تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 1805 اولاول ... 3654154554614624634644654664674684694755155659651465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه danial13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    با این اوصاف چیکار کنیم 7900 رو سگ خور کنیم 1 ماه بعثتو شارژ کنم ؟حرف مردم روزنامه خراسان کاری نمیتونه بکنه بهشون اس ام اس بدیم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هیچ راهی نیست عزیز یا باید ازمخابرات بری یا باید طرح عوض کنی که دیگه شبانه نداری یا هم همینو شارژکنی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

همین الان قشنگ میشه فهمید که این د ی و س ها یه کاری کردند که سرعت ها محدود بشه /
    الان یه ریفرش کردن این صفحه به اندازه کل دوران تحصیلم حوصله ام رو سر برد /

پینگ هم که از دقیقا از هر 10 خط سه تاش رو پینگ میده و 7 تای بافیش رو تایم اوت

4. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

سلام
    با این اوصاف چیکار کنیم 7900 رو سگ خور کنیم 1 ماه بعثتو شارژ کنم ؟حرف مردم روزنامه خراسان کاری نمیتونه بکنه بهشون اس ام اس بدیم؟
    مهم تلاشمونه و حجم اعتراضات به کارهای مخابرات از هر مجرای قانونی که بلدیم. در ضمن اینترنتی هم میتونی پیام بدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دیگه نگاه کن من و امثال من که مسی هستیم تقریبا اکثرمون مخابرات اولین شرکتی نیست که رفتیم سراغش . منم مثل Man.u تقریبا از اکثر شرکتها داشتم جز همین صبانت .
    از 5 سال پیش که فن اوا داشتم و شبا با سرعت 60 دانلود میکردم بگیر تا الان که دو ساله مخابرات دارم و دقیقا تا زمان برداشتن طرح نامحدود ازش راضی بودم . سرعت خوب ، حجم نامحدود ، پینگ عالی ، بدون قطعی و کلا بدون هیچ دردسری . اما حالا چی داریم تقریبا قد همون سرویس نامحدود پول میدیم اما ذره ای از اون رضایت از سرویس رو دیگه نداریم . محدود که شده ، شبا سرعت افتضاح که هست ، پینگ افتضاح . البته چند روزیه که اوضاع خوشبختانه کمی رو رواله .
    اما من یکی اگه توی این دوسال شرکتی بهتر از مخابرات میدیدم مطمئن باش در جا تغییر ISP میدادم . من اونقدرهام مثل بعضی ها خوره دانلود نیستم . رفتیم مخابرات اونجا گفتن دیگه . سر جمع توی 5 ماه 140 گیگ دانلود داشتم که میشه میانگین شبی 800 مگ . ولی با این وجود بازم سگ مخابرات به شرکتهای دیگه شرف داره .
    هنوز یادم نرفته شبایی که با سرعت 5 کیلو توی شاتل دانلود میکردم . یا پینگ بسیار افتضاح پارس انلاین و سرعت افتضاح ترش .
    دقیقا من وضعت شمارو داشتم اول شاتل بعد نامحدود مخابرات که عالی بود که اخر کاری ها فک کنم یه 15 روزی به زمان همه اضافه کردن که واسه ماکه نامحدود بودیم خیلی ارزش داشت
    ولی الان موندم چیکار کنم خطم مسی هستش. نمیدونم چیکار کنم فقط فک کنم اسیاتک قیمت بهتری داشت که میگن جدیدن داغون شده اشتراکم ماه دیگه تموم میشه

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من حاظرم به خاطر ریختن خون این کسی که اینترنت رو سرعت هاش رو محدود کرده برم حبس /
    دقیقا از ساعت 12 شب به اینور با اینکه اصلا اهل دانلود مانلود نیست احساس میکنم توی روستایی در قطب جنوب هستم / جایی که جای آدمی زاد نیست و امکانات هم نیست /
    این چه وضعشه آخه / یعنی اگه خود اون کثافت های مسئولین هم بیان این وضعیت رو ببینند گریه شون میگیره
    توفــــــ
    Last edited by OMiD.1080p; 04-09-2013 at 00:49.

9. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اینترنت مخابرات هر روز بدتر از دیروز یا بهتره بگم هر روز دزدتر از دیروز

11. 3 کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینترنت مخابرات هر روز بدتر از دیروز یا بهتره بگم هر روز دزدتر از دیروز
    آقا من به همتون پیش نهاد میکنم از مخابرات در بیان برید از شاتل یا جایی دیگه یا مثلا های وب بگیرید وقتی اینا ببینند داره مشتریاشون روز به روز کم تر میشه خودشون دست به کار می شوند!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

امروز از ساعت 5 صبح قطع شده بود ؟

14. این کاربر از rezaa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دیگه نگاه کن من و امثال من که مسی هستیم تقریبا اکثرمون مخابرات اولین شرکتی نیست که رفتیم سراغش . منم مثل Man.u تقریبا از اکثر شرکتها داشتم جز همین صبانت .
    از 5 سال پیش که فن اوا داشتم و شبا با سرعت 60 دانلود میکردم بگیر تا الان که دو ساله مخابرات دارم و دقیقا تا زمان برداشتن طرح نامحدود ازش راضی بودم . سرعت خوب ، حجم نامحدود ، پینگ عالی ، بدون قطعی و کلا بدون هیچ دردسری . اما حالا چی داریم تقریبا قد همون سرویس نامحدود پول میدیم اما ذره ای از اون رضایت از سرویس رو دیگه نداریم . محدود که شده ، شبا سرعت افتضاح که هست ، پینگ افتضاح . البته چند روزیه که اوضاع خوشبختانه کمی رو رواله .
    اما من یکی اگه توی این دوسال شرکتی بهتر از مخابرات میدیدم مطمئن باش در جا تغییر ISP میدادم . من اونقدرهام مثل بعضی ها خوره دانلود نیستم . رفتیم مخابرات اونجا گفتن دیگه . سر جمع توی 5 ماه 140 گیگ دانلود داشتم که میشه میانگین شبی 800 مگ . ولی با این وجود بازم سگ مخابرات به شرکتهای دیگه شرف داره .
    هنوز یادم نرفته شبایی که با سرعت 5 کیلو توی شاتل دانلود میکردم . یا پینگ بسیار افتضاح پارس انلاین و سرعت افتضاح ترش .
    یعنی واقعا اینطوریه؟

چون اونجوری که من شنیده بودم شاتل سرعت دانلودش 500 کیلوبایته البته برای سرویس های محدودش که دانلود رایگان شبانه ندارند

به نظرتون چرا پینگ مخابرات تو روز بهتره ؟

خب معلومه چون که مخابرات دیگه سرویس نامحدود نمی ده به خاطره همون پینگش تو روز بهتره

اگه ساعت از 1 رد شد و پینگاش از isp های دیگه بهتر بود حرفتون قبول ولی می دونم که این طور نیست

همین الان هم برام یک مشکلی به وجود اومده که بیشتره سایتهای خارج کشور رو باز نمی کنه!!!

مطمئنم دارن یک کاری می کنن سرعت دانلود که شب ها ریده عملا اینترنت قطعه

16. این کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •