سلام
با این اوصاف چیکار کنیم 7900 رو سگ خور کنیم 1 ماه بعثتو شارژ کنم ؟حرف مردم روزنامه خراسان کاری نمیتونه بکنه بهشون اس ام اس بدیم؟
سلام
با این اوصاف چیکار کنیم 7900 رو سگ خور کنیم 1 ماه بعثتو شارژ کنم ؟حرف مردم روزنامه خراسان کاری نمیتونه بکنه بهشون اس ام اس بدیم؟
هیچ راهی نیست عزیز یا باید ازمخابرات بری یا باید طرح عوض کنی که دیگه شبانه نداری یا هم همینو شارژکنی
همین الان قشنگ میشه فهمید که این د ی و س ها یه کاری کردند که سرعت ها محدود بشه /
الان یه ریفرش کردن این صفحه به اندازه کل دوران تحصیلم حوصله ام رو سر برد /
پینگ هم که از دقیقا از هر 10 خط سه تاش رو پینگ میده و 7 تای بافیش رو تایم اوت
مهم تلاشمونه و حجم اعتراضات به کارهای مخابرات از هر مجرای قانونی که بلدیم. در ضمن اینترنتی هم میتونی پیام بدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا من وضعت شمارو داشتم اول شاتل بعد نامحدود مخابرات که عالی بود که اخر کاری ها فک کنم یه 15 روزی به زمان همه اضافه کردن که واسه ماکه نامحدود بودیم خیلی ارزش داشت
ولی الان موندم چیکار کنم خطم مسی هستش. نمیدونم چیکار کنم فقط فک کنم اسیاتک قیمت بهتری داشت که میگن جدیدن داغون شده اشتراکم ماه دیگه تموم میشه![]()
من حاظرم به خاطر ریختن خون این کسی که اینترنت رو سرعت هاش رو محدود کرده برم حبس /
دقیقا از ساعت 12 شب به اینور با اینکه اصلا اهل دانلود مانلود نیست احساس میکنم توی روستایی در قطب جنوب هستم / جایی که جای آدمی زاد نیست و امکانات هم نیست /
این چه وضعشه آخه / یعنی اگه خود اون کثافت های مسئولین هم بیان این وضعیت رو ببینند گریه شون میگیره
توفــــــ
Last edited by OMiD.1080p; 04-09-2013 at 00:49.
اینترنت مخابرات هر روز بدتر از دیروز یا بهتره بگم هر روز دزدتر از دیروز
آقا من به همتون پیش نهاد میکنم از مخابرات در بیان برید از شاتل یا جایی دیگه یا مثلا های وب بگیرید وقتی اینا ببینند داره مشتریاشون روز به روز کم تر میشه خودشون دست به کار می شوند!
امروز از ساعت 5 صبح قطع شده بود ؟
یعنی واقعا اینطوریه؟
چون اونجوری که من شنیده بودم شاتل سرعت دانلودش 500 کیلوبایته البته برای سرویس های محدودش که دانلود رایگان شبانه ندارند
به نظرتون چرا پینگ مخابرات تو روز بهتره ؟
خب معلومه چون که مخابرات دیگه سرویس نامحدود نمی ده به خاطره همون پینگش تو روز بهتره
اگه ساعت از 1 رد شد و پینگاش از isp های دیگه بهتر بود حرفتون قبول ولی می دونم که این طور نیست
همین الان هم برام یک مشکلی به وجود اومده که بیشتره سایتهای خارج کشور رو باز نمی کنه!!!
مطمئنم دارن یک کاری می کنن سرعت دانلود که شب ها ریده عملا اینترنت قطعه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)