فقط اگه خواستید این کار رو بکنید حتما راجع به سربازی تحقیق کنید( البته اگه مشمول هستید)
فقط اگه خواستید این کار رو بکنید حتما راجع به سربازی تحقیق کنید( البته اگه مشمول هستید)
سلام تبریک میگم ! رشته خوب و آینده داری قبول شدین ! اگه سراسری رشته مورد علاقت قبول نشدی همین رو برو ! میتونی به سایت های زیر هم سر یزنی که واسه پلیمر غلوم تحقیقات هست:
peg88.blogfa.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز همه دانشگاه ها تفکیک جنسیتی دارن . اما نه به اون معنی که شما فکر میکنی !
تو همین دانشگاه آزاد هم ما که مکانیک میخونیم ( طراحی ) رشتمون پسرونست باز هم با دخترها هستیم . جز یه سری درسای تخصصی !
درسایی مثل معارف و تربیت بدنی و تنظیم هم که همه جا جداکونه هستش !
نه فکر نمیکنم ! مگر اینکه خود دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت بده که اون هم بعیده !
مبارکه ! منم پیشنهاد میکنم نری ! نفت فقط تو سراسری مگر اینکه از بند پ استفاده کنی !
كسي ميدونه هزينه هر ترم مهندسي پزشكي آزاد چقدره؟
(ميدونم جاش اينجا نيست ولي جاي ديگه جواب ندادن!)
واسم مهمه چون شايد مجبور بشم برم!
بچه ها تورو خدا جواب بدین من فیزیک اتمی قبول شدم انتخاب دوم....نوشته رتبه داوطلب 1 و رتبه آخرین نفر قبول شده هم 1.....یعنی چه آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by unknow_bu; 04-09-2011 at 13:32.
سلام ببین شما شهریه ثابت حدود 38 تومن میشه ! بسنگی به گرایشت داره ! به تعداد کارگاهات ! اما این رشته ترمی 800 900 تومن از ترم 3 به بعد آب میخوره !
چه گرایشی ؟
راستی تبریک میگم !
تو رو خدا یکی جواب بده توی کارنامه من هم انتخاب اول و هم انتخاب دوم نوشته یعنی کدومو قبول شدم؟![]()
هر 2 تا رو اگه نوشته باشه قبول که قبولی دیگه !
ممنون
گرايش بيومكانيك
باید جلوی یکی نوشته باشه قبول!
پس تقریبا هم رشته ایم ! من هم مکانیک هستم ! این رشته شباهت زیادی به مکانیک طراحی جامدات داره ! تو این رشته باید درسهای دینامیک و ارتعاشات در مهندسی پزشکی، خواص مواد مهندسی، مقدمهای بر کاربرد مواد مهندسی در پزشکی، مکانیک سیالات، کینزیولوژی و بیومکانیک مقدماتی، ارتز و پروتز، طراحی اجزاء، دینامیک ماشین، ترمودینامیک و انتقال حرارت، طراحی و تولید به کمک کامپیوتر، شیمی عمومی، بیوشیمی رو پاس کنی که تخصصی هستش و 80% با رشته ما مشترک هستش !
واحدهای گرونش هم پروتز هستش و یه سری آزمایشگاه هاش !
درسهای مشترکش با بقه گرایشهاش هم ریاضی عمومی، معادلات دیفرانسیل، فیزیک عمومی، برنامهنویسی کامپیوتر، آمار حیاتی و احتمالات، محاسبات عددی، استاتیک و مقاومت مصالح در مهندسی پزشکی، ریاضیات مهندسی، مقدمهای بر مهندسی پزشکی زیستی، تجهیزات عمومی بیمارستانها و کیلینیکهای پزشکی، مدارهای الکتریکی، الکترونیک، مدارهای منطقی، بهداشت عمومی، اصول توانبخشی وسایل و دستگاهها، اصول و کلیات مدیریت خدمات بهداشتی ـ درمانی، اصول سیستمهای رادیولوژی و رادیوتراپی، فیزیولوژی، آناتومی، فیزیک پزشکی، زبان تخصصی مهندسی پزشکی، بیوفیزیک، کارورزی ، پروژه هستش !
که یه سری ها مثل تجهیزات عمومی بیمارستانها و کیلینیکهای پزشکی و آناتومی گرون هستش !
در کل رشته خوب و البته دشواریه ! میتونی تو ارشد وارد مکانیک هم بشی !
بستگی به انتخاب رشته داره ! شاید رشته دوم رشته ای باشه که کسی تو کشور نزده و یا کم زدن و وقتی سیستم قبولی اون رشته رو تا آخر چک کرده پر نشده و دوباره برگشته رو انتخاب دوم این دوستمون !
Last edited by eblisandenzo; 04-09-2011 at 13:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)