دقیقا درست میفرمایید.منم ویندوزم رابه 8.1 ارتقا دادم بعد درایور اینتل مخصوص ویندوز8.1 را نصب کردم دیدم تصویرش بهتر شده!!!!تا حالا فکر میکردم توهم زدم اما انگار واقعا بهتر شده!!!به دوستان توصیه میکنم حتما ویندوز8.1 را نصب کنند.
دقیقا درست میفرمایید.منم ویندوزم رابه 8.1 ارتقا دادم بعد درایور اینتل مخصوص ویندوز8.1 را نصب کردم دیدم تصویرش بهتر شده!!!!تا حالا فکر میکردم توهم زدم اما انگار واقعا بهتر شده!!!به دوستان توصیه میکنم حتما ویندوز8.1 را نصب کنند.
من هنوز ویندوزم رو ارتقا ندادم ولی یه پیغام مهم اومد که فکر کردم مربوط به همینه ولی یه آپدیت اینتل بود !...
شماها چجوری تونستید آپدیت کنید؟؟؟با چه حجمی؟؟؟
کامل دان نکردید و نصب کنید؟؟؟
از من نپرسین ...خودمم نمی دونم چی شد !![]()
آره منظورم همون بهتر بودنشه . البته اینم بگم که تمام تستهای گرافیکها که سایت معتبر Notebookcheck قرار میده مطمئنا در سیستمهایی هستش که از لحاظ سخت افزاری مثل هم هستن و البته اونا کارشون اینه و یکی سری فاکتورها و نکات مهم رو در تست در نظر میگیرین .
آره خوب مطمئنا کارت GT 740 از GT 635 قویتر هستش .
Last edited by ™...; 18-10-2013 at 17:25.
همین کانفیگ رو کمتر از 10 روز پیش من خریدم 2550 از بازار رضا...یعنی گرون شد یه دفعه؟![]()
دمتون گرم...
بابا پس یعنی هیچ کس آپدیت یا نصب نکرده؟؟؟
داداش آپدیت مایکروسافت روی این لایسنس ها کار نمی کنه ! چون لایسنس 8 با 8.1 با هم فرق می کنه . اگر 8 رو خریدین ، مایکروسافت یه لایسنس جدید واسه 8.1 به ایمیلتون می فرسته تا نصب کنین . ( خوب ما که ایمیلی که باهاش لایسنس ویندوز خریداری شده رو نداریم ! پس کار نمی کنه )
توصیه من اینه از سایت ها ایرانی بگیرین RTM نصب کنین . سریع تر نصب کنین چون هنوز کرک KMS نیومده واسه Windows 8.1 ( تا چند روز پیش که در جریان بودم کرک KMS واسه Windows 8.1 کار نمی کرد ) لذا مجبورین از لایسنس های توی نت فعالش کنین . تا غیر فعال نشدن دست بجونبونین و الا باید صبر کنین تا سیستم جدید مایکروسافت KMS 6.0 کرک بشه
قضیش مثل قضیه اون فایل ICC یه هستگفتم تصویرش بهتر می شه دوستان زحمت کشیدن مارو دروغگو خطاب کردن .
مثل اینکه تو درایور جدید اینتل خودش زحمتشو کشیده .
من ویندوز 8.1 اینترپرایس را دیروز نصب و از طریق اسکایپ اکتیوش کردم.درایور اینتل را هم از سایت لنوو که دیروز روی سایتش گذاشته بود دانلود کردم/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)