تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 574 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475515565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

داره خودمونی میشه mehdircm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    پشت لب تاب

پيش فرض

اقایون ادیتور کسی میدونه این فایل رو با چه برنامه ای میتونم باز کنم
    europe.mbd

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

آقا من یه truck جدید خزیدم میخام راننده جدید استخدام کنم اما میگه slot خالی نداری گشتم توی garage managment نمیتونم slot اضافه کنم چیکار باید بکنم؟ بعدشم چه شکلی برگردم سر همون ماشین قبلی خودم الان این ماشین جدید رو خریدم ک بدم دست راننده ی جدید

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    پشت لب تاب

پيش فرض

دوست عزیز اول باید گاراژ بخری
    بعدشم وقتی ماشین جدید میخری اول ازت سوال میکنه میخواهی برونیش یا نه وشما باید گزینه خیر رو انتخاب کنی بعدش هم ازت میخواد که گاراژی که میخواهی ماشین به اونجا منتقل بشه بهش معرفی کنی که اگه گاراژ خریده باشي بهش معرفی میکنی
    بعدش میتونی بری تو گاراژ منیجر و واسه اون گاراژی که ماشین توشه یه راننده استخدام کنی
    بعدش دیگه اتوماتیک مشغول به کار میشه
    و پول رو به حسابت واریز میکنه که زیر قسمت نویگیشن با یه صدای صندوق بهت خبر میده که از کدوم راننده چقدر پول به حسابت واریز شد

4. این کاربر از mehdircm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

دوست عزیز اول باید گاراژ بخری
    بعدشم وقتی ماشین جدید میخری اول ازت سوال میکنه میخواهی برونیش یا نه وشما باید گزینه خیر رو انتخاب کنی بعدش هم ازت میخواد که گاراژی که میخواهی ماشین به اونجا منتقل بشه بهش معرفی کنی که اگه گاراژ خریده باشي بهش معرفی میکنی
    بعدش میتونی بری تو گاراژ منیجر و واسه اون گاراژی که ماشین توشه یه راننده استخدام کنی
    بعدش دیگه اتوماتیک مشغول به کار میشه
    و پول رو به حسابت واریز میکنه که زیر قسمت نویگیشن با یه صدای صندوق بهت خبر میده که از کدوم راننده چقدر پول به حسابت واریز شد
    خب حالا ماشین قبلیم یعنی پریده؟ دیگه ندارمش؟ گاراژ از کجا بخرم؟

داره خودمونی میشه SCANIA R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تو قلب اسکانیا

پيش فرض

ماشینت خیلی خوشگله ! هم سادس هم زیبا !
    نظر لطفتونه

داره خودمونی میشه boyfire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اقا من یک سئوال دارم شما چطور اون جور ارمارو و گلگیر های جلو ماشینو می زارین؟!؟!؟!؟!؟!

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برای باز شدن slot ها باید گاراژ رو ارتقا بدید
    فایل نقشه رو هم با ادیتور داخلی بازی باید باز کنید
    euro.mbd فایل نقشه هست

9. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اقایون ادیتور کسی میدونه این فایل رو با چه برنامه ای میتونم باز کنم
    europe.mbd
    با مپ ادیتور .

برای باز کردن map editor باید اول به مسیر my document / euro truck simulator 2 برید و فایل config رو با notepad باز کنید ، بعد دو تا خط uset g_developer و uset g_console رو پیدا میکنید و عدد 0 (صفر) جلو شون رو به 1 تغییر میدید .
    از پوشه base/map از فایل europe.mbd یه کپی میگیرید و تو یه مسیر مشابه همون تو محل نصب بازی میذارید . یعنی تقریبا تو این مسیر
    program files/euro truck simulator 2/base/map
    بعد وارد بازی میشید و تو تنظیمات بازی قسمت گرافیک ، تیک گزینه full screen mode رو برمیدارید و رزولیشن رو تا حد ممکن میارید پایین .
    حالا دکمه console یا همون خط مورب که دقیقا زیر دکمه Esc هست رو میزنید ، تو پنجره ای که باز میشه تایپ میکنید edit map و اینتر Enter رو میزنید.
    ممکنه پیغام های خطایی روی صفحه ظاهر بشه فعلا نمی دونم مال چیه ولی من هر دو پیغامی که میاد رو ok میزنم و مشکلی هم پیش نمیاد .
    پنجره map editor باز میشه گزینه load map رو میزنید و همون کپی فایل europe.mbd رو باز میکنید ، نقشه بازی باز میشه و میتونید از سه گزینه قرمز رنگ سمت راست استفاده کنید و نقشه خودتون رو ادیت کنید و بعدشم save map و نقشه سیو شده رو به همون روش ساخت مد ذخیره میکنیم .
    مپ ادیتور یه سری گزینه هایی داره اون پایین که به این ترتیبه :
    new map : کلا یه نقشه جدید میشه ساخت که فعلا ما باهاش کاری نداریم چون همون ادیتش رو یاد بگیریم خیلی هنر کردیم .
    load map : که مشخصه نقشه مون رو لود میکنه .
    save map : نقشه ای رو که ادیت کردیم رو تو مسیر base/map ای که خودمون تو محل نصب بازی ساختیم سیو میکنه .
    set default : همه چیز رو به حالت اول برمی گردونه .
    build map : بهتره باهاش کاری نداشته باشیم .
    run map : اینم مثل همونه اگه بزنیدش یهو از یه جای نقشه بازی رو شروع میکنه ، حتی از رو هوا هم ممکنه بیاد .
    quit : خروج از مپ ادیتور .
    neighbourhood : بهش دست نزنید .
    settings : تنظیمات خود ادیتور هست میشه باهاش آب و هوا رو عوض کرد ، شب و روزش رو عوض کرد و .... رنگ ها و نور رو فکر کنم بشه عوض کرد .

واما گزینه هایی که به ادیت مربوط میشه :

new item کلید میانبر E : ساخت مدل های جدید برای ساخت جاده ها و پل ها و ساختمون ها .(اول این دستور باید انتخاب بشه بعد مدل مورد نظر .)
    move item کلید میانبر M : حرکت دادن مدل با کلیک روی دایره و مربع های قرمز و گاهی اوقات آبی . دیگه خودتون باهاش کار کنین دستتون میاد .
    delete item کلید میانبر D : که مشخصه دیگه !
    rotate x.y.z کلید میانبر R (سه بار بزنید بین محور های xyz جا به جا میشه )
    height کلید میانبر H : تنظیم ارتفاع مدل .
    item properties کلید میانبر P : تنظیم مشخصات مدل .
    node properties کلید میانبر N : تنظیم مشخصات نقاط سبز رنگ که برای اتصال دو مدل بهم استفاده میشه .

گزینه های انتخاب مدل :

road : انواع جاده
    prefab : انواع تقاطع و چند راهی و پل و ساختمان و گاراژ و ....
    bulding : ساختمان ( فرقشو با بالایی نفهمیدم هنوز .
    mover : اجسام متحرک مثل بالن و توربین بادی و ..

با دکمه های page down و page up بصورت سریع و با ویل موس هم آهسته زوم می کنه .
    با دکمه c هم دوربین بین دوحالت عوض میشه .

11. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام مد چراغ های یخی برا ولوو نیست راستی مد برا تقویت ترمز چی

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    پشت لب تاب

پيش فرض

با مپ ادیتور .

برای باز کردن map editor باید اول به مسیر my document / euro truck simulator 2 برید و فایل config رو با notepad باز کنید ، بعد دو تا خط uset g_developer و uset g_console رو پیدا میکنید و عدد 0 (صفر) جلو شون رو به 1 تغییر میدید .
    از پوشه base/map از فایل europe.mbd یه کپی میگیرید و تو یه مسیر مشابه همون تو محل نصب بازی میذارید . یعنی تقریبا تو این مسیر
    program files/euro truck simulator 2/base/map
    بعد وارد بازی میشید و تو تنظیمات بازی قسمت گرافیک ، تیک گزینه full screen mode رو برمیدارید و رزولیشن رو تا حد ممکن میارید پایین .
    حالا دکمه console یا همون خط مورب که دقیقا زیر دکمه Esc هست رو میزنید ، تو پنجره ای که باز میشه تایپ میکنید edit map و اینتر Enter رو میزنید.
    ممکنه پیغام های خطایی روی صفحه ظاهر بشه فعلا نمی دونم مال چیه ولی من هر دو پیغامی که میاد رو ok میزنم و مشکلی هم پیش نمیاد .
    پنجره map editor باز میشه گزینه load map رو میزنید و همون کپی فایل europe.mbd رو باز میکنید ، نقشه بازی باز میشه و میتونید از سه گزینه قرمز رنگ سمت راست استفاده کنید و نقشه خودتون رو ادیت کنید و بعدشم save map و نقشه سیو شده رو به همون روش ساخت مد ذخیره میکنیم .
    مپ ادیتور یه سری گزینه هایی داره اون پایین که به این ترتیبه :
    new map : کلا یه نقشه جدید میشه ساخت که فعلا ما باهاش کاری نداریم چون همون ادیتش رو یاد بگیریم خیلی هنر کردیم .
    load map : که مشخصه نقشه مون رو لود میکنه .
    save map : نقشه ای رو که ادیت کردیم رو تو مسیر base/map ای که خودمون تو محل نصب بازی ساختیم سیو میکنه .
    set default : همه چیز رو به حالت اول برمی گردونه .
    build map : بهتره باهاش کاری نداشته باشیم .
    run map : اینم مثل همونه اگه بزنیدش یهو از یه جای نقشه بازی رو شروع میکنه ، حتی از رو هوا هم ممکنه بیاد .
    quit : خروج از مپ ادیتور .
    neighbourhood : بهش دست نزنید .
    settings : تنظیمات خود ادیتور هست میشه باهاش آب و هوا رو عوض کرد ، شب و روزش رو عوض کرد و .... رنگ ها و نور رو فکر کنم بشه عوض کرد .

واما گزینه هایی که به ادیت مربوط میشه :

new item کلید میانبر E : ساخت مدل های جدید برای ساخت جاده ها و پل ها و ساختمون ها .(اول این دستور باید انتخاب بشه بعد مدل مورد نظر .)
    move item کلید میانبر M : حرکت دادن مدل با کلیک روی دایره و مربع های قرمز و گاهی اوقات آبی . دیگه خودتون باهاش کار کنین دستتون میاد .
    delete item کلید میانبر D : که مشخصه دیگه !
    rotate x.y.z کلید میانبر R (سه بار بزنید بین محور های xyz جا به جا میشه )
    height کلید میانبر H : تنظیم ارتفاع مدل .
    item properties کلید میانبر P : تنظیم مشخصات مدل .
    node properties کلید میانبر N : تنظیم مشخصات نقاط سبز رنگ که برای اتصال دو مدل بهم استفاده میشه .

گزینه های انتخاب مدل :

road : انواع جاده
    prefab : انواع تقاطع و چند راهی و پل و ساختمان و گاراژ و ....
    bulding : ساختمان ( فرقشو با بالایی نفهمیدم هنوز .
    mover : اجسام متحرک مثل بالن و توربین بادی و ..

با دکمه های page down و page up بصورت سریع و با ویل موس هم آهسته زوم می کنه .
    با دکمه c هم دوربین بین دوحالت عوض میشه .
    تشکر از توضیح جامع و کاملتون
    اما من دنبال یه برنامه بودم که بشه باهاش مثل اتوکد دو تا نقشه رو لود کرد و از این نقشه به اون یکی کپی پیست کرد
    در واقع میخواستم دو تا نقشه رو با هم ترکیب کنم
    بخاطر اینکه بازی فقط یه مپ رو میتونه لود کنه و مپ دو دیگه توسط بازی استفاده نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •