خوب عزیز من قبل از اینکه درایور رو آبدیت بکنم وقتی یک کلیپ MP4 یاFLV دانلود میکردم و میخواستم ببینم صفحه کلاً هنگ میکرد و باید دکمه پاور رو میزدم تا خاموش بشه ولی وقتی درایور رو آبدیت کردم یعنی ورژ جدیدش رو از خود سایتDell گرفتم ونص ب کردم بازم همون مشکل هنوز هست اما اینجوریه که یک لحظه تصویر کلاً ساه میشه و هنگ میکنه ولی دوباره میاد وهمون Error که روی عکس نشون داده رو میده حالا شما بگین من چیکار کنم؟؟؟؟
بعدشم مشکل من رو آبدیت بایوس هم هست بگین چجوری آبدیت کنم وقتی فایل بایوس رو از سایت دانلود میکنم و Folder رو باز میکنم دوتا فایل داره نمیدونم کدوم رو اجرا کنم یا چیکار بکنم خواهشاً کمکم کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اینجا مدل کارت گرافیک و سیستم عامل رو انتخاب کن و بعد دانلود و آپدیت کن
Win_1194.exe
این برای آپگرید و
1558_A10.exe
این یوتیلیتی هاش هست
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
با سلام من از لپتاپ سونی VPCCW2GGX/B از داخل کنترل پنل (بکاب وریستور }بکاب گرفتم که 4 تا دی وی دی شده که فکر میکنم اشتباه شده سی دی ها بوت نیستن آیا راهی وجود داره که بتونم ویندوز اصلی را بر گردونم در ضمن هارد را هم پارتیشن بندی کردم و درایو مخفی هم پاک شده ممنون اگر راهنمایی فرمایید با تشکر
اگه خودت درایو مخفی سونی رو پاک کرده باشی هیچ راهی جر داشتن دیسک های ریکاوری نیستش