به نظر من اگر کریمی جایی بخواد رشد کنه و به روزهای خوبش برگرده اونجا جایی نیست جز پرسپولیس...
بله
خير
به نظر من اگر کریمی جایی بخواد رشد کنه و به روزهای خوبش برگرده اونجا جایی نیست جز پرسپولیس...
پست درسته هم شهریامونو تایید نکنیم چه کار کنیم؟![]()
بازگشت علي كريمي به فوتبال ايران بازتاب فراواني در ميان رسانههاي عربستاني داشت.
شبكهي يك تلويزيون عربستان شب گذشته برنامهي ويژهاي را براي ديدار ايران مقابل عربستان تدارك ديده بود كه در اين برنامه مجري آنها خبر بازگشت كريمي به فوتبال ايران را اعلام كرد.
همچنين خبر حضور كريمي در پرسپوليس بارها در اين برنامه به صورت زيرنويس پخش شد. همچنين برخي روزنامههاي اين كشور نظير الرياضه با چاپ خبر حضور علي كريمي در پرسپوليس خبر از بازگشت او به فوتبال ايران دادند.
شبكههاي تلويزيوني عربستان پيش از ديدار ايران مقابل اين كشور برنامههاي ويژهاي را براي اين بازي تدارك ديدهاند. آنها با پخش تيزرهاي تلويزيوني مردم كشورمان را به حضور در ورزشگاه ملك فهد تشويق ميكنند.
اين در حالي است كه به دليل قوانين كنفدراسيون فوتبال آسيا فدراسيون فوتبال عربستان اجازه نيافت بليت فروشي در ورزشگاه را رايگان اعلام كند و تماشاگران سعودي براي حضور در ورزشگاه بايد بليت خريداري كنند.
علي كريمي همين الانش هم از خيلي از بازيكنا بهتره
فقط مشكل كمبود انگيزه داشت كه اونم تو پرسپوليس با اين همه هوادار پيدا ميكنه
زمان غمخوار پرسپوليس نه سرمربيش بدرد ميخورد نه اكثر بازيكناش!
مقايسه اون زمان با الان درست نيست
استقلالي ها هم بعد از باخت به صباي قم بيان اينجا نظر بدند ، انشاا... ورزشگاه يادگار امام رو براشون جهنم خواهيم كرد!!
ایول یه تیم ملی سایپا
بابا الان بهتر شده...قبلا 23 بازیکن دعوت شده بودن..20 تاش برای سایپا بود!تازه اون 3تا هم سابقه بازی رو در تیم سایپا داشتن!
الان 23 بازیکن دعوت میشه....15 تاش تویه سایپا هستن یا بودن...!
انصافا علی دایی خیلی منصفانه عمل کرده!
علی دایی از اول با مهدوی کیا مشکل داشت....حالا که قدرت افتاده دستش هم داره انتقام میگیره ازش....
اگه جواب بده چي؟! خوب بزارن يه بار ديگه يكي بياد تيم ملي رو اينطوري امتحان كنه!!
فقط خدا کنه دوباره روبروی این عربا کم نیاریم.
پژمان خان تاریخ عضویت من که زودتره. ولی من مخلص همه ی بچه های فرومم هستم.
جریان امضات چیه؟
Last edited by amir_a; 06-09-2008 at 22:31.
علی کریمی خیلی هارو به ورزشگاه میکشونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)