شبانه ها رو برداشتن! فقط سرویس های 6 ماه و 1 سال شبانه دارن. سرویس نامحدود بگیر البته اینم معلوم نیست چقدر دوام بیاره فعلا که دوستان راضی هستن!
شبانه ها رو برداشتن! فقط سرویس های 6 ماه و 1 سال شبانه دارن. سرویس نامحدود بگیر البته اینم معلوم نیست چقدر دوام بیاره فعلا که دوستان راضی هستن!
اینترنت من از 5 بعدازظهر امروز قطع و وصل میشه.در واقع یه دقیقه وصل میشه و حدود ده دقیقه قطعه،مشکل از مخابراته یا مودم من مشکل پیدا کرده؟ چیکار کنم که درست بشه؟
اصلا بحث این نیست !
به لطف یکی از دوستان ما نرم افزاری نصب کردیم که بطور خودکار کانکشن رو ریست میکنه و سرعت برمیگرده به بالای 150 ، من با وجود همین حرکت سرعتم بین 40 تا 60 متغیر بود یعنی اگه نرم افزار غیر فعال میشد سرعت من زیر 30 هم نبود شاید بدتر !
مشکل ماها همینه که اعتراض نمیکنیم دیگه .. !
==========
دوستان شایعه پراکن مارو هم نگران کردن ، من از سرویسم راضیم البته اگه همواره همینطوری بمونه ! بنظرتون درصد خطر به حقیقت تبدیل شدن این شایعه ها چقدره من سرویسم رو 6 ماهه تمدید کنم بصرفه ست ؟![]()
يك سوال از دوستاني كه از سرويس هاي طرح جديد مخابرات استفاده مي كنند دارم. سايت هايي مثل ياهو يا گوگل رو مي تونيد باز كنيد؟ با چيزتر شكن يا چيز پي ان مي تونيد به فيس بوق وصل شيد؟ مي ترسم بيام مخابرات ولي پورت سايت هاي مذكور كلا بتون ريزي شده باشه!![]()
اينكه ساعات شبانه شده بالاي شش ماه شايعه نيست عزيزم. خودت با تماس با شماره ي 2020 مي توني فرق شايعه و حقيقت رو بفهمي و مردم رو متهم به شايعه پراكني نكني
سرعت حال حاضر با سرورهای خارج از کشور :
وضعیت پینگ خیلی خیلی خرابه . . .
Paris
با دیدن نتیجه تعجب کردم و تست مجدد هم از سرور Paris گرفتم
Seoul
New York
Moscow
London
![]()
دیروز رفته بودم پشتیبانی بهشون گفتم که میتونم سرویسمو عوض کنم گفتن آره میتونی باید بری از اونجایی که سرویس گرفتی از همونجا برات فاکتور برگشت فروش میزنن امروز رفتم مخابرات میگم بهشون میخام سرویسمو عوض کنم میگه نمیتونی پشتیبانی هم ماست خورد! مملکته داریم.مگیم میخام سرویس نامحدود بگیرم میگه اصلا سرویس نامحدود به ما ابلاغ نشده!!! بهش میگم سرویسی که میگیرم به خاطر دانلود شبانه هستش میگه کاری نمیتونم بکنم اگه ترافیک اضافه میخای میتونم برات بگیرم! الان موندم چی کار کنم تخلیه کنم ، صبر کنم تا ماه بعد نا محدود بگیرم
جالبه الان رفتم حساب کاربریمو چک کردم یه پیغام داده بودم بهشون که موقع 1 به بعد از ترافیک من کسر میشه لطفا درست کنید فکر نمیکردم جواب بدن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا موندم این آقای منافی کیه؟![]()
Last edited by mazimazimazi; 03-03-2013 at 12:38.
آدم خوبیه من خودم کلی باهاش کل کل داشتم؛اون اوایل!
شمارشو میخوای بگو بهت پخ کنم!
Last edited by ali1933; 03-03-2013 at 13:50.
آره پخ کن. تاثیری داره زنگ دادن بهش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)