزها از سایت شرکت نقش میتونید استفاده کنید. البته توی فروشگاه های اینترنتی معروف هم پیدا میشه.

6. 6 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون درمورد کریتیو HQ-80 چیه؟ خوبه؟
    من هرجور سبکی گوش میدم

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام به شما
    خوب درسته که قیمت اینجا با خارج تفاوت زیادی داره اما اینجا دو فروشگاه کنار هم قیمتهاشون با هم یکی نیست وحتی مدلهایی موجود که با قیمت دلاریشون برابری میکنه
    اگه قرار به این بود که با دو برابر شدن قیمت کیفیت صدا هم دو برابر بشه که با این فرمول فکر میکنم یک هدفون 200 هزار تومنی آخرین کیفیت دنیای صدا باشه و چرا باید پول بابت این همه هدفون بدرد نخور و بی کیفیت میلیونی داد
    اتفاقآ هدفونهایی هم هستند که متریال بسیار خوبی درشون بکار رفته اما چون کیفیت صدای خوبی ندارند کسی سمتشون نمی ره و اصلآ ازشون اسمی هم برده نمیشه مثال زیاده و خیلی بیشتر از اون تعداد هدفون با کیفیت صدای خوب ولی با متریال بی کیفیت که همه می شناسند
    تمام پستهایی که توی این تاپیک و توی هر سایت دیگه ای باشه فقط نظر شخصی هستند غیر از اونچه که خود برندها عنوان میکنند که به نوعی اصلآ چیزی عنوان نمیکنند تا به اونها خرده گرفته نشه که چرا این اینطوره و اون اونطوره
    یعنی عملآ تنها مرجع قابل دسترس همین تجربه حالا کمی تا حدودی کامل هست که نقل میشه و در واقع هدفون ابزار شخصی هست نه جمعی و نمیشه یک هدفون رو بین 10 نفر کارشناس خبره برای اظهار نظر قطعی به اشتراک گذاشت یعنی اینکه این ابزار شخصی باید برای شخص خوشایند و لذت بخش باشه نه همه مثلآ ممکنه یکی از صدای یک هدفون لذت ببره اما برای یکی دیگه حتی اسم بردن مدلش حکم عذاب الهی رو داشته باشه
    موضوع اصلی اینه که قیمت تضمین کننده کیفیت یک هدفون نیست مثلآ چند ماه پیش که قصد خرید Ultrasone 10 رو داشتم با اولین تست کاملآ ازش نا امید شدم چون با توجه به قیمتی که داشت اصلآ در اون حد و اندازه کیفیت صدا نداشت و مهمتر اینکه کیفیت متریال با اونچه که توی نت شما ازش دستگیرتون میشه خیلی متفاوت به نظرم در حد یک هدفون با 1/5 قیمت باشه اون هم به سختی
    همیشه این مقایسه ها باعث منحرف شدن دیگران نمی شه مثلآ اگه من نوعی نیام بگم که EP830 کیفیت صدای بیسش از EP630 خیلی بهتره و به سمت حرفه ای تره چطور میشه یه کاربری رو که 630 داره متوجه منظورتون بکنید اتفاقآ تا مقایسه نباشه امکان انتخاب و سبک و سنگین کردن مشخصات هدفونها برای ما به وجود نمیاد اما نکته مهم اینه که مقایسه باید درست باشه مثلآ مقایسه EP830 با SE535 چندان جالب و منطقی نخواهد بود چون مورد مثالها با هم در یک رده یا کلاس نیستند که قابل مقایسه باشند چون نتیجه از پیش مشخصه که EP830 کوبیده خواهد شد و در مقابل Se535 بزرگتر از آنچه که هست به رخ کشیده میشه ولی گاهی اوقات این مقایسه ها بیشتر جنبه فان و یا حالتی از اغراق و بزرگنمایی در مورد خصوصیتی از یک هدفون می تونه بکار گرفته بشه نه تمام خصوصیات هدفون و اشکالی هم نداره ولی مقایسه شانه به شانه و بدون غرضی نخواهد بود
    همونطور که گفته شد تمام ریویو ها صرفا نظر شخصی هستند و کسی از ریویوی کسی نمیتونه اشکال بگیره و این قانون نانوشته ریویو هست چون هر کسی سلیقه و نظر شخصی خودش رو بیان میکنه مثلآ اگر بیام و بگم EP830 مید بهتری نسبت به مدلهای قبلی کریتیو داره مطمئنن منظورم این نخواهد بود که بهترین مید نصیب کسی خواهد شد که این هدفون رو بخره بلکه منظور این بوده که مید این هدفون نسبت به محصولات قبلی بهتر شده و این نوع ریویوها صرفآ جنبه مقایسه نداشته و بلکه توضیحی ضمنی از آنچه که شنیده میشه هستند
    البته به نطرم ریویوها رو به عنوان یک خاطره مکتوب از خرید و یا شنیدن صدای یک هدفون از نویسنده اون قبول کنید نه اینکه اون ملاک %100 بدون قید و شرط انتخاب یا رد یک هدفون باشه به هر حال اون نویسنده هم یک انسان هست و مثل شما دارای سلیقه ای متفاوت یا مشابه و اگر فرصت شنیدن این ریویوها نباشه که می تونید خیلی راحت بهترین هدفون دینا رو بخرید و یه گوشه ای بشینید و با خیال راحت به صدای مورد علاقه خودتون گوش کنید اما درست تر اینه که هدفونهای مختلف داشته باشیم که:
    1. با جنس صدا های مختلف آشنا بشیم
    2. بتونیم از تجربه ای که از خریدشون بدست آوردیم برای انتخاب و خرید بعدی استفاده کنیم
    3. بتونیم دیگران رو هم با توجه به تجربه هر چند ناقص خودمون برای انتخاب مناسب راهنمایی کنیم
    4. بتونیم با کسایی که از هدفون استفاده میکنند تبادل نظر کنیم
    5. بتونیم یه ریویوی (خاطره) خوب بنویسیم که برای دیگران جدای از جنبه آموزشی، تفریحی، معرفی، گزارشی، علمی، خوشایند هم باشه

شما هم موفق باشید.

9. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود به همگی
    تو فکر خرید Monster Turbine هستم
    می خواستم بدونم کسی فرق بین اصل و غیر اصلشو می دونه؟
    آدرس یا شماره تلفن جدید از فروشگاه نایاب نمایندگی مانستر رو کسی داره؟ *
    اگه آدرس نمایندگی غیر از این رو هم دارین لطف کنین

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

آقا كسي از برند moshi چيزي ميدونه؟به تازگي دو مدل به نامهاي moonrock و vortex از اين برند موجود شده اولي به قيمت 55 و دومي105 .ميگم بازار ايران يهو تكون خورد اونم اساسي داستان چيه؟
    آقا این برند moshi که گفتید ، دوستان کسی میدونه چه جور برندیه و اصلیتش کجاییه ؟؟؟؟؟ کیفیتش خوبه ؟؟؟؟

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من امروز با دوستم رفتیم پایتخت و این هدفون رو گرفتیم(از خوشم اومد چون چند تا داشت و اجازه تست داشتم و انتخاب کردم)
    نظرتون راجع بهش چیه ؟ من چون اولین تجربم بود توی مدل full size نمی تونم مقایسه کنم از لحاظ کیفی
    راستی نسبت به هم قیمتای خودش چطوره؟
    ممنون میشم جوابم رو بدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ba maram; 13-11-2011 at 22:30.

13. 4 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من امروز با دوستم رفتیم پایتخت و این هدفون رو گرفتیم(از خوشم اومد چون چند تا داشت و اجازه تست داشتم و انتخاب کردم)
    نظرتون راجع بهش چیه ؟ من چون اولین تجربم بود توی مدل full size نمی تونم مقایسه کنم از لحاظ کیفی
    راستی نسبت به هم قیمتای خودش چطوره؟
    ممنون میشم جوابم رو بدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مبارکت باشه
    من این مدل رو دارم،کرسین HP500 و 2سال پیش خریدمش از همون طبقه ی دومیه پایتخت 40 تومن،خوشگله کیفیتشم بدک نیست البته جعبش خیلی حرفه ای بود که آدم رو تو نگاه اول جلب میکرد اما نکته ی نا امید کننده اینه که پارسال که اتفاقی رفتم هایپر استار دیدم همینو با همون جعبه(خیالت راحت باشه چیزی نیست که فیکشم باشه چون اصلا برند معروفی نیست! نشون به اون نشون که کره ای هم هست) زده بود 19500 تومن! یعنی این پایتختیا قشنگ با 2برابر قیمت میدن! صداش بد نیست میشه باش چیزی گوش داد! ولی بیشتر از 20 رقیقه رو گوشت باشه اذیت میکنه سرتو! البته جنس سیمش مقاومه و واسه من که چند بار هم کشیدمش مشکلی پیدا نکرده،یه محفظه ی مشکی طرح چرم هم داره،در کل کیفیت چشمگیری تو صدا نداره(البته واسه موزیک مگرنه واسه فیلم و سریال اتفاقا چیز بدی نیست -> تجربه ی شخصی) ولی دیزاین خوبی داره ضمن اینکه جنس بدنه و سیمش هم مقاومه و چند سالی برات کار میکنه.

15. 3 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اولا تبریک میگم ایشالا خوب کار کنه.ولی خب اخه مشاوره بعد خرید چه مزیتی داره؟
    دوست گرامی شما باید به ما بگی چطوری هست چیزی که کسی نداره چطوری برای شما که تو دستتون گرفتید توصیف کنه؟

17. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •