تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 639 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475515565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

الان نگا میکردم بانک گردشگری هم خوبه صندوقش درامد ثابته و یودش هم تا جایی که دیدم بیش از 20 هست. یعنی تو سایتش در بازده روزانه سودهایی که توشته رو مقایسه کردم با سایر درامد ثابتها.
    کسی از بانک گردشگری خبری داره؟
    بله صندوق گردشگری هم مشابه همین صندوق هاست. کلا صندوق های درامد ثابت تقریبا یکسان عمل میکنن به هر حال بازار اوراق درامد ثابت ایران خیلی وسیع نیست ...

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در گزینه های پر ریسک کدام صندوق ها رو پیشنهاد می دید؟
    و ریسک اینها در بدترین حالت آیا میزان مشخصی ضرر خواهد داشت و مثلا یک نوع مینیمم سود تعریف شده دارن؟
    راستش گزینه برای انتخاب خیلی زیاده و معیار انتخاب کننده هم متفاوته بسته به هدف از سرمایه گذاری و میزان ریسک پذیری. ولی خب من توصیه میکنم برای کسی که اطلاعات مالی نداره و با این حوزه اشنا نیست به صندوق های با سابقه مراجعه کنه مثل صندوق فیروزه، پارسیان، خاورمیانه، بانک تجارت و ... .

خیر این صندوق ها هیچ حداقل بازدهی ندارن و ممکنه زیان هم بدن. اینکه سود بدن یا زیان بستگی به وضعیت بازارهای مالی مثل بورس داره. ولی معمولا ریسکشون از سرمایه گذاری شخصی تو بازار کمتره.

3. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

در گزینه های پر ریسک کدام صندوق ها رو پیشنهاد می دید؟
    و ریسک اینها در بدترین حالت آیا میزان مشخصی ضرر خواهد داشت و مثلا یک نوع مینیمم سود تعریف شده دارن؟
    مینیمم سود چیه دادا؟؟!!
    ریسک بعضی از صندوقهای نا اشنا با اونایی که سود غیرمتعارف میدن یا موسسات مالی حتی ممکنه تا از دست رفتن پول هم پیش بره!! صندوقهایی که حتی ضامن نقد شوندگی ندارند یا کاملا به بورس وابسته اند معمولا هم سودشون بالاتره ولی واقعا زیسکیه
    Last edited by shangil; 29-10-2016 at 23:39.

5. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

راستش گزینه برای انتخاب خیلی زیاده و معیار انتخاب کننده هم متفاوته بسته به هدف از سرمایه گذاری و میزان ریسک پذیری. ولی خب من توصیه میکنم برای کسی که اطلاعات مالی نداره و با این حوزه اشنا نیست به صندوق های با سابقه مراجعه کنه مثل صندوق فیروزه، پارسیان، خاورمیانه، بانک تجارت و ... .

خیر این صندوق ها هیچ حداقل بازدهی ندارن و ممکنه زیان هم بدن. اینکه سود بدن یا زیان بستگی به وضعیت بازارهای مالی مثل بورس داره. ولی معمولا ریسکشون از سرمایه گذاری شخصی تو بازار کمتره.
    سلام
    شما که خوب مسایل مالی رو میدونین و در مورد سرمایه گزاری هم اطلاع دارین و دوستمون هم سواد کرده بودن میشه در مورد بازاریابی شبکه ای مختصر مفید توضیح بدین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    شما که خوب مسایل مالی رو میدونین و در مورد سرمایه گزاری هم اطلاع دارین و دوستمون هم سواد کرده بودن میشه در مورد بازاریابی شبکه ای مختصر مفید توضیح بدین؟
    سلام ...

راستش اول اینکه من هیچ ادعایی در مورد مسائل مالی ندارم. در حد یک دانشجو اقتصاد از مسائل مالی سر در میارم و تخصمم مدیریت مالی یا حسابداری نیست.
    در بازاریابی هم تقریبا هیچی نمیدونم (متاسفانه علاقه ای هم ندارم بهش). بازاریابی شبکه ای هم تا جایی که میدونم یه روش واسه فروش محصول به مشتری و استفاده از مشتری ها برای تبلیغ محصول و درآمدزایی پورسانتی هست. یعنی من به شما محصول رو مستقیم بدم و بهتون بگم بابت فروشش به اطرافیانت انقدر پورسانت بهت میدم. یه همچین چیزی...
    راستش با موضوع تاپیک هم خیلی فاصله داره ... منم که گفتم سواد بازاریابی ندارم...

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب من چیزایی مثل ترکیب دارایی ها، تقسیم صنایع و ارزش دارایی ها و... رو برای چند صندوق دیدم. اما دانش کامل برای تفسیر اطلاعات مالی رو ندارم - مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عملکردشون رو مطابق با چه معیارهایی باید بررسی کنم؟ برای مثال اینکه گفتید صندوق اقتصاد نوین ۱۳٪ در سه ماه سود داده رو از کجا باید بخونم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خب من چیزایی مثل ترکیب دارایی ها، تقسیم صنایع و ارزش دارایی ها و... رو برای چند صندوق دیدم. اما دانش کامل برای تفسیر اطلاعات مالی رو ندارم - مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عملکردشون رو مطابق با چه معیارهایی باید بررسی کنم؟ برای مثال اینکه گفتید صندوق اقتصاد نوین ۱۳٪ در سه ماه سود داده رو از کجا باید بخونم؟
    به نظر من اول باید هدف و استراتژی خودتون رو مشخص کنید. این نیاز به دانش مالی نداره. اول ببینید چه مقدار سرمایه دارید. این سرمایه رو چقدر نیاز دارید قابلیت نقدشوندگی داشته باشه. چقدر میخواید روش ریسک کنید. این ها رو باید مشخص کنید. بعد مثلا اگر سرمایه اضافی هست و مشکلی ندارید زیاد روش ریسک کنید، مثلا میبرید تو صندوق پر ریسک تر میذارید.

اما بین صندوق‌های مشابه چند فاکتور هست که میتونه مبنای تصمیم برای انتخاب باشه. ساده‌ترینش سابقه سودآوری صندوق و مدیریت صندوق هست. مثلا صندوق بانک‌های بزرگ یا صندوق‌های قدیمی‌تر انتظار میره بخاطر داشتن متخصصان مالی بهتر اطمینان بیشتری بهشون باشه. سابقه سودآوری هم محاسبش چندان سخت نیست. به سایت صندوق ها برید و به قیمت صدور و ابطال هر واحد سرمایه گذاری رو مقایسه کنید طی دوره ها. مثلا صندوق بانک اقتصاد نوین امروز قیمت ابطالش بوده 6,744,624ریال. در حالی کهقیمت صدورش یک ماه پیش بوده 6,468,701ریال. یعنی اگر یکماه پیش خریده بودید و امروز ابطال کرده بودید معادل رشد این قیمت به ازای هر واحد سود می کردید که میشه حدود 4.2% سود که البته بدون محاسبه مالیات و کارمزد که اون یه مقداری کمترش میکنه. برای هر دوره زمانی که بخواید میتونید محاسبه کنید ...

اگر بین صندوق ها دقت کنید می‌بینید هرچه ریسک صندوق بیشتر میشه، معمولا سودآوریشون هم بیشتره [در دوره‌هایی که اوضاع بازارهای مالی بحرانی نیست]. الان همین صندوق اقتصاد نوین صندوق سهامی هست. در حالی که صندوق های درامد ثابت سود ماهیانشون حدود 1.5 درصده. این کمتر بودن بازدهی بخاطر قبول ریسک کمتره. شاید بازدهی بالا وسوسه برانگیز باشه ولی باید دقت کنید که اینکه چقدر ریسک بپذیرید یه مسئله شخصیه و اول از همه باید معلوم کرده باشید چقدر تحمل ریسک دارید.

فاکتور دیگه میشه همین مطالعه اینکه صندوق در چه صنایعی سرمایه گذاری کرده و اون صنایع رو تحلیل کنید. کمی باید اقتصاد بدونید ولی نه در حد تخصصی. مثلا صندوق هایی که تو خودرو سرمایه گذاری کردن و میکنن احتمالا سود خوبی بدست میارن بخاطر شرایط بعد تحریم. یا چیزهایی از این دست که خیلی اثر بزرگی روی یه صنعت داشته باشه و پیش بینی کنید که وضعش بهتر یا بدتر میشه.

شاخص های زیاد دیگه ای هست مثل محاسبه بتای صندوق یا میزان برتری صندوق نسبت به شاخص بازار بورس. اینها هم کمی دانش مالی میخواد.

به نظر من اول میزان تحمل ریسکتون رو مشخص کنید بعد به یه صندوق با سابقه خوب طی حداقل یکسال اخیر و وابسته به یه نهاد مالی شناخته شده سر بزنید ...

10. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

توضیحات رو دوستمون دادن فقط یه نکته ای هست که دانش مالی زیاد تو ایران به درد نمیخوره این رابطه هست که میتونه اطلاعات دقیقتری بده. شما اگر رابطه ای ندارید همون بهتره کمتر ریسک کنید. اقتصاد نوین به بار اونطوری شده ممکنه ماه بعد دقیقا برعکس بشه قیمت ابطال و خرید

12. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان میخوام بخاطر کار و پرداخت هایی که دارم یه کارت فیزیکی ویزا بگیرم،دو تا سایت معتبر هست در حال حاضر یکیش پیمنت 24 و اونیکی هم ایرانکارت ،منتهی یکیش ازم گواهی امضا و پاسپورت میخواد ولی اون یکی گواهی امضا نمیخواد برای صدور کارت،بنظر شما کدوم یکی رو انتخاب کنم؟منظورم اینکه که گواهی امضا دادن بهتر هست برای خریدار یا برای فروشنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام،من تازه کارت بانکیم رو تعویض کردم،تاریخ انقضا رو زده سال 1400 ،الان که میخوام خرید اینترنتی داشته باشم در قسمت سال فقط دو رقم میتونم وارد کنم ولی ارور میده،بنظرتون چی بزنم تو اون کادر؟بانک ملی هست.

15. این کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •